8

преди 16 години

Ако беше катастрофирал Болен, до сега да беше оревал цяла България, че е избегнал атентат.

7

преди 16 години

Явно там е центъра на София

6

Дядо Мраз

преди 16 години

Само на мен ли ми направи впечатление, че първо пише центъра на София, а пък после казват околовръстното и локалното на Цар Борис 2, бая голям е центъра на София!!!

5

Любопитко

преди 16 години

Ммм.. интересно ми е както ще стане, ако Доган катастрофира... Дали ще си тръгне пеш:)

4

преди 16 години

Припомням!http:// .dnes.bg/article.php?id=9443"Генерал-лейт енант Бойко Борисов е с комоцио след пътен инцидент и ще остане тази нощ под наблюдение в Правителствена болница, съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал е станал в неделя около 14,30 часа района на Околовръстния път в столицата на бул. Пушкин в посока Бояна. Лек автомобил Шкода навлязъл в платното, в което се движело Ауди, управлявано от ген. Борисов. За да избегне катастрофа, генералът се отклонил към банкета и двете коли се ударили леко. При маневрата аудито било ожулено от преминаващ ТИР. Обстоятелствата около случая се изясняват. Шофьорът на шкодата е прегледан във Военно-медицинска академия и по-късно освободен. Спазени са всички изисквания при подобен род инциденти, уточниха от болницата. На ген. Борисов е направен тест с Дрегер. Въпреки отрицателния резултат, по негово настояване му е взета и кръвна проба, също отрицателна."

3

az

преди 16 години

slava Bogou! bravo na shofiora na Kostov! pri tazi anarhia v darjavata, vsichko moje da se ochakva! dano Gospod ni pazi!

2

преди 16 години

С колата на Костов не може да стане тежък инцидент, по простата причина че се спазват правилата за движение и разумната скорост. Нито Костов е "състезател от F1", нито шофьорът му. Най-много някоя ламарина да поизкривят. Виж, Бойко ги прави обикновено по-тежки инцидентите на околовръстното!

1

преди 16 години

Мръсни комунисти искат да убият най-големия българин!!!!!