19

Ами

преди 2 години

в коя сирана и как стананал милионер ????в В коя страна си правил парите !!! а къде гипръскал ! или се получава храни куче да те лае

18

До чичко паричко

преди 2 години

Ей сега като заплатките ни станат наполовина, заради инфлацията, освен че ще питаш всички твои приятели и познати, дали са свършили паричките, ще питаш и себе си. Не разбирам какво смешно има в това, че целия ни народ е пред срив.

17

Глад, мизерия...

преди 2 години

Къде това ?! В Москва !

16

Чичко паричко

преди 2 години

Свършиха ли копейките ? Минете на самогон !Му ха, ха, ха, ха, ха, ха......

15

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде игрите са едни и същи. Сега, обаче, идеята на колективния запад е Русия да бъде във фокуса на всичко лошо, та да може те да си правят схемичките, без да достигат до общественото внимание. Филмът винаги е един и същ. И макар, че и публиката е същата, очевидно обикновения човек така и не си научи урока и го мандехерцат, като косатка-тюленче. Тъжно.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 Абрамович ако знаеш как е забогатял, немаше да пишеш така :)))

13

Путин е в тежко

преди 2 години

състояние! Рак на стомаха!Хайде да се маха!

12

Анонимен

преди 2 години

Евала, така трябва. Като не му изнася, да си ходи при Байдън. Там е демокрация, що дири в Русия?

11

Анонимен

преди 2 години

Обърнете внимание на безумното обяснение на Олег Тинкофф - хора от администрацията на Путин го заплашили с национализиране на банката му. Той така се уплашил, че миналата седмица бил принуден да разпродаде на безценица квотата си от 35% от банка "Тинкофф" на милиардера от минната индустрия Владимир Потанин. Излиза, че хората на Президента Путин са свършили черната работа на милиардера от минната индустрия Владимир Потанин.

10

Анонимен

преди 2 години

Видехте Абрамович каква мисирка стана, Путин си прибира активите, доколкото може.... :)))

9

Анонимен

преди 2 години

Тя катафалката ...ремарке няма....Там няма нужда от К.асКети и Ца,циНапрао "оферта" на която няма отказване..и в последствие множество семейни "убийства и самоУбит.." и филма приключи

8

БАНко

преди 2 години

АБРАМОВИЧ УСПЯ ЛИ ДА ПРОДАДЕ ,,ЧЕЛСИ" В ,,ЛЮЛКАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА" - АНГЛИЯ ??? А НАПИСАНОТО ТУК Е ЛЪЖА !!!

7

Олигарсите

преди 2 години

Си живеят живота,а Путинофилите сиброят копейките! Му ха, ха, ха, ха, ха!

6

Анонимен

преди 2 години

А на клетия критик, работата му вероятно също ще е много чиста.

5

Х

преди 2 години

Предлагам на всички фенчета на Путин в ЕС да им конфискуват всичкото имущество за да видят как се живее в любимата им система, която искат да докарат в Европа.

4

БАНко

преди 2 години

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА!!!

3

Гост

преди 2 години

Русия е държава на шантажори, крадци и лъжци. А ние се бутаме да сме им бизнес партньори. Няма как да се прави бизнес с такава псевдо-държава. Да, България няма много собствена газ. Но решението не е да купуваме от държава терорист. Трябваше много отдавна да си настроим икономиката да работи на това което имаме, а не на това което нямаме. И който закъсвява плаща по-скъпо.

2

Зозо

преди 2 години

Така е в джамахията на Путин :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 2 години

Правилно, разни шоросляци, да палят подметките. Путин разкара НПО-тата, голям успех. Тука са си намърдали, депутати в парламента. Да не говорим за правителството.