495

Питащ

преди 2 години

И зам-премиерският пост ли?

494

Анонимен

преди 2 години

Ами иZлезте, др. Нинова!

493

Анонимен

преди 2 години

До Вероятно др.Нинова / Шизофренията е масова при българските политици: р. кънев хем беше коалиционен на борисов, хем беше в опозиция, радев уж е натовски генерал, пък със съветниците му са путинисти, бойкикев - беше министър при борисов и създаде закон за избор на главен прокурор, но като не стана такъв се обяви за опозиция. За киро и кокоро не ми се говори, киро е психично болен крадец, а кокоро е осъден измамник.... Горко на България с такива управници, ама българите си ги избираме. До кога?

492

анонимен

преди 2 години

Поведи хорото Нинова и дано след вас се разтури седенката.

491

Bogdanov

преди 2 години

ДОСТОЙНА ПОИЦИЯ ,която подкрепям и адмерирамл!!! ВБСП ИМА ПРИНЦИПИ ,МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ ,"КОИТО СТОЯТ НАД ТОВА ДА СИ ВЪВ ВЛАСТА " !!!!!!РИТАМ,зашто, намесвате ТОЗИ,който НЯМА РАВЕН С ЛЪЖИТЕ СИ ???

490

Вероятно др.Нинова

преди 2 години

ще напусне коалицията.Но това ще е проформа,няма да бъде обвързано с напускане на лелеяни от нея властови позиции,тоест хем ще каже,че напуска коалицията,хем няма да напусне,заедно с клонингите си,правителството.Как да го напусне,като има пари да се разпределят,как без нейното определящо участие?Мотивът и ще бъде-другите мислят само за оръжия,а тя-за доброто на хората,не може да ги изостави при тези цени и инфлация.Ще видим кой лъже-тя че напуска или ББ,че няма да напусне властта по никой начин.

489

msm

преди 2 години

До Анонимен 520 - Прав си В.Путин и неговата СС клика за велика руССия трябва да бъдат свалени и позорно изтрити от лицето на земята заради пожара, който подпалиха в мирна и благоденстваща Европа!

488

анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън... Всяка дума на тая е лъжа.

487

Анонимен

преди 2 години

ГОСПОЖАТА ЩЕ СЕ ДЪРЖИ ЗА СТОЛА АКО ЩЕ СВЕТЪТ ДА СЕ СРУТИ ЗАЩО ГОВОРИШ ИЗМИСЛИЦИ БАНИЦАТА НИНОВА Е СЛАДКА СТИГА ЛЪЖИ

486

DIvanov

преди 2 години

Долна комунистическа ***!

485

мда

преди 2 години

А сина ти не работи ли в банката на Ротшилд?

484

СМЕХ...

преди 2 години

Ако Нинова подаде оставка ---АЗ ШЕ СТАНА ТАМВАЙ И ШЕ ДРЪНКАМ ОТ ВИТОША ДО Ц.ГАРА У БЕЗ ПАРИ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ХВАЩАТЕ ЛИ БАС ?????????????!!!

483

Анонимен

преди 2 години

Нинова ви лъже ! Само ще приема руски и украински скрап от войната --а ще изнасят нашите танкове и машиини !Кой ще докаже , че са същите ха,ха...??!! Не ставайте смешни-- те и сега го правят----защото си пазят министерските кресла!

482

МНОГО СТЕ НАИВНИ

преди 2 години

Радев не е управлявал самолета в Испания , а се е возил като куфар у него --защото никой няма да му позволи да лети с него неподготвен и неук ../ това не е такси--за всеки../

481

Анонимен

преди 2 години

При нови избори ,ПП итн Да за България няма да влязат в парламента ,че ги замести ,Янев Манолова и възраждане ,няма луд да гласува за предателите на родната

480

Анонимен

преди 2 години

Нинова да внимава в картинката, защото предизвика ли предсрочни избори, то ще имат 5 процента и ще са аут.

479

Анонимен

преди 2 години

През това време президентът си показва мурафетите в Испания.С уважение към уменията му, но поведението му не е на български президент.Той трябва да застане с вдигнатия юмрук и да каже на българите това, което те се надяват да им каже. За да знаят, че някой мисли за нас от властта.Сигурно е трудно, но не се и напъва, трети мандат няма по закон, ще се качи на някоя длъжност в НАТО, както му казваше слави трифонов - БЛАТО.А ние, ние, останалите, ще питаме къде ак.ат гладните.

478

Жулиен

преди 2 години

Че какво чакате още , всеки ден от летище София излита голям Ан Украински натоварен с оръжия . Цчла българия видч вие още не сте

477

Анонимен

преди 2 години

Изборите в Унгария и Франция ясно показаха, че дори западните народи не подкрепят сегашните си правителства. Макрон едвам спечели, а в Унгария спечели политиката на неутралитет спрямо Русия. Какво очаква ПростоКиро?! Да не се мисли за по-силен политик от Макрон. Тази новоизлюпена партия ПП и всичките колежанчета там се взеха много насериозно.

476

Анонимен

преди 2 години

Наглец е КироТъпото - такъв самохвалко и Бойко не е бил. Бойко поне се нагаждаше спрямо настроенията в обществото - този *** Петков едно си знае и после твърди, че това била позицията на цяла България.. Че за него гласува по малко от един софийски квартал - ВОТ на НЕДОВЕРИЕ!!! Да се маха от управляващото мнозинство. По-добре ДПС отколкото този продажник, който нищо не чува от протестите на народа!!!