93

NoirFire

преди 2 години

Къде са се събрали ще ги насъбера още по-хубаво с автомата .

92

Анонимен

преди 2 години

Чакали ли сте на опашка с украинка? Аз да. Дойде, пререди всички и влезе нагло. Без да се извини, без да и стане неудобно. За тях ние сме им длъжници!

91

sofeto

преди 2 години

Рашкият "Путинизъм" в БеГето.... да видя плюсове и минуси?

90

Някой

преди 2 години

В днешно време да си бежанец-хранят те, обгрижват те, почиваш си! То има все още *** да бачкат в тая страна!

89

Анонимен

преди 2 години

Защо не кажат кои са организаторите на протеста. Мисля, че ще има доста имена от професионалните протестъри. Ако опънат и палатките на Орлов мост, всичко ще стане кристално ясно.

88

Анонимен

преди 2 години

20 - 30 жени и 10 мъже. И няколко мъже с червило.

87

Анонимен

преди 2 години

Най *** е че украинците се събират в пъти повече по нашите площади, а ние само по форумите протестираме. Загубени сме, свърши вече България, ще сме нечия колония

86

ГУГАЛО

преди 2 години

Без проблеми че ударят заводите в Казанльк. А защо трябва да помагаме на Украйна. Русия е права да си защитава народа

85

До жестоката истина

преди 2 години

100% от българите са против помощ с оръжие. Тези от шествието е ясно, че са за. Нали за това им плащат.

84

Анонимен

преди 2 години

Как така някакви чужденки ще ми нареждат в мойта страна какво да правя? Абе ей, наглярки, що не се разкарате от България. Навлеци! И да си платите курорта тук!

83

Анонимен

преди 2 години

Е нашественици протестират всяка седмица по софийските улици, а ние кога?

82

жестоката истина

преди 2 години

бях на шествието десетки хиляди украинки и софиянци бяха задръстили централните улици движението бе парализирано над 70% от българите са за военна помощ !!

81

Анонимен

преди 2 години

Много нагли!Хайде всички вкупом в Украйна! Взимайте и българите, дето са с вас сега.

80

ПроСоТо

преди 2 години

Е,ЗАПОЧНА СЕ!!!...Ще сърбаме ГОРЧИВИЯ украински борш,но ще бъде късно...Имайте предвид следното:..-ВЕРНО,че има и несправедливо прокудени украинци,но всъщност УКРАИНСКАТА МАФИЯ,която е една от най-мощните в света,ИЗПОЛЗВА СИТУАЦИЯТА за да се ОКОПАЕ и там,където не е виряла много..Макар че у нас тя винаги е била "на почит"..Ако не вярвате,питайте Тиквата...Питайте го и кой уби Луканов...

79

Факт

преди 2 години

И днес докато нашият К обикаля ше Украйна и говореше глупости Украйна обстрелва с ракета пазара в гр.Донетцк и убиха две деца и рани над 10човека....Засрамете се хора да подкрепяте фашаги.

78

българин

преди 2 години

До: номер 98 Ми те децата са най-закоравелите нацисти, не виждаш ли кръвожадния им поглед! Нали все нацисти бълнува оня умопобъркан кролик в Кремъл!Ай ще ви се не види омитайте се от България барабар с патрона ви Мутрафонова!Слава Украине! Героем слава! Да живее свободна и независима България!

77

Ицо хазарта

преди 2 години

шепа нещастни фашисти

76

Анонимен

преди 2 години

А бря украйнските мажаги какво правите в Бълария и защо сте избягали и не се биете за родината мишоци ,но протести тук правите ,вън от България фашисти

75

Фейк

преди 2 години

Огромно количество друг път....

74

българин

преди 2 години

"Най-горещите места в Ада са запазени за онези, които в дни на тежки морални изпитания са запазили неутралитет." Данте Алигиери Това случайно го открих в "Уикицитат". Има го не само на български, на много езици, включтелно на руски и английски. Не съм си го измислил аз! И това го е написал човек, който е живял преди векове!Не, не е нито баба ви Ванга, нито Нострадамус.Няма пророчески способности.Но би било чудесен лозунг за тези шествия в полза на военна помощ за Украйна!