34

Анонимен

преди 2 години

рашките са го закършили явно доста за доларчета и евра, щом стигнаха да плашат и заплашват като в средновековието, хахаха

33

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

АНОНИМЕН 23 е напълно ТОЧЕН да нито ще ви плати сметките нито хладилникът ще ви го напълни това е ПОЛИТИКА

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя ЕП призова и САЩ да свали визите за България. Познайте свали ли ги.

31

Муахаха

преди 2 години

и каква ще е тая подкрепа - петрол, газ, бензин и т.н. с туби пеша от Брюксел ли ще ни носите, щото то трябва гориво и за самолети и за камиони, че и за коли дори! ох, чакай те са Зелени с Тесли ще ни носят втечнен газ в туби, ама Ток също няма!!

30

Анонимен

преди 2 години

Някой ще виси на бесилото. Упорито си го търсят

29

Христо Христов

преди 2 години

Да подкрепим ЕП и спрем ВСИЧКИЯ внос, та дано по-скоро недоразумението ес умре, а евродепутатите измрат от глад! ... а неграмотните им атлантичесщи БКП и ДС тро'л'ове - преди тях!

28

Урсула

преди 2 години

Аааа, ето как ще ни помогнат от ЕС за спрения газ - ами ембарго. За целия ЕС. Просто гениално, нали? Вашта .... как не помисляте за народите, които представлявате, един дол дренки сте всички в тоя ЕС, плюли сте си в устата. А обикновените хора - да го ....

27

Анонимен

преди 2 години

Ако пак ще ни правите мечешки услуги, както беше с ковид и препаратите, по-добре не помагайте.

26

пх

преди 2 години

Този Евро Парламент май е решил да закрие ЕС! Чудно ми е, дават ли си сметка тези "европарламентаристи" какви ще са последствията за икономиката, промишленоста и селското стопанство на Европа? Каква ще е инфлацията, ръста на безработица, цените на електричеството, на храната...

25

Христо Христов

преди 2 години

Оня кр'е'тен урсулата купи ли колективно газ за ес, както се канеше преди 5 седмици?!

24

Анонимен

преди 2 години

Къде ги намира Европа тия ТП

23

hasmokar

преди 2 години

Тая лигнинена принцеса има ли си понятие от енергийни ресурси и промишленност или е просто статистка.

22

Анонимен

преди 2 години

Каква подкрепа ще ни даде тая тя ли ще ми плати сметки и напълни хлдилника след хиперинфлацията? В Брюксел въобще не им пука техните залати са огромни и не плащат нае, храна, транспорт и т.н.

21

Анонимен

преди 2 години

До 11Про'стак неграмотен, Христо Христов ВИНАГИ и НАВСЯКЪДЕ се е оправял и не му трябва НИКОЙ да го храни, за разлика от некадърните европеидни про'стаци като теб.

20

Анонимен

преди 2 години

и откъде ще замените руските газ и петрол що не казвате,очевидно и вие незнаето откъде ще дойдат

19

До много

преди 2 години

Не си разбрал - те не се канят да ни помагат, те обещават да ни помогнат! ВИждаш ли разликата, точно като на ромска сватба! Всеки обещава, никой не дава!

18

Анонимен

преди 2 години

tova e spravedlivo i demokratichno da stane samo sled obstoevropeiski referendumi v vseka darjava chlenka na eu i shengen. bez referendumi ne moje nikoi da iznasilva evropeiskite demokratichni obstestva, koito sa v razlichna stepen na obstestveni i proizvodstveni otnoshenia, resurci, regionrazvitie na darjavite. ne vsichki eu narodi sa bili kolonizatori. nikoi ne iska eurokomunisticheska diktatura na visoko i rafinirano izuchenite v nauchen komunizam i fashizam eurodeputati.

17

мдаа

преди 2 години

От денят след ембаргото, заводите започват да произвеждат безработни. Хората излизат на улицата, тия се крият в парламента. Сценарият нататък не ми харесва.

16

Блъди Мери

преди 2 години

Компрометирани валути ... ??? това за долари и евро ли се отнася ... ???, ами ако ги няма доларът и еврото по какво ще се измерва руската бензинова икономика, чиито постъпления са основно в долари и евро, и по които рублата може да се равнява за да съществува като парична единица ... паралелната путинова вселена май напълно изгуби връзката с нашия свят ... !!!

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 "Усещам как ЕС изпада в кома." Еха, скоро Русия ще притежава цяла Европа. Само един два месеца, нали? :)))))