67

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Българското Село,Малките Градове...Народът ТРЯБВА ДА БОЙКОТИРА ЕВРЕЙСКА ФАШИСТКА СОФИЯ ! Преди няколко години го казах и ще го повторя. Не Българска Социалистическа Партия,която е капиталистическа,а БЪЛГАРСКА СЕЛСКА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА ИМА! Нейни основатели трябва да са селскостопански труженици! Тази партия не бива да бъде легална,а кръчмарска ! Трябва да е Ботьова Нелегална АнархоКомунистическа Партия! Партия,която да не иска власт,а Правдина! Децата ще са Народното Събрание.

66

радевщина в действие

преди 2 години

При сегашните всичко е плямпане, лакърдии и бъдеще неопределено време. Иначе от 9 милиарда опоскани през декември - нищо но от сърце. Нищо за Вас, а не за Киро, Кокорчо и котилото им. Отделно почти всяка седмица ни загробват с по нови 500 милиона заеми. Сега на пангала са и парите от Европа. Келепир за едни и време за поредната студена вода за простолюдието ! Честита промяна !

65

Анонимен

преди 2 години

Другари, вече всички сте равни в скъпотията! Всички автобуси карат напред към комунизъма!

64

Анонимен

преди 2 години

За горивата правителството няма какво да направи. Горивата са скъпи в световен мащаб, а България вече е с най-евтиното гориво в целия ЕС. Много е трудно там да се направи нещо.

63

Анонимен

преди 2 години

Превозвачите да почнат да си плащат тол-такси за второкласните пътища, а не ние да си чупим колите по тях и сме си платили винетки

62

Анонимен

преди 2 години

Главната идея на глобалисти те, България да остане една празна територия от която да си плашат Русия. Те си имат планове за нас.

61

поука за в бъдеще

преди 2 години

Нашият Остап Бендер ни оправя хубаво и без вазелин !!! Честито харвардски чалгаристанчета !!! Петролът вече е под 110 долара за барел!!! При лошият Бойко и ГЕРБ при цена от 120 долара за барел цената на бензин и дизел бяха ПОД 2 лв!!! Коментарите са излишни !!!

60

Анонимен

преди 2 години

магистралите от такива като тези са станали на дунавски вълни, х2 минимум вдигане а на транзитните х4 да минават през Гърция щом сме толкова лоши;)

59

Анонимен

преди 2 години

Вместо, да се подкрепяме взаимно, ние хейтим тук. За това сме 30г на този хал. Който протестира, веднага е нареден с хиляди обиди. Всички трябва да сме увси и да си траем.

58

Анонимен

преди 2 години

България намаля с 1 милион при управлението на банкянското слънце. Това са един милион потребители по-малко, по-малко пътници, по-малко товари. Пък който може да си схване тези прости неща може да си даде отговор на много въпроси. Пазарът рано или късно слага всичко на мястото му.

57

До 56

преди 2 години

Ами оъиди и кажи на путтен да не ни спира газта де. Кажи му.Какво трябва според вас фа направим? Излизаме от нато и ес и официално се присъединяваме към русия?И пак няма да имаш евтин газ и бензин.

56

Анонимен

преди 2 години

Мафията си иска отново властта.Мъдрия български народ, също си иска мутрите и мафията. За това е мъдър.

55

хаджиreйов

преди 2 години

Ако не мо чaт на Орлов мост значи не е протест!

54

Анонимен

преди 2 години

Международно равенство между съветските народи!

53

Споко Кире,

преди 2 години

И тия са само една поредна провокация на младежкото ГЕРБ. Герой си ти Кире: умен, честен, компетентен, смел, решителен. Абе Господ му давал, давал та се забравил

52

Анонимен

преди 2 години

Да си протестират колкото искат.

51

Анонимен

преди 2 години

Скоро няма да са само те на протест.Всички ще сме на протест.

50

гост

преди 2 години

ако Русия спре нефта за тези цени,които сега протестираме ще ги сънуваме само

49

Анонимен

преди 2 години

Развейте червени знамена! Всички международни превозвачи ще станат народни превозвачи в СССР!

48

Анонимен

преди 2 години

Другари пролетари, горивото вече е безплатно! Сипвайте си без пари! И пазарувайте в магазините без пари! Изобщо не плащайте мародерските цени! Имате пълно разрешение от Коминтерна,от Китайската работническа партия и от централния комитет на Ким Чен Ун! Комунизъма дойде!