125

анонимен келеш

преди 2 години

Руски тролеи стига с тези ядрени бомби и ракети:):):)Сядайте да гледате Сити-Реал Мадрид!Бързо:):):)

124

Анонимен

преди 2 години

Взимайте в тази делегация и хилядите бандеровци и бандервоки,които ни стоварихте,няма да ги храним,и търпим повече и си ги водете в Киев. Там няма война и могат да си живеят в своята собствена Родина спокойно. Какво правят тези тук като не са дори бежанци,и бг народ трябва да ги издържа?!?! Бежанците са по лагери за бежанци,нямат скъпи коли,тези са туристи за наша сметка. Това е брутална наглост от страна на простите кирчовци,чалгите,и червенитятя лъжкиня от Мизия.

123

Анонимен

преди 2 години

Tова, че Киро е с отклонения, не значи, че ще се юрнем да пращаме.

122

Анонимен

преди 2 години

Да отиват и да не се връщат никога в България.

121

Анонимен

преди 2 години

Стенли Балабанов с Българска филология от Пловдивския уни е много представителен. Коалицията била стабилна, да не повярваш...

120

Анонимен

преди 2 години

Бон.ац.и ! Час по-скоро да си ходите из.ме.т !

119

Уроки

преди 2 години

Балабанов ходил ли е войник?

118

Обективен

преди 2 години

Нашите политици са тъп_и - тия боеприпаси дето украинския самолет АН пренася към Полша ни ги плаща една американска фирма,за която писаха медиите и оттам - към Украйна. Като решат да дадем оръжие на Украйна , тия боеприпаси ще летят директно натам,без никой да ни ги плати . И военните заводи ще работят ангария на държавата.

117

Оле

преди 2 години

Каква представа ще придобият, като само ще се крият?

116

Анонимен

преди 2 години

Лицемерите от Европа, продължават да купуват руски нефт, като го претоварват в други танкери.

115

SS

преди 2 години

Ние пращаме оръжие народа стои без такова и страда ! А сега кажете нормална държава ли сме ? ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ !!!

114

SS

преди 2 години

Киро ( обратното на острото) е време да си ходи ! Ама кой ще плаща заемите дето тегли ?

113

Анонимен

преди 2 години

Русия е най развитата и велика страна на света управлявана демократично единствено и само от Путин. Всички искат да емигрират в Русия ама не ги пускат защото е много хубаво. Само БСП, Русия, Радев и Корнелия!

112

анонимен келеш

преди 2 години

Руски тролеи пикате ли газ?:):):)

111

Анатема!

преди 2 години

Анатема на тия наши официални лица, що ще ходят в Украина! Анатема трижди!!!

110

Анонимен

преди 2 години

Кириле, не се прави на утрепана лисица! Вече втори-трети път пускаш в НС да се пре-гласува нещо, което не ти харесва как в гласувано, ега събере нужните достатъчни гласове и да се гласува "правилно"! Ще играе сопата, ей!

109

анонимен келеш

преди 2 години

Америка метна две бомби по Япония да!После Америка взе Япония под опеката си и сега Япония е 1000 години по напред технологично и по стандард от Руските колхозники:):):)Почти същото е и при Южна Корея:):):)Абе който е с Русия дълбае дъното на глада и мизерията.Те затова сега Украинците се бият на живот и смърт и не искат руския ботуш отново:):):)Русофилчета чувате ли горе над София как бучи звука на Ф35?Гадно ли ви е?:)

108

Васко

преди 2 години

Комунистическата партия бе почти унищожена За 10 години управление на бойко. Стигна до 9/10% .Пуча на Руския агент радев я реанимира от кома.И даже я вкара в управлението Нещо което никой в България не вярваше че е възможно повече.Дори самите комунисти.Но дори и да изкара още 3 години.На следващи избори ще се сгромоляса И ще се разпадне.Има други *** Янев и копейкин които ще продължат да тровят живота в бг.Дано има силна дясна коалиция Която да ги елиминира .

107

Турчин

преди 2 години

Безспорен факт е, че спрямо независима Украйна е използвана сила и агресия от друга държава, в случая Руската Федерация. Но България е малка страна и трябва да се съобразява със своите интереси. Интересът на България е да не участва пряко или косвено във военни действия които не включват НАТО. Може да се ПРОДАВАТ оръжия но не трябва да се "помага" на Украйна. Конфронтация със Русия няма да донесе никакви ползи.

106

Анонимен

преди 2 години

Кажете, за колко пари, сте купили ядрено гориво от Уестингхаус? Защо нали имахме, или пак се наведохте на Америка.