85

Факт

преди 2 години

Фейк нюз...

84

Анонимен

преди 2 години

И що така? Ония двамата разтеглили усмивки, а побеждаващият Зельо в средата кат препикано мушкато?

83

Анонимен

преди 2 години

от тримата ***, нациста е най-невзрачен

82

Анонимен

преди 2 години

Че какво да каже Боинкин? Нали вижда 1/3 от Украйна окупирана, радва се, че не е цялата. И ние се радваме, иначе украинците у нас щяха да са повече от българите.

81

Анонимен

преди 2 години

...и чакат мир?

80

Анонимен

преди 2 години

Краварски оптимизъм!Колко жертви може да даде Русия? Колко Жертви може да понесе режима на укронацитата? А после?САЩ и ингилизите ще воюват с собствени военни ?Няма измислена пропаганда която да държи народите непрекъснато. И действителността се проявява постепенно в ежедневието, после следва обратната реакция. Демилитаризацията е факт. Успоредно с нея тече и денацификация. (нацита и оръжие се унищожават в комплект). И даже не само укронацита, а и интернационални такива.Има и заблудени.Жалко

79

Бесен

преди 2 години

Току що гледах снимки от ехолокатор на Москва, който в момента се преобразява в дом за морските обитатели. Изглежда наистина прекрасно! Съдбата му ще сподели и Кремъл.

78

Az

преди 2 години

До Анонимен 86 - че тя така си върви войната от два месеца, град след град, село след село. Ти явно война си виждал само по Хистори, където за един час превземат цяла държава.

77

Анонимен

преди 2 години

Песимист съм за Украйна - с доставки на оръжие или без Русия ще си постигне плановете! Навсякъде където се водят боеве руснаците напредват бавно и никъде и никога украинците.

76

Футуролог

преди 2 години

До # 58 --- Не се притеснявай! Скоро ще храниш *** дяца и женки, щото мъжете им ще са дали фира. Имай малко търпение, не препирай!

75

Анонимен

преди 2 години

Заради войната и кремълския пcиxoпат целия свят ще гледа на руснаците и русофилите , като на пpoкажени... С погнуса и отвращение...

74

Анонимен

преди 2 години

Какво ядрено оръжие говорите.. Самите Окраинци нарочно гръмнаха АЕЦ Чернобил все още *** от радиацията.. излишно да пускаш ракети там.. хахахаха

73

Черноморец

преди 2 години

Много са усмихнати тия все едно ще ходят на цирк. Бавно, стремително и успешно върви денацификацията и демилитаризацията на руската област окрайна. Нашите русофобчета също се смеят, въпреки че сметките им в банките се топят. Спокойно ще ви пратим във вашата обетована земя кравария. Там всичко, което хвърчи се яде. Нали на това ви учеха след 89-та и промиха мозъците на населението, както промиха умовете на окраинците.

72

Анонимен

преди 2 години

До Az -- Само едно градче и едно селце. Каква грандиозна пабеда на ***-рашистите.

71

Грешник

преди 2 години

Има някаква сериозна грешка в информацията от НАТО и инфото от ТАСС. Питането ми е просто, как 200 000 армия с тежко вОуръжение не може да настъпи яко, а трябва да се прегрупира и отново да атакува. Има нещо сбъркано, но рашистите да кажат къде е грешката и кой - сбърканякът.

70

Az

преди 2 години

Да, да, проваля се ... Днес 8 украински танка + голям брой пехота са унищожени при бесмислен опит за контраофанзива в Харковска област. Чеченците и милицията на ЛНР изчистиха напълно град Рубежное. Освободено е и градчето Новотошковское в ЛНР. Това само от днешната следобедна военна сводка.

69

Анонимен

преди 2 години

То въпроса е без ядрено да победиш. Другото вече е робство, а не победа. Ядрено оръжие според мен ,не е решение. Това ще направи Русия завинаги изолирана страна тука в Европа. Десетилетия никой няма да е има за нищо и нвма да иска да чува за нея. По простата причина, че ядреното облъчване, ще засегне всички нас.

68

Анонимен

преди 2 години

До 82:Мечтай си..

67

Анонимен

преди 2 години

Пcиxoпатът в Кремъл е в напреднал стадий на *Паркинсон * и скоро ще бъде самоУбит от своите... С това ще приключи и войната.

66

Анонимен

преди 2 години

До ДжоБаеца - Това ще се отрази добре на Русия, където и без това е доста студено.