24

Анонимен

преди 2 години

Путин ще им спре руските туристи през лятото.

23

Анонимен

преди 2 години

"Осеща ли се? Май рушистанските гейчета-путинофили много добре го усещате и ходите да тоалетните да гледате шпекови салами, защото имате имате малки моливчета. Хахахахаха" .....неграмотно краварче със *** по устето!

22

Анонимен

преди 2 години

Не е заради Украйна. Турците и Руснаците си мерят п.шките в Сирия затова. Не са докарани ядрени оръжия в Турция. В Турция има ядрени оръжия отдавна. Но "ключът" за активирането им е в Американците.

21

Анонимен

преди 2 години

Ердо има топки, не е като щаше дечковци..

20

Вуйчо

преди 2 години

Русия да върне ядрените оръжия които тя и предаде 1994 съгласно договора от Будапеща

19

До 30

преди 2 години

Русия не помага на Турция с армия а със злато и оръжия. Гърците са до Анкара но държавата Гърция е много далеч а от Анадола постоянно идват нови попълнения в полза на турците (демографията си казва думата) и накрая гръцките войници са принудени да скачат в морето за да избягат. Помощта на младата Съветска Държава е много важна в онзи период и решаваща съдбата на днешна Турция.

18

Анонимен

преди 2 години

Осеща се имама от Чечня ще трябва да ходи и в Анкара и там ще благославя .За наш президент В В Путин ахмат сила за наш командир Рамазан Кадиров ахмат сила .Слава Русия ахмат сила зачистено

17

договорено

преди 2 години

Спираме руската газ и южен паток всичко идва от Сирия с бежанците без Асад нефт и газ.

16

Анонимен

преди 2 години

До 23Гърция превзема цяла Западна Турция. Франция напада Турция от югоизток - Палестина. Англия е в Истанбул. Италия помага на Гърция. Турските войници нямат дрехи камо ли оръжия. Шумът на гръцките оръдия се чува в Анкара. И тогава от Север през Черно Море идват десетки кораби натоварени с храна, платове за дрехи, злато, оръжия и муниции в пристанището на Самсун. Русия не иска Запада да превземе Анадола под носа й. И всичко се обръща наопаки.

15

Анонимен

преди 2 години

Продажните неолиберални плъхове си мислят, че това е отговор на Турция срещу инвазията в Украйна, но реалността е, че това няма нищо общо с Украйна, а с турските интереси в Сирия. Разбира се, тези продажни форумни плъхове имат знания точно толкова, колкото "журналистите" в този псевдоновинарски сайт. Каквото им спуснат отгоре, това повтарят и такива знамена на профилите си слагат.

14

Анонимен

преди 2 години

"Руснаците ще почиват в Сибир следващите 100 години.Солнечной берегу и Залатие песоки на картинки, Анталия и Бодрум тоже."______Тях не ги мисли. Вече имат избор от дестинации по крайбрежията на Черно и Азовско море.

13

до CHORLU,TURKEY

преди 2 години

Ще помогнете на Украйна най-вече ако затворите наркоканала, от които Зеленски и компания гребат с пълни шепи.

12

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще почиват в Сибир следващите 100 години.Солнечной берегу и Залатие песоки на картинки, Анталия и Бодрум тоже.

11

CHORLU,TURKEY

преди 2 години

И ние отсвирихме руските фашисти. Честит Великден на комшиите в България и на героите на Украйна. Украйна ще победи. За целта ще помогнем с още оръжие на смелите украинци.

10

r3v0lv3r

преди 2 години

И кво, тоя филм сме го гледали през ВСВ. Две диктатури се борят за власт и се правят на приятели за всички теми, които им изнася. Турция се опитва да легализира контрола над доста земя в Ирак и Сирия, ако може и да смачка Армения.

9

Анонимен

преди 2 години

Навремето, министър-председателя на Турция - Сюлейман Демирел беше много близък с Тодор Живков. Даже Живков искаше да прави Единен институт за турски език, литература и култура.

8

Анонимен

преди 2 години

Турция е най важната врата на Русия към Запада. В момента пътят на Русия към Запада преминава през Босфора. Друга врата е Сърбия но тя е малка незначителна държава. За Путин е важно да е в добри отношения с Турция. Ердоган пък може би днес нямаше да бъде на власт ако не беше Путин благодарение на когото беше осуетен опита за преврат. Ако се върнем по назад в историята ако не беше помощта на Ленин и Болшевишка Русия днес Истанбул щеше да бъде Константинопол.

7

Асоциален Примитив

преди 2 години

До 4 Питай Азербайджан и Иран какво мислят за руснаците. Ще прелитат препечени руснаци, още малко им остава.

6

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да замажат очите на Вашингтон все някак с минимални щети, а и на Ердо едва ли му се ходи пак до Кремъл да моли за прошка след онзи инцидент със сваления самолет. Последния път се наложи да засвидетелства подкрепата за Русия на втората по големина армия в НАТО и да купува руски оръжия хахха. Зеления ще трябва да прояви огромно въображение какво да даде когато застане пред Путин.

5

Асоциален Примитив

преди 2 години

Турците знаят, че Русия ще нападне Турция, това дори децата в Африка го знаят. Ако се справят с Украйна (което няма как да стане) ще разиграят България или Румъния на ези-тура, кой да бъде следващия окупиран за да нападнат Турция. Джуджето иска да седне на трона в Цариград, но от наместника не може да стане цар.