21

Анонимен

преди 2 години

Войната ще свърши със смъртта и на последния миризлив завистлив руснак.

20

Анонимен

преди 2 години

Къде е на другия край и извън континентална Европа Англия и къде е Полша на другия край на Европа, престанете да се месите в Полша и славянските държави, те си имат собствени политици и собствено мнение, вие не сте им колониални господари, че да ги командорите! Вашя английски журналист и антинацист, бе принуден да избяга в Белорусия, защото казваше истината за Украйна и го намачкаха, защо не помогнете на него?

19

Анонимен

преди 2 години

What???!!!:///

18

Анонимен

преди 2 години

Вие сте отговорни са насаждането на нацизъм в Украйна още от 1995 година и следователно и за жертвите сред мирното население, а съвсем наскоро гледах и домументални филми и видях, че Бандера е бил английски шпионин, вие работите срещу интереса на Украйна и украинците и това трябва да се промени, смърт на фашизма, свобода на народа!

17

баба мара

преди 2 години

ама естествено че ще продължи впк на англосакс работят на пълни обороти75 години европа живя в мир но това е недопустимо трябва оръжие да се трепетова човечеството и да почнем от русия и стигнем до китаи а после може да минеми през индия там са наши хора колко векове ги ограбвахме

16

Фюрера

преди 2 години

Наркомана и нацист Путин ще се гътне дотогава!

15

натовски наивник

преди 2 години

тя може да продължи но теб ням ад ате им а вече

14

Мъдураторе

преди 2 години

Трийкаш ли, трийкаш, гад?? От козяшкото посолство ще ти дадат пластмасово кокалче, купено от близкия магазин за домашни любимци. А ти ще джавкаш щастливо с влажен поглед и ще въртиш покорно опашчица. Току-виж те уредили и с Green Card зад океана и те настанили на хубава, високоплатена работа със заплата USD 150K/месец. А пък зад гърба ти ще ти се хилят и ще те наричат с какви ли не обидни имена. Хахахаха:-))))))

13

Анонимен

преди 2 години

От няколко дни никой не бълнува СССР,Хитлер,кораби и свастики.Интересно.Мен ме радва как нещата вървят към добро.По едно време се чудех какво им е на повечето и защо се държат неадекватно.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 ------ и колко е 1\5 от руските войници, като армията на русия е повече от милион и половина без запасяците??

11

Анонимен

преди 2 години

Стига де...не е факт ТСВ.Даже се успокоиха малко нещата.Надявам се скоро всички да се успокоят.Даже и вие в сайта от два дни не сте толкова агресивни.

10

Анонимен

преди 2 години

ами трета световна война вече е факт! засега се води само на територията на окрайна, ама въпрос на време е да се разпростре и по останалия свят..

9

Анонимен

преди 2 години

Един наркоман и алкохолик като Борис Джонсън няма право да има достъп до оръжие и да се разпорежда с него.Ще си закопае собствената държава.

8

БОРИСЕ ДА ЗНАЕШ

преди 2 години

КОГАТО РУСНАКА ОПРЕ В ПОЛСКАТА ГРАНИЦА , ТОГАВА ЩЕ СПРЕ ...........!

7

Анонимен

преди 2 години

Време му е на Борис Джонсън да напусне поста...излага се.

6

Анонимен

преди 2 години

и после защо войната не свършвала и русия била слаба?! реално русия воюва срещу цяла европа и северна америка! само дето войниците са окраинци!!

5

Demonaz

преди 2 години

До Анонимен 3Сърбите го заслужават и един да не остане жив! Бритовете имат интерес войната да продължи то е ясно. Нали не успяха с цирк ковид.

4

Хлебни дъждове

преди 2 години

Усети се Борко, но пак се опитва да изопачи, че конфликтът в Украйна може да не приключи бързо, поради твърдата съпротива срещу руската операция. Твърдата съпротива, Борко, е в пряка зависимост от интензитета на руската СВО. Руснаците имат необходимите и достатъчни сили, средства и ресурси да повишат интензивността на бойните действи в пъти и да постигнат бърз успех, но високият интезитет е води до ужасни разрушения и неприемливо число на жертвите. Президентът Путин предпочита да бърза бавно.

3

Смях

преди 2 години

Явно такива инструкции са дали на Зеленски: прави каквото правиш, само мир не подписвай!

2

Гешев терорист ли е

преди 2 години

Главният прокурор Гешев вкарва в психиатрия за лечение хомосексуалисти(гей хора) ! Някой може ли да каже защо е тази мярка