54

Анонимен

преди 2 години

Доста свободно си говорят обиди и раздават квалификации! Ес такова чудо не е виждал- нация родена от комунизма и изтъкана от комунизъм и сервилност пред съсед- сърбите. Това е насилена държава със Стокхолмски синдром към сръбския ботуш! Ако се махне комунизма и всичко пропада... и как ще влезнат в ЕС е много интересно с този комунизъм?! Къде са досиетата, къде осъдиха концлагерите? ЕС търпи личности като Ванчето, но комунисти не ми е известно...

53

Анонимен

преди 2 години

Македонско малцинство в България хахахахах тия кво дишат там бе, хромозоми ли им липсват, кво пушат?

52

Анонимен

преди 2 години

Няма реципрочност между една от най-древните държави и един съветско-югославски експеримент, едно недоразумение.

51

чдоясахфх

преди 2 години

До българин.......откъде ги копате тези българофобски статии..... Влезте в ютюб, напишете в търсачката "бугариjа" и се "наслаждавайте", ако имате здрави нерви, разбира се. И не става въпрос за тези с двойното гражданство, а за Пиринска МК. Приемем ли, пряко или косвено, югокомунистическата теза, че има отделна МК народност, език и т.н., разбира се че ще имат всички основания да претендират за тяхно малцинство в БГ. Затова с тях трябва да се отнасями като с вражеска държава. Уви!

50

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да престанем да се занимаваме с тая измислена държава,докато не им дойде акъла в главата.Независимо кой как ни натиска.В България всички са българи.На който не му изнася прав му път.

49

Не бе Траянчо

преди 2 години

Цитирам - "На няколко пъти в предаването той повтори, че България оспорвала правото на самоопределение на македонците - тяхната идентичност и език."България нищо не оспорва.Вашата "Идентичност" е тази след 1944,когато Ви се написа азбуката в манастира Прохор Пчински.Преди това си бяхте чиста проба БЪЛГАРИ!И Българската позиция е МНОГО ЯСНА! - Бъдете ако щете и МАРСИАНЦИ,но не посягайте на БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК и на БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ,че с крадена самоличност никой никъде няма да Ви приеме.Това е!

48

Такаа

преди 2 години

Македонската наглост много прилича на украинската. Двете "държави" имат много общи неща

47

Анонимен

преди 2 години

Не ги ли разбрахте че са едни и същи.От Скопие вдигат топката от София забиват и обратното.

46

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново под слънцето. От Белград и Москва са се усетили, че току-виж простокиро свали ветото и са наредили на сърбоманските *** да блъвнат малко нечисстотии по адрес на БГ. За съжаление ситуацията ни с МК е цунгцванг - губим, ако не ги пуснем (печелят сърби и руснаци); ако ги пуснем по начина, който те искат - България губи в пъти повече.

45

до 41

преди 2 години

А българската територия се намира в днешна Украйна, която сега руснаците бомбардира! Тук е било Византия!

44

Анонимен

преди 2 години

Е сега вече прекалиха!!!

43

222

преди 2 години

До F4 Когато САЩ искат ще се занимаваш и хоро ще играеш!

42

българин

преди 2 години

Бе откъде ги копате тези българофобски статии бе??? Другарката Мутрафонова ли ви ги спуска??? Гледам македонските медии и нищо подобно не видях. Единственото свързано с България съобщение е за Битоля и новооткрития клуб, свързан с една противоречива личност сътрудничила с висши функционери от нацистка Германия - Иван Михайлов.Това последното е факт. А за малцинство в България не може да се говори. Тези, самоопределящи се като македонци са с двойно гражданство, затова не са малцинство.

41

просто е

преди 2 години

Тези хора искат проваляне на преговорите по вина на България!

40

F4

преди 2 години

Аз не мога да разбера що не ги оставим тия да си строят там пирамидите и дворците и да не се занимаваме повече с тях........

39

Анонимен

преди 2 години

Все едно шопите да търсят шопско малцинство.Я стига,бе!

38

БЕН

преди 2 години

МАКЕДОНСКАТА ТЕРИТОРИЯ Е БИЛА СТОТИЦИ ГОДИНИ БЪЛГАРСКА. НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА. ИМАЛО Е МАЛКА ТЕРИТОРИЯ В ГЪЦИЯ С ГРЪКОТРАКИЙСКО ПЛЕМЕ. ВЕЛИКИТЕ СИЛИ РАСКЪСАХА ГОЛЯМАТА ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.НИКАКЪВ КОМПРОМИС НА ПЛЮВАЛНИЦИТЕ.

37

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябва македонско малцинство нито българско малцинство. Да спрем с тази омраза която се ръси.

36

филофоб

преди 2 години

До Некъф Ми на тях това е целта!Хората искат в Европа,те обаче си държат на русията!И като паднат преговорите да кажат,че българите са виновни!Комунисти,сър!

35

Анонимен

преди 2 години

Македонски малцинства няма как да има по дефиниция защото *** такова му трябват поколения за да се изгради. А недоразумението Македония се появяваедва в 1991 и то благодарение на нас. Иначе си бяхте една сръбска провинция от селски комплексари.