122

Анонимен

преди 2 години

Не може ли направо да напуснат страната в посока изток

121

безпартиен

преди 2 години

браво на бсп!! гласувах за герб, ама сега на кукуво лято!

120

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да напускат. Трябва просто Киро да ги изрита. И за онова нищо, дето са го турили за външен министър, също шут Ново правителство с евроатлантическите партии - не е невъзможно. И да започнат депу_тинизация та службите, за да е възможно разследване на финансирането и на русоробските партии и на резидента. Иначе няма да се отлепим от дъното, копаем по-дълбоко.

119

О, милите

преди 2 години

Три от четирите партии при нови избори ще са под бариерата. Така лесно никой няма да напуска, защото софрата свършва окончателно. Ще го преглътнат, милите.

118

До 146-мразещ БСП

преди 2 години

То когато руските окупатори пресекат Дунава ще е късно. Сега е времето да се смачка главата на змията.

117

Анонимен

преди 2 години

С какви ли компромати ги държи Р.Ф., че са готови и от властта да се откажат?

116

Анонимен

преди 2 години

То от началото беше ясно, че не се разбират, просто го направиха само и само да не са гробарите.

115

До 179

преди 2 години

Прав си, нека си вземат панелите и трабанта а нас да оставят на мира. Ние да решаваме дали искаме в Европа или в Евразия. Нямаме намерение отново да посрещаме окупатори, които нагло ни караха да наричаме "братушки"

114

любопитен

преди 2 години

Дано в неделя си кажем - Христос восскресе, БСП - не

113

Анонимен

преди 2 години

ПП да се събира с ДБ и ГЕРБ и да приключваме с тоя резил, с който резидендът и БZП ни принуждават да живеем. Има и по-страшно и от ГЕРБ, и от ПП - ония рубладжии методично тикат България към евроазийската кал.

112

Чудесна новина

преди 2 години

Е, най-сетне една хубава новина от БСП. След като видяхме как се справиха със своите ресори - земеделие, социална политика и икономика, как Корнела пребори корупцията и монополите, най-сетне да кажат нещо смислено и положително. Та кога напускате коалицията да ви кажем всички ДОВИЖДАНЕ?Даже направо да ви кажем СБОГОМ.И ез това се нароихте - Стефан Янев, Кюстендилската Мая, Косьо Копейкин - все се борите за един електорат и процентите ще падат непрекъснато. СБОГОМ КОМУНИСТИ

111

Анонимен

преди 2 години

Напускайте ...по-добре без вас!!!

110

Анонимен

преди 2 години

Да напускат. Комунистически ****.

109

Анонимен

преди 2 години

Нормално за проводниците на руските интереси у нас. Вождът им едно време много искаше да сме 16-а република(губерния) на Съвецкия союз.

108

Анонимен

преди 2 години

Демократична България ще прати войски на източния фронт и ще обяви вайна на Расия. Техните дядовци са обявили война на САЩ и Великобритания през декември 1941 година. Внуците на десните фашисти от 1841 година също искат да воюват от стола в парламента, както дядовците им.

107

Анонимен

преди 2 години

Даваме на САЩ срещу добри пари. Вдигнете им данъците, да получи нещо и държавата. за оръжейната индустрия - 50 процента данък печалба.

106

Русофил

преди 2 години

Добре, че БСП е част от кюпа, че вече не само оръжия, но и хора щяхме да сме пратили. Тия от ДБ с най- малко гласове , най- много крякат.

105

Ганиела

преди 2 години

Ганиела от мисирчене е заприличала на Ива Николова - млада.

104

Брей

преди 2 години

До Конска Паця да бе той за толкова време управление не можа да върже минималната заплата в бюджета,за съвместима с Европейската говоря.. та язовири ми оправил... Той не може даже колко са действително за ремонт. Не защитавам Бойко Тиквуна, той си правеше магистралки само.

103

Е тва е.

преди 2 години

Мишо Шамара и Зуека излязоха най-умни. Препсуваха ГЕРБ и останалите утaйки, изоставиха всичко, хванаха си чукалата -> Терминал 1. Даже и чао не казаха. Мисля да ги последвам. Айде лека вечер.