414

Анонимен

преди 2 години

467: хич не се евтини. Само от нашия бюджет се изпариха 9 млрд най-вероятно в посока Украйна.

413

Анонимен

преди 2 години

Хазарска наглост.

412

Анонимен

преди 2 години

Като им гледам арогантните физиономии на украинските политици ми става много жално за простия украински народ..

411

Е,не

преди 2 години

Колкото по вече чувам"искаме",толкова повече ми ставате противни и започвам да разбирам Путин.

410

Бесен

преди 2 години

Трябва да изпразним складовете! Всяка помощ е от значение! Нека бъдем миролюбиви и да помогнем на украинците да приключат с нacpaните руснаци за един месец! Предлагам следния девиз: За всеки руски зaдниk - граната!

409

xoxo

преди 2 години

Да го **** Кулеба .Да си бяха спазвали Минските споразумения и да не се бяха заигравали с нацизъм и НАТО.Да сядат да преговарят,ще вкарат целия свят в 3та световна!Дреме им на Кулеба и Зеленски с 15 милиона долара за цивилното население на Украйна.Бежанци са тези,дето си платиха по 3000 евра да минат границата,обикновените хора отнесоха войната.

408

Анонимен

преди 2 години

Егати наглеца да ме изнудва за подкрепа за Украйна ?! Не само не съм с вас нацистчета, ами съм против вас! На 100% подкрепям Русия, дано ви изчегърта всичките нацисти там. Чак тогава ще подкрепям и Украйна!!

407

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.

406

Моряците ни свободни

преди 2 години

След като руската армия изчисти азовците от пристанището на Мариупол, нашите моряци, блокирани на кораба от украинските националисти, можаха да слязат на сушата и да се върнат в България. Слава на Русия.

405

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, аз не го разбирам това отношение, идват и представят списък с искания и се предполага, че всички трябва да им осигуряват нуждите. Защо? Защо който и да е трябва да го е грижа, за войната която вярно не започнаха те (да кажем, защото очевидно са бъкани с войници, оръжия и наменици и е било въпрос на време), но при всички случаи, те отказаха да спрат. Отаказаха да преговарят. Искат само оръжие. Дори не питат за храна, лекарства и т.н. Само оръжия. Там само войници ли има, извинете?

404

Анонимен

преди 2 години

На Русия и е спукана работата. Само щепа български русофили поддържат терориста Русия. Цялсвят е срещу Русия. Дори и Хитлер имаше приятелски държава, а Русия нито една.

403

Анонимен

преди 2 години

Рашка ще бъде бита и унизена .

402

РУСОФИЛИТЕ ИЗБРАХА..

преди 2 години

Да се гушкат с ЧЕЧЕНКИ, КИТАЙКИ, СИРИЙКИ, ИРАНКИ, ИНДИЙКИ...... РАДЕВ-СЪЩО

401

Анонимен

преди 2 години

До Кой е агресор? - Аве *** за какво изтребление говориш ? Аз живях 6 години в Донецк до 2014 г .Ти въобще знаеш ли къде е Украйна .

400

Хмм...

преди 2 години

Дори и Хитлер не си е позволил да идва и да ни поставя ултиматум като този. Какво всъщност ни казва Кулеба, или си с нас или си със врага, следователно и ти си враг! И какво сега, искаме или не, следва да въоръжаваме фашистите в Киев, щото иначе....сме били с Путин, нали?

399

С касетъчни заряди

преди 2 години

"Ню Йорк таймс" отбелязва, позовавайки се на свое разследване, че украинските сили вероятно са изстреляли поне два касетъчни боеприпаса, употребата на които е забранена от международните правила". И тези ракети с касетъчни заряди бяха изстреляни срещу мирно население. Дори и в САЩ признават за военните престъпления на украинската армия, но това не им пречи да им изпращат оръжие.

398

Анонимен

преди 2 години

До Слава ли? Слава на Украйна! Смъp на Русия.

397

Ми, хубаво

преди 2 години

Както кажеш бе. Добре, с Русия съм! Ади вече спрете с това мрънкане!

396

Слава ли?

преди 2 години

До Слава Слава: Украинците вършат толкова престъпления в тая война че няма място да се напишат. И не случайно е така. В техните нац. батальони са освободени от затвора престъпници.

395

Анонимен

преди 2 години

До Непозната Познавам много руснаци всички са много кръвожадни и големи насилници. Любимата им работа е да изнасилват и след това да убиват жертвите си бавно и мъчително от което изпитват дивашки оргазъм.