41

Анонимен

преди 2 години

С какво да бъдат приемливи ГЕРБ?С лошите магистрали за милиарди,с пътища целите в дупки,с калпаво саниране за милиарди,с похарчени 3 милиарда за самолети на хартия,с дадени още 3 милиарда за тръбата на Путин или за 40 милиардния дълг и мизерията на хората???Това ли е приемливо за вас?

40

Анонимен

преди 2 години

Гербавите троляци пак са налазили форума.Простите пак си искат простия крадец,зер без кражби не се живее.

39

Алекс

преди 2 години

В момента ББ провежда операция "Нахрани социолог".Социолозите са се наредили като гладни кучета пред къщата в Банкя и чакат ББ да подхвърли поредния транш.

38

Анонимен

преди 2 години

Всеки и един но не и герб.А може бибитко когато влезне в затвора.

37

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ никога няма да бъдат приемливи за нормалните хора.Шайка крадци и лъжци,които ограбиха народа,нямат повече място във властта.

36

РЕАЛИСТ

преди 2 години

искамеси боико отличника на бял кон тои е месията.

35

честита промяна !!!

преди 2 години

Само гробищата няма да фалират, защото на тях не им трябва нито светлина, нито топлина, нито вода. Комунистите този път се справиха с изчегъртването на държавата и населението и още по-бързо и от преди. Другаря Радев каза, че имаме прекрасно правителство - изтребват народа финансово.

34

Инж+

преди 2 години

Стига бе!? Тия крадливи ГЕРБ-ери да станат "приемливи"!?

33

Този,дето пише

преди 2 години

за медиите че са на ГЕРБ,гледа ли въобще помията,наречена новини по телевизиите?Да казваш,че са прогерберски е демонстрация на тъпотия.От сутрин до вечер гледаме кривата озъбена усмивка на Киро и слушаме лъжите му,последната за най-евтините горива,които имаме.Популизъм,манипулации,лъжи,некадърност-името им е Киро.

32

Анонимен

преди 2 години

По-интересен е докладът на "Фрийдъм хаус", но не се публикува в гербавите медии :)

31

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка и харварските джендърчета, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални, а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството начело с П`рост-о Киро и милиционера с 12-те ке`нефа.

30

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден ни информират какво мислим и нямат съвпадения :)

29

777

преди 2 години

Абе нали и аз ви казах, че няма да годинясат ......ще ни докарат до просешка тояга.

28

анонимен

преди 2 години

Даааа , направиха с усмивки голяма промяна - жени, баджанаци, балдъзи , приятели , верни кучета на супер постове , иначе вервайте им-"те изобщо не тикат страната ни към фалит".

27

Позорен Факт

преди 2 години

ДАНС и МВР са лични Терористични Организации на Бойко Методиев Борисов! Изтезават Българи по поръчка на Гешев и Борисов!

26

Казусът с РСМ в

преди 2 години

политиката на Кирчо-кокорчовците е само върхът на айцберга.Когато правителството се е провалило в най-важното - овладяването на инфлацията и скока на цените,в нивото на живота на хората,РСМ не ме вълнува,доколкото не ни пренебрегва като този,който би ги пуснал в ЕС и ни клеветничи пред факторите в ЕС.Правителството и медийният му слугинаж въртят,сучат и всячески избягват този най-важен въпрос-инфлацията и цените и невъзможността си да го решат..Затова ни занимават с Украйна и РСМ.

25

Анонимен

преди 2 години

Добре,че Боко им плаща да го хвалят,иначе ще умрат от глад.

24

Пп празни приказки

преди 2 години

Те ако учеха в движение щеше да е супер. Но единственото, което правят е да се карат за постове и да си правят сечено. Дори ГЕРБ не им е нужен за да ги злепоставя, те сами се справят много добре. Говорят за ел коли, космоси и артифишъл интелиджънс, а хората не могат да си позловят да срещнат Великден, вчера останаха без пенсии. Това са професионални празнословци. Като този Лорер. Ами вижте му физиономията. Той ви е обрал само с ехидната си хипнотизираща аура. А вие събирайте стотинки за козунак.

23

Анонимен

преди 2 години

До БГ тъжна реалност 24 От кого да чуем - от гербавите медии или от гербавите троловe. Няма и една независима медия - всичко е герб-***.

22

нnabludatel

преди 2 години

преди последните избори тази "агенция" Тренд постигназавидни резултати: ПРИ ПП НЕ ПОЗНА РЕЗУЛТАТА С +16,57% ПРИ ГЕРБ НЕ ПОЗНА С -1,66% ДПС НЕ ПОЗНА С +3,7% БСП НЕ УЛУЧИ С -6,4% ИТН НЕ УЛУЧИ С -7,98% ДБ НЕ ПОЗНА С -2,13% ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЯХ