25

Бау

преди 2 години

При централизираната икономика, каквато е нашата, нито ДДС зависи от цената, нито цената зависи от ДДС. Тази пропорция зависи от това колко народът е смазан за да понася лишения, в полза на власт имащите/ гушещите се/ .

24

Анонимен

преди 2 години

Намалението на ДДС няма да доведе до нищо полезно,справка кръчмари и ресторантьори,нужната мярка е пределни цени на основните хранителни стоки,а за горивата,рафинерия Лукойл-Нефтохим трябва да бъде санкционирана с многомилиардна глоба от Българското правителство,ако има такова,за картелно споразумение и нереално високи цени на горивата при цени на петрол от порядъка на 75 долара за барел!

23

Анонимен

преди 2 години

Тавариши пролетари, вече всичко е безплатно! Червената мечка се събуди! Сипвайте бензин и пазарувайте храна без пари, изобщо не плащайте рекетьорските цени!

22

Анонимен

преди 2 години

ДДС е за страни с пазарна икономика и Местна Власт. Тук това е локум за душата. Няма местна данъчна система да отива прихода в местната община , село , квартал, малко кметство . Тук всичко е в голям чувал наречено НАП , който пере парите.

21

Анонимен

преди 2 години

Всеки иска намаление на ДДС акциз, а след това пари за пенсии,болници,училища откъде

20

Анонимен

преди 2 години

ДДС зависи от цената а не цената от ДДС . Като намалее цената ще падне и ДДС.

19

Да ви светна

преди 2 години

С намаляването на ДДС ще се увеличат цените, защото икономиката ни не е пазарна, а централизирана. Тъй, че кака Ви Корени не си вкарва автогол, а вкарва прах в очите на слепите.

18

Румен от Слатина

преди 2 години

И като дам продукт . Мога въобще да не показвам данъка . /Продам пшеницата и без ддс20%\Само крайната цена. Който иска купува който не, негова си работа. Така е при нас в България корумпираната държава със силно Централно Управление. Обръч от много партии и фирми. ДДС е за нормални държави без корупция . Със Силна Независима Местна Власт.

17

г-жа Лъжа

преди 2 години

СЛЕД НАС И ПОТОП.

16

До Светнат

преди 2 години

Това електората на Корни не го схваща, но забелва очи от кеф пред нейното изказване, защото е неграмотен и е свикнал на готово и на аванта.

15

Анонимен

преди 2 години

Напротив ДДС. печалба, наследство имоти и плоския данък трябва да се дигнат. Който не плаща затвор.

14

Анонимен

преди 2 години

Това не е вярно. Падането на ДДС само ще направи корупция и напълни джоба на търговците. Като намаля плоския данък какво стана нали щеше да има ръст на икономиката а тя едва крета и забогатяха малцина а останалите не може да се лекуват или няма пари за болниците.

13

Светнат

преди 2 години

Корни, вкарваш си автогол. С намаляване на ДДС падат приходите в бюджета и разходите за електората ти.

12

Анонимен

преди 2 години

Намалете ддс за всичко на 15 процента и оптимизирайте администрацията. Оставете повече пари в хората, т. к. тези пари ще бъдат изхарчени много по - оптимално, отколкото която и да е власт

11

Анонимен

преди 2 години

колкото паднаха и цените в ресторантите като им бутнаха ДДС-то

10

Анонимен

преди 2 години

ДДС е данака на производството. И всеки които дава продукт може да го прибави към крайната цена , а може и направо да не го показва и да вдигне цената. Така крайния копувач няма да осети нищо

9

Икономист

преди 2 години

Само че намаляването на акцизи и данъци не намира търсения ефект в страни, където ценовия режим се нарушава от всеки прекупвач и производител. Спекулата е мощен фактор само в една разложена държавна машина, като нашата, а чупките на Нинова, са предсмъртен опит за трупане на партиен престиж.

8

Da

преди 2 години

Аз викам вече да ви почваме с камъните, че вече се о... те тотално. Или пък ако искате да почакаме още малко докато бензина и хляба се изравнят на 10 лв. Както искате, и без това си спите сладко......

7

Анонимен

преди 2 години

Направете един анализ за ЕС за да установите колко от страните имат ДДС на лекарствата и на колко процента е ДДС-то! Ама не ви оттърва!

6

Анонимен

преди 2 години

От 6 месеца все говорите, но реално нищо нямате свършено, все въвеждате мерки дето сте ги видяли от другите държави ама само пред микрофона.