175

Просветен

преди 2 години

Много е лесно да се коментира! А някои от вас бил ли е в казарма? А участвал ли е в военни действия! Всяка война има причина! Истината е в първия убит! След това няма истина..

174

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова на вас никой не ви вярва ние сме интелигенти хора а вие вашите *** опорки са като за бавноразвиващи ние не сме като вашите руски зомбита дето ги кърмите от бебета с пропаганда от бебета спри да се изяваш че си жалка

173

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ще ги разстреля на ужким бе. Нали разбира от майтапи

172

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова, прибери си хакерите на пощи, че това се брои за престъпление срещу независима държава. Мислиш, че твоят Радев, като закри спецпрокуратурата в твоя чест, това ще помогне. Не се надявай. Ние гоним агенти, ти назначаваш хакери! Престъпничка си.

171

Митрофанова вън!

преди 2 години

Спрете тока, водата и интернета на Руското посолство! Писна ни от путинските пропагандни лъжи!

170

СССР

преди 2 години

Ходете, нали сте много смели и лаете тук ,ходете да видите че са фашистите .

169

Анонимен

преди 2 години

А ти не подготви ли чудовищна провокация с пощенските хакери? Уплаши се някоя баба да не прати яйце-бомба на някоя дружка в Украйна. Всички знаят, че хакването е ваше. Не ти стиска да хакнеш туските пощи на байряма. Щото там няма да те търпят и 5 минути с твоите извращения. А, Митруфа ханъм?

168

Мордор

преди 2 години

Освен руснаците, други чудовища аз не виждам!

167

Анонимен

преди 2 години

Руски фейк. Кокто винаги.

166

Анализатор

преди 2 години

Току що гледах в новините по БТВ майтапчийски репортаж!-:( Руснаците стреляли с танкови снаряди по блокове за " кеф"? Ами не е така! Фашисткият блок " Азов" са стреляли от жилищни блокове! Защо не излязат в полето Украинските фашисти и се бият с Руската армия като Фашисти? Но се крият в блоковете и стрелят? Е къде да стрелят танковете,освен Там от където идва стрелба?

165

Анонимен

преди 2 години

Демек казват какво ще направят, но го преписват предварително на Украинците, да си вържат гащите пред феновете. Може пък да казват истината, каквото и да е, лошо за гражданите. Фактите са, ако русия не беше нападнала, украйна нямаше да може да и "приписва" зверства. Колкото и да са ми неприятни украинците, те не нападнаха регион от никоя друга страна.

164

Петков

преди 2 години

Изгони я тази,бе!Не виждаш,ли, че тези са терористи?

163

Анонимен

преди 2 години

Тия руснаци напразно се хабят. И да кажат, и да не кажат - все тая. Открай време украинската армия си безчинства и после приписва всичко на Русия. Това си е класика!

162

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 2 години

Митрофанке, никой не ви вярва!!!Цялата управляваща руска СГ АН сте дол ни лъж ци! А това за избиването на цивилни в Одеса явно отдавна сте го планирали, а сега се опитвате да натопите украинците...ОБАЧЕ НЕ УКРАЙНА Е НАПАДНАЛА РУСИЯ, А НАПРОТИВ - РУСИЯ НАХЛУ В УКРАЙНА!!!Така че, МОЛЯ НАПУСНЕТЕ.... И тогава никой няма да се преоблича като руски войник и там каквито брътвежи се опитвате да внушите на хората.РУССКИЕ *** ИДИИИТЕЕЕНАААХУУЙ!!!

161

Егати опорката!

преди 2 години

Путин нападнал Зеленски, защото му направил лошо впечатление! Ха хаааа!

160

СЕМ

преди 2 години

трябва да се затвори руското посолство... много лъжат

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172: Тия ги разправяй на старата ми шапка! Или на твойте възрожденци. Не важиш!

158

До 164

преди 2 години

Може ли да кажеш името на моряка и твоето също да го питам дали се познавате? Само това. Ей, пак си чувал гласове. Много елементарни възрожденци, много. Не се свенят да измислят истории и все се познават с всички служби и всички си споделят с тях. )))))

157

Анонимен

преди 2 години

А защо нападна РФ независима Украйна?Защото има некадърно правителство с наркоман начело,който й докара война,защото беше арогантен.НАТО та НАТО...ей ти НАТО.Без война пак нямаше НАТО да вземе Украйна с тези нацисти там.Онзи Мелник много лошо впечатление направи на всички.

156

Inatut

преди 2 години

Съветската посланичка готви провокация. Ще се хвърли довечера в 22.00 от паркхотел масква от последния етаж и ще симулира бутане от неденацифициран украински бежанец. След това от Азия ще ни изпратят 3 такива нови като нея, още по грозни и злобни.