14

чичко милиционер

преди 2 години

До Телеграм твоето лице кога некой се осведомява "с истинска информация" от притежавана от руските служби за сигурност платформа

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 И защо да са мамуни,и защо да гледам Лавров,който явно объркан каза,че вече не разбира какво искат украинците!?

12

Терористична държава

преди 2 години

Кървавите полицаи на пед.офил Борисов унищожават Българи в Бобов дол и институциите с мълчат!

11

Насакото Яката

преди 2 години

Ах колко са смели бедните украински дъртаци и колко зли руските окупатори. Тцтц ти да видиш. Гьобелс се пръска от яд в Ада, защото го задминахте отвсякъде в пропагандните си напъни.

10

ежедневието наречено

преди 2 години

Статията дава по-добър поглед върху ежедневието наречено руски свят, поръчано от върхушката на Крюмлюн, организирано от яхтаджиите на Шюгюн, и изпълнено от издевателствали в окупационната русска армия. ЗС такива същества, не е необходимо да се пишат правилно - Прълюн, Пюрьн, Прюдлюн - все същото, някакво същество без душа.

9

Анонимен

преди 2 години

Това взе да прилича на холокоста с неговите шест милиона евреи!!!

8

И един мармот

преди 2 години

завива шоколад в станиол... Айде спрете се вече с Боливудските сценарии, че индийците вече реж***т вени от завист! :)

7

Истукан

преди 2 години

Всички руски танкове да бъдат взривени.

6

Един герой ?

преди 2 години

Гледали ли сте видео с предалите се украински и чуждестранни войници. С татуировките, спринцовките, нашивките, знаците и символите? Това са хора надъхани и подготвяни за война с Русия от дълги години. Интересно е, защо в тази огромна територия с многолюдно население и несметни богатства няма мир и развитие. Едва ли са виновни руснаците. Ако не бяха стартирали операцията, какъв ли щеше да бъде арсеналът в Украйна, и дали украинците щяха да влезнат в "Европейския съюз" с тази подмолна и двулична политика. Каква е целта на Украйна, ЕС, НАТО или да победят Русия. 3 в 1 ли е идеологията им? Ако се

5

Анонимен

преди 2 години

Веднага да се направи филм в Холивуд и да се повери ролята на Джим Кери, щот така или иначе се смеем на всичките глупости дето бълва пропагандата. Русия вече е озаптила Украинците. Просто за ефект всичко официално ще приключи на 9-ти май с препратка към Запада.

4

Асан

преди 2 години

Приказки под шипковия храст от WC - Дойче веле и ВВС :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Сълза и смях! Фейкометът работи!

2

Анонимен

преди 2 години

Тенденцията към категорични глобални обощения е признак на инфантилизъм. Очаква се явно да подемем болднатото заключение в края на материала. Само че "животни" има руснаци, българи, украинци.......и да не изреждам всички националности. Което не означава и не дава право някоя от тях да се квалифицира цялата като "животни".

1

БАНко

преди 2 години

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДА НЯМА ПОЧИВКА !!!