33

Бучин

преди 2 години

Интересно ако бяха посрещнати с хляб и сол пак ли щеше да има зверства.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимено 37-ДАЛИ???

31

Русия=нацисти

преди 2 години

Всички рашаги са фашаги.

30

Анонимен

преди 2 години

Зверствата не знаем къде са извършени. Това че телата на хората бяха разпръснати по улиците на буча нищо не доказва. Жалко за хората. Вече мъртви бяха използвани за една гигантска манипулация а това е ужасно само по себе си. Значи медиите гледат в очите хората и ги лъжат.

29

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

28

Анонимен

преди 2 години

Време е в България да се промени детинската и наивна представа за Русия като стереотип на нещо добро! Русия е дивашко нецивилизована страна , икономически изостанала, враг на всякаква свобода , враг на България!

27

Анонимен

преди 2 години

Фашагите се предадоха на тумби вчера в мореопол ,ама днеса не забелязал това хахахаха

26

(-_-)

преди 2 години

Пиша това, което мисля и точка. А на тебе ти препоръчвам да изгледаш всички видиа по скалъпеното дело срещу Воислав Шешел, който е обвинен във всякакви грехове включително престъпления срещу човечеството. Но в Хага така и не разбраха с кого си имат работа и човека се оправдава по всички обвинения и ги прави за смях. Ето това е добър материал за размисъл.

25

Анонимен

преди 2 години

Илона,ползвай Google преводача.Тук е български сайт.

24

Анонимен

преди 2 години

Те духовете на умрелите ще отидат и ще си отмъстят на дрогираните украински нацисти.Това свой да убиеш е най-лошото.Дяволи на живо ще халюцинират тея...бял ден няма да видят.

23

Като

преди 2 години

Като прочетох няколко коментара, съм убеден: дерусофикацията трябва да започне бързо и всеобхватно. Време е!

22

Анонимен

преди 2 години

Украинците убиха хората в Буча заради белите ленти.Всички убити са с бели ленти,а украинците ги считат за вражески.

21

Хаха

преди 2 години

Още ли мучите за цирка Буча, вече се разбра че е поредният ЕС фейк на пaчaвpaтa Урсула, имащ за цел да оправдае "мерките срещу Русия", които и децата вече знаят, че всъщност са срещу населението на Европа. А вие така натечените "медиите" сте станали като сайтове за вицове, само някой заблуден глух или сляп ви вярва, две години лъгахте и мазахте за измисленият ви вирус, сега изведнъж "вируса" мистериозно изчезна, точно както мистериозно се появи от как беше .... ухански прилеп, ахахахаха.

20

Анонимен

преди 2 години

На руските военни гробища да сложат ограда че да не избяга някое зомби!

19

Путин е убиец

преди 2 години

Писането на пропутински коментари трябва да се криминализира. 10 години строга каторга

18

Анонимен

преди 2 години

Вече три хиляди фашаги се предадоха в мореопол. Следва съд и затвор. А онези в завода, бог да им е на помощ...

17

Анонимен

преди 2 години

Русия доразви фашизма, фюрер , една партия! Хитлер може да почива спокоен!

16

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) Няма значение за какъв се считаш, а какво пишеш. И драсканиците ти с нищо няма да помогнат на руските нацисти, когато седнат на скамейката на подсъдимите. С други думи, това тук е за твоя консумация, нищо повече.

15

Анонимен

преди 2 години

Браво, какви герои само сте. Да крадете от бабички с 50 долара пенсия и съборени къщи. Евала! Такива герои не сме виждали никога :)) Всичко се връща на този свят и вашето време, ще дойде пак.

14

(-_-)

преди 2 години

Не се считам за русофил, нито американофил.. Просто си изказвам мнението и ще установите някой ден, че съм прав. Укрите сами си причиниха това с помощта на САЩ.. Общо взето Украйна се ползва за терен на който воюват САЩ (НАТО) и Русия.. Тия мелодрами за свобода и демокрация са тотален булшиt..