64

спокойно

преди 2 години

До: слаба"ракия са руснаците,щом не можаха да премахнат тоя."Не се притеснявай - те ще си го премахнат онези зад океана, защото знае много неща.

63

Zелински

преди 2 години

ЗА ТОЯ НЕМА ЛИ АУШВИЦ ТА ОЩЕ ГО ИЗЛЪЧВАТ ПО МЕДИЙТЕ ? АЙДЕ КЪШ ...

62

Тина Гурлата

преди 2 години

Зеленото джудже да го хванат и да го вкарат в Сибирски лагер....там да го учат да работи(най голямата обида за евреите) и комарите да го изгризкат...

61

Крайно време е

преди 2 години

...да отнемете думата на единствения руски тррррол, който се подвизава тук!!! Наглеци и агресори на чужда земя НЕ защитаваме! Хора без морал и съвест!

60

Анонимен

преди 2 години

До - 56 Ами виж какво стана със Саакашвили. Другия, дето под диктовката на САЩ запали вийната в Южна Осетия. И не случайно се кри години наред в "независима, суверенна" Украйна от грузинското правосъдие.

59

слаба

преди 2 години

ракия са руснаците,щом не можаха да премахнат тоя.

58

да

преди 2 години

Не ви ли писна вече от тоя зеления? Защото на мен много!

57

Бункерски плъх

преди 2 години

Стига сте ни показвали този ТВ ***, който унищожи страната си и принуди, насила, всички мъже от 18 до 60 годишни да се бият. Да капитулира и да се свършва цялата работа

56

Анонимен

преди 2 години

Има един клип в интернета "Зеленский танцует", където пляска и се кълчи . Време е да пуснат нов клип "Зеленский плачет и молиться западу за таблеты и убежище". Он хочеть лечиться и рехабилитуриет после жесткого наркотического опиянение.

55

Татул

преди 2 години

До 58 Нищо... като ни огладнеят задниците ще се сетим от къде духа вятъра.

54

анонимен

преди 2 години

От всички най са смешни тези, обикновено патологичните русофоби, дето потриват радостно ръце как като спряла търговията на горива с ЕС , как Русия няма къде да продава!? Нещо, което трябва на всеки, поне в близките десетилетия? Ами другото, напр. пшеницата, която е стратегическа суровина? И Русия, а не Украйна беше на първо място по износ на пшеница. Така че, спирайте войната и почвайте с бизнеса! Състезание може във всяка друга област!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

Победа

преди 2 години

Слава на Зеленски, слава на Байдън, слава на Аристович, слава на Борис Джонсън, слава на Урсула, слава на Солумон Паси. Героям слава!! Победа буде за нами !!

52

-

преди 2 години

Този трябва да бъде линчуван от самите украинци!

51

аз

преди 2 години

стига плесвахте глупостите на тоя наркоман.

50

един

преди 2 години

Аз също чух за ударите на Турция, но го смо.таха буквално в едно изречение. Истината е, че трябва да има международни споразумения и да се спрат насилствените действия, където и да е било това, но как ще стане при такава човешка природа? Сатанизирането на Русия е фатална грешка с ужасяващи последствия и край на богата Европа, а може би пък и това да е крайната цел?

49

да бе

преди 2 години

Не Русия, а Украйна искаше да унищожи Донбас и хората там. Като през последните 8-9 години го правеше систематично.

48

Пак

преди 2 години

Наци пропаганда....

47

Татул

преди 2 години

Да бе, гледах как украинци колят руски военнопленици, колкото и да търсих за руснаците да са правили такова нещо не видях. Макар, че ако съм аз, както гледам колко мизерии са направили тези укрита, не зная дали бих се сдържал. Последния репортаж на Ланкастър от Мариупол, дава много ясна светлина кой изтезава хората. И кой стреля по цивилните.

46

Хайверски

преди 2 години

Зеленски и това което е останало от правителството и администрацията на бивша Украйна, носят пълната отговорност за събитията довели до войната или "военната операция" и всички последствия за цивилното население от това. Въоръжаването, ескалирането на конфликта с Донецк и Луганск, неспазването на минските споразумения и всичко останало, от което така наречения "международен съд" в Хага би трябвало да се заинтересува.

45

Победа

преди 2 години

Мариупол ще се превърне в нов Сталинград за агресора. Слава на защитниците на Европа