133

Добре де,

преди 2 години

Какво са направили тези хора, за да бъдат задържани и руските сили да ги освободят? Те не са ли свободни граждани? Или пак излиза, че "Ето пак освобождаваме българи , правителството им е против нас"? Та на руснаците не им пука за техните, камо ли за шепа българи! Всичко е политика!

132

Хи хи хи

преди 2 години

ЗЕЛЕНСКИ РЕВЕ И ПЛАШИ РУСИЯ , ЧЕ УНИЩОЖИ ЛИ В МАРИУПОЛ НЕГОВИТЕ ФАШИСТИ , ТОЙ ОСТАВА БЕЗ АРМИЯ !

131

Анонимен

преди 2 години

За Краматорск и Буча всичко се изясни - украинска ракета и холивудска продукция. Не им остава много на Азов, още няколко часа и всичко приключва, както и на цялата пас мина на жалкия актьор наркоман.

130

Аааааааа не !

преди 2 години

Наш Киро каза , че неговото правителство и той лично , са положили толкова много усилия и напъни , че едва не се ОС.....РА.....ХА ! Месец и нещо се напъвали да освободят нашите моряци , дори направи няколко изказвания колко трудно ставало всичко !!!!!!! Изпратили и наши разузнавачи и разузнавачки там !!!!!

129

Анонимен

преди 2 години

Укрофашистите нямат друго въоръжение освен гранатомети и автомати. Отговорът е ясен кой изтребва мирното население с тази терористична тактика, насадена от САЩ.

128

Анонимен

преди 2 години

А за сваления вчера украински военно-транспортен самолет близо до Одеса що не пишете. А за доставките на гориво с жп композиции от Молдова що не пишете? За това ли бензинът скача до небесата? Ние, обикновените европейци, ли ще плащаме горивото на украинската армия?

127

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че е пълно съвпадение как евакуация на цивилни от Мариупол се случваха само с преминаването на зони под руски контрол. Както и тия моряци, дето се спасиха баш когато руския завзе пристанището. Съвпадения огромни, и нищо повече. Не е като язовците да са държали целия град заложник и евакуация да е възможна само след премахването им.

126

анонимен

преди 2 години

така е било винаги, руснаците мислят за нас а не правителството....като работех преди в германия, немците мислеха за нас, а българските шефове гледаха да те окрадат

125

Анонимен

преди 2 години

Мразим ви еднакво и украинци и руснаци, спрете се вече провалихте живота на младите и нищо не постигате.

124

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова я скриха, сега тази *** започнаха да в показват за да дразни. Тези не разбраха ли че България не желае техния смотан империалистичвн свят. Не желаем да бъдем роби на Руските *** !

123

По българските

преди 2 години

синоними Русия значи свобода.

122

Слаба ракия

преди 2 години

На фона на посрещането на Киро Канадеца в Битоля, написаното от Мария Захарова изглежда като слаба ракия.

121

Анонимен

преди 2 години

Моята версия е Руснаците ги пленяват и решават пускаме повечето но ще кажете на Българите че ние сме ви спасили .

120

Джеймс Eнгълтън

преди 2 години

Със сигурност в момента ги инструктират и сверяват версиите.

119

666

преди 2 години

До Бг -- глyпак! ако така учиш децата си срам!! Россия никога не ни е освобождавала, дойдоха неканени, продължиха си войната с Османската империя и ни окупираха.. Я виж историята колко войни имат тогава за територии с Османската империя, преди това удобно ни подминаха и тръгнаха да завземат Константинопол ама Европа ги ***

118

Анонимен

преди 2 години

Нали уж сами се бяха освободили? Нещо съпругите и Копейкин не се са разбрали какви лъжи да бълват.

117

Dim

преди 2 години

Как точно моряци акустирали преди 2 месеца в свободно пристанище на свободна държава, изведнъж се оказаха освободени от окупаторите на тази държава?!?! Що за шизофрения вааща мааа съветска!!!!

116

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМи *** ги прибери с колата... Никой не ги държи... България ясно каза, че 5 пари за тях не дава...

115

Анонимен

преди 2 години

Жалък опит за пропаганда...

114

Лоли

преди 2 години

И тая опорка на рашистите отпадна, хората никой не ги е държал там на сила, а са се страхували и вече като са им привършили запасите просто са се престрашили....