19

оръдие за измама

преди 2 години

за секунди се знае гласа ти и за секунди може да е подменен....на изборите една седмица преди герб водеше с 10% преди бсп, а на иборите продължаваме промянат излязоха с малко първи, народа го разбра за какво са тези машинки

18

БГ

преди 2 години

Мисля че льотчика трябва да се качи на самолетчето дето пръска с хербациди нивите на Родината,та поне да свърши една полезна работа за тия 6 години

17

Молим вЪ

преди 2 години

Ама Борето не може да спечели без хартиени бюлетини и резервни чувалчета с такива!

16

Кой контролира?

преди 2 години

С Хартията всеки който се съмнава отива лично, записва се доброволец и гледа лично как се провеждат изборите. Контрол над изборите се упражнява от цялото население. С машината това не може. Машините ги контролират малко на брой (какви? "избрани?"/"наши?") хора. Машините водят към феодализъм, връщане се към монархията и/или диктатурата. Не можете да ни обедите че изборите с машини са честни.

15

Анонимен

преди 2 години

Хайде вдигни юмрука срещу тавариш Путин и срещу пролетариата на СССР!

14

Браво

преди 2 години

Сега не само няма невалидни бюлетини, няма ги изобщо гласовете. Кое ли е по-добре?

13

Атанас

преди 2 години

Този ,,президент" е позор за България.

12

Машинно манипулиране

преди 2 години

Ниакакво доверие му нямам на това машинно гласуване. Във всички представителни демокрации в ЕС го отмениха машинното гласуване, точно защото остават съмнения за машинации. Някой ще смени 2 реда в кода и изборите са хакнати. Няма доказателство. няма проследяване. Всъщост защо не броиха хартиените разписки за контрол на софтуера в машините?

11

БГ

преди 2 години

Алооо таралежа, само Венецуела и България използва машинките,даже Северна Корея и Куба са ги махнали ,а и нали знаеш много до ре от къде идва думата машинации

10

Ай Сиктир

преди 2 години

Забравих да кажа защо й е на мафията да завзема държавата. За да издои едни почти десет милиарда евро дар от Европейския Съюз. След това ще преценяват. Ако народа ги търпи още може и да задържат държавата. Ако не - ще се разотидат по едни слънчеви топли места да си харчат заграбеното.

9

Анонимен

преди 2 години

Да , за да ги манипулираш.

8

Анонимен

преди 2 години

Знаете много добре защо Радев ви направи държавата на цирк - за да обяви война на Русия и да говори пред американския сенат от бункера, като Зеленски, докато вас ви бомбардират с ракети по улиците.

7

Анонимен

преди 2 години

Как защо? Краварите да си изберат Кирчо.

6

Въпрос

преди 2 години

Къде в ЕС има машинно гласуване? Кой българи, живеещи в чужбина се върнаха? Вземете опит от САЩ, въведете гласуване по пощата. Тогава всички от гробищата също ще могат да гласуват!

5

Анонимен

преди 2 години

Беше въведено за да можете да манипулитрате изборите.

4

Да, знаем защо

преди 2 години

За да може да се манипулира вота и партии като ИТН, ДБ и мошениците от ПП да влязат в Парламента и да крадат на воля.

3

Ай Сиктир

преди 2 години

Естествено, че знаеме. За да може да мафията да инсталира Кирмо и тебе, като двамата заедно имате за задача да бутнете Гешев. Нататък мафията ще си инсталира един нов главен прокурор - фигурант и по този начин ще си е завладяла държавата наречена Република България. Самоче Киро се оказа пълен *** нар и затова сега трябва да го свеняте. А па *** като изразител на несъгласната страна в мафиотската ви групичка се опитва да окупира повече от държавата. Е, знаеме ли?

2

Пенко

преди 2 години

"наете какви опашки бяха и колко се чакаше. Машинното гласуване сложи край именно на това" Този е такъв лицемер, че онзи дето блъснал баба си по стълбите и после я питал защо бърза, ряпа да яде. Освен това взима българите за някакви кръгли ***.

1

Анонимен

преди 2 години

Знаем. За да може от американското посолство да ни инсталират Кирето.