49

Иван

преди 2 години

Какво означава дисциплинарно наказание? Това как ще спре Волгин да разпространява фалшиви новини през националния ефир, да заблуждава хората и да води неетична пропаганда. Заплатата му се плаща с пари на данъкоплатеца, а той дори не благоволи да се извини за лъжите и да аже истината. Позор.

48

Анонимен

преди 2 години

А при бай Сталин се е живяло още по-добре - хората са се усмихвали още повече . . . .

47

ДДТ

преди 2 години

При бай Тошо се живееше по-добре,хората се усмихваха. А сега се псуват с пяна на уста и си въобразяват,че като са се заробили с ипотеки до живот за едно апартаменче и някаква колица си живеят охолно. Е да, и банани могат да ядат на корем докато гледат "Ергенът". Направо лайф...

46

Оставка Волгин!

преди 2 години

Руското *** Петьо Волгин дори не се извини за поръчковата хибридка !

45

Край

преди 2 години

Русофил е нормалното състояние на българина, който не забравя кои го е освободил от турско и кой е създал Третата българска държава.Русофобията е патология. Американофилията също. Американофилеца се гордее със знанието на англииски език и обича държава и народ които и пробит долар не дават за него. Бъркат България с Боливия не могат да ни намерят на картата и им е без значение дали съществуваме.

44

Анонимен

преди 2 години

И какво е казал Волгин, за да го наказват?

43

Анонимен

преди 2 години

Абе...що всички русофили все приличат на това нещо от снимката...

42

Анонимен

преди 2 години

Коментарите против Волгин са написани от злобни хора с нисък интелект. Никой не ги задължава да му слушат предаванията - има толкова много *** тук, които подхождат на техния интелект.

41

Анонимен

преди 2 години

Да отиде в Русия.Там има свобода на словото, особено в момента.. Да видим какво ще говори там

40

Анонимен

преди 2 години

ЛениИН,СталИН,ПутИН,ВолгИН-все отбор юнаци.Да си ходи в матушка рассия..

39

до 39

преди 2 години

русофилска жабо, всяко твърдение без доказателства не струва нищо. Имаш право да говориш, но не да лъжеш в ефир!

38

Анонимен

преди 2 години

Българския Такер Карлсон ! Дай боже повече такива хора

37

д

преди 2 години

браво!

36

Анонимен

преди 2 години

Красавец.Като се види в огледалото, и мрази целия свят

35

Ай Сиктир

преди 2 години

И няма доказателство, че не е имало укронацисти на Царевна. Технически на въпроса "има ли чужди хора на борда?" след намесата на армията на донецката република правилно се отговаря "не няма". Което не е лъжа, но скрива истината, че е имало. Истината винаги излиза наяве. И когато това стане някой трябва да понесе отговорността.

34

бабати

преди 2 години

До ТоваНа всеки, който си позволи различно мнение от нашето незабавно трябва да му се забрани да говори, нали? Иначе сме демократи?!!

33

Оставка

преди 2 години

Всички пенсионери на държавни службички да се уволняват веднага.1500 лв пенсия + 2380 лв заплата това получава един служител на МВР МО пожарна безопасност НСО жандармерията гражданска защита и всички останали които са на държавни службички

32

Анонимен

преди 2 години

БНР и БНТ - пълен бойкот на тези пропагандаторски па р цали, в които няма информация, а има само едностранчива пропаганда.

31

Анонимен

преди 2 години

"Ръководството на Българското национално радио категорично се разграничава от всеки опит за провокиране на насилие и неговото оправдаване или одобрение" --- --- --- Ами по тази логика БНР трябва незабавно да спре да отразява всички флашмоби, шествия и седянки в подкрепа на украйна с настояване за изпращане на оръжия, защото оръжията безусловно провокират насилие. Както и всички изяви на американски, европейски и наши политици, агитиращи и действащи за изпращане на оръжия. По същата причина.

30

Ай Сиктир

преди 2 години

Съвсем скоро ще престанат и да ги отбелязват. Просто неудобните ще изчезват без следа. Нищо ново под слънцето...