18

Анонимен

преди 2 години

Като всички европейски държави с няколко изключения ,хърватите също демонстрират загриженост за благосъстоянието на американците. Така те се грижат за стандарта на Америка и получават потупване от американците по рамото.Ако си мислите че това не е награда която си заслужава, другия вариант определено и държави като Русия и Китай ядат ядове, а за малките държави да не говорим въпрос на дни да клекнат, примери в изобилие .

17

do Боби

преди 2 години

Правилно е отбелязал филофоб. Единствено не е уточнил, че оръжието което произвеждат е допотопно и а нивото на 2СВ. Затова и дават толкова много жертви. От украинска страна жертвите са само цивилни. Дължи се на неточните руски оръжия и на озлобението на руснаците, че не могат наистина да вземат военно надмощие.

16

Ето я бе

преди 2 години

Другарката ,дето преди 3 година че нашата азбука е руска. Жалко парвеню е тази ... , но най жалкото е ,че не осъзнава колко е нищожна и тя и кремълските шебеци.

15

И.Б.

преди 2 години

Напротив, постъпката е мотивирана от нахлуването на руски войски в Украйна, избиването на местнотго население и разрушаването на инфраструктурата на повечето градове. Това се нарича война. Никоя бивша съветска република не желае да има нищо общо с държавата на Русия и нейния президент.

14

Max

преди 2 години

Каква приятна жена.Да хванеш до откършиш от нея да си посадиш.

13

бай Ламби

преди 2 години

Абе захарче,абе прекрасная женшчина мая, тъй не поняла че целия свят не иска да си общува с вас бе красавице мая ненагледная.За чем тъй пратестираюш галубица мая.

12

До 12

преди 2 години

Критериите ти за женс явно са много занижени.

11

филофоб

преди 2 години

До Анонимен 4 Какъв респект бе,човек!?Една изостанала държава със 145млн население,дето нищо не произвежда!И дето,вместо да се вземе в ръце и да се оправи като хората,тя все си възмечтава "великия Съветски съюз"!И правят оръжие като невидели!

10

Каракольо

преди 2 години

Матрьошките в БГ наизкачаха и в тази тема,знаят и разбират калните гамаши от политика

9

Пак ли тая

преди 2 години

Тая *** с тези закани става вече досадна и безинересна. Едно и също всеки ден за почти 6 милиона хървати, тези предупреждения са не съществени и не значими.

8

Анонимен

преди 2 години

Неандерталци. Никой не иска да ви знае вече

7

Задунайска правда

преди 2 години

Наздраве, Маша, хлъц.

6

Анонимен

преди 2 години

Орбан подлъга хорана да гласуват пак за него и като минаха изборите, пак го пае краварски в кучешка поза. Цяла Европа е такава, с недоизклатени политици

5

Момо

преди 2 години

До Кремълски цинизъм -- няма, за това трябва русофиллите тука да се натоварят по Чавдарите и да си ходят в тяхната майка-родина - те не са хора!

4

Анонимен

преди 2 години

Никой вече няма респект към Русия като виждат каква слаба армия има.Никой няма страх от Русия.

3

Кремълски цинизъм

преди 2 години

И тощ.малко и ще заклеймят Целият свят,който ги е проклел за войната в Украйна! Имали нормални хора ,които да одобряват сриването на детски градини, училища и цели градове със земята, защото на болните от Кремъл им се привиждали "фашисти"! Скоро ще им останат само Ким Чен Ун, Мадуро, Лукашенко...,и Китай който ги дебне изотзат!

2

Анонимен

преди 2 години

Бая се е зачервила стрината. Сама не разбира с какво запашва. Безопасни игли са фашистка русия.

1

Анонимен

преди 2 години

Ако Сърбия нападне Хървация, трябва да помогнем на хърватите и си върнем моравието до Белград.