16

Сата НАТО

преди 2 години

Сърбия няма място в ЕС. България и НАТО трябва да проведат спецоперация по демилитаризиране на Република Сърбия и република Српска.

15

Сърбите са гаден

преди 2 години

Народ. Винаги сме ги били на фронта.По три на нож. И пак ще ги бием.

14

Хахаха

преди 2 години

Честито на ботокса от Москва. Вече в списъка с приятелски държави има и Сърбия, освен други "развити" нации като Зимбабве, Беларус и Северна Корея.

13

Анонимен

преди 2 години

До СлаваНаСърбия: Шизоидно разстройство? Психопатия?

12

До 5

преди 2 години

То, щото ниЯ сме европЕйци, направо сме цъфнали и вързали

11

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересуват тия анти-българи и путинофили? Да си гледат все по-мижавата к*чина, от която скоро май само Белград ще си остане като територия. Вучич и Путин да се извинят публично на българите за зверствата срещу нас в исторически план, а след това да признаят историческия факт, че благодарение на тяхната пропаганда, Македония е анти-българска и тя.

10

Анонимен

преди 2 години

Белград и Масква взаимно да се гръмнат. Винаги са били българомразци и двете държави винаги са ни забили нож в гърба в името на мегаломанските си, имперски интереси. За сърбоманите тук, мечтата за "Велика Сърбия" включва земи от Самоков до Дуранкулак. А по заповедтта на Масква, на времето хиляди българи са били избити на територията на днешна "Македония" заради факта, че са били българи. Не случайно всички велики революционери в България винаги са били анти-руски и с право.

9

Лицемери

преди 2 години

А в съвета по правата на човека в ООН, гласуваха за отстраняването на Русия. Нищо не с е променило в тая клоана от титиво време и " такова и овако" .

8

Анонимен

преди 2 години

Еми няма как да е солидарна с 10 държави от Европа плюс краварите които я нападнаха през 99-та.

7

Анонимен

преди 2 години

Ей, и лакей да си не е лесно!

6

Анонимен

преди 2 години

Тия винаги са били васали на болшевиците от мАсква. Не случайно са най-неразвитата, бедна к*чина на Балканите. Напълно очаквано решение.

5

Demonaz

преди 2 години

Този на снимката си е чист татар. Сърбите са руски роми от дошли тук от дагестан. Какви славяни, какви пет лева? Сърбия да си седи в орбитата на рашка.

4

И аз съм за Русия !!

преди 2 години

Браво на Сърбия

3

Паню Баирски

преди 2 години

Сърбите нямат място в ЕС, защото са жалки продажници и русофили!

2

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем бе Вулин ,и за да няма пробой на санкциите ще наложат същите и на Сърбия. А книгата с преговорни глави за членство в ЕС ,ще бъде затворена и предоставена на историческият музей!

1

Анонимен

преди 2 години

Сърбия очаква отварянето на нови глави по преговорите за присъединяване............................................................................Няма работа в ЕС Сърбия защото ще стане троянски кон на Русия.