224

Ментора бай Иван

преди 2 години

Не са като нас !Те са обременени от неистова омраза към руснаците, докато ние ги почитаме и обичаме!А и са обременени с неофашистка пропаганда!

223

АК-47

преди 2 години

Не ни стига всеки ден наци'то да реве и да ни го показвате, а сега и жената на наци'то взехте да ни поднасяте. 8 години Порошенко и мъжът на тази убиват жени и деца, после се чудят откъде им е дошло. Извер'ги.

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Те били хубава двойка, а други не?Защо, и Башар Асад и съпругата му са много хубава двойка. Високи, руси, светли, смели. Не, ако ги избирате по красиви двойки, кажете.

221

Не се налагай

преди 2 години

Сега и тя започна да морализаторства. След като другия, всеки ден подклажда, подстрекава, дава насоки и оценки, неговата съпруга, като една икона, ни дава препоръки. Госпожо, ние знаем кои сме и какво да изпитваме, не ни се налагайте. За да помагаш и да си добър, няма нужда от помпозност и реклама.

220

Анонимен

преди 2 години

Тоест да не ги използваме като жив щит?

219

user

преди 2 години

Как да ги приемем?! Нагли, неблагодарни, надменни, крадливи, алчни, гледат да те излъжат .... кажете как да ги приемем?! На нас ни стигат нашите братчеди, а тези идват в повече. Проблемът е, че колкото повече дърдорят и искат, толкова повече опротивяват на голяма част от българите. Аз на украинец няма да помогна, защото бабите в селата са по-зле от тях!

218

Анонимен

преди 2 години

Управляващите дават толкова много на бежанците от Украйна за да държат българите в страх и подчинение.

217

Анонимен

преди 2 години

Напротив точно обратното е Русофобите очевидно сте утайката на обществото. Както сам се изразява един русофоб по надолу.

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 234Трябваше да и набиеш един шут! Ама як шут!

215

Анонимен

преди 2 години

Airbus просит страны Запада не вводить эмбарго на российский титан.

214

Анонимен

преди 2 години

Зеленска нахалница я излезте от дупката в която сте се скрили мушмороци съдбата ще полети и вас

213

Предложение

преди 2 години

Предлагам украиските бежанци да се включат в развитието на зелени енергии и прехода към зелената сделка в България. Така ще наналим зависимостта от Русия и ще нанесем заедно вреда на Путин.

212

Анонимен

преди 2 години

Напротив точно обратното е Русофобите очевидно сте утайката на обществото. Както сам се изразява един по надолу.

211

Не става

преди 2 години

Оставят тук бабите и децата и бягат в Германия да работят. Само че мойте родители полуават 300 лева на месец а те 1200 лева.

210

Въй Въй

преди 2 години

Ще ги третираме като едни от нас, проблем няма. Да ходят да бачкат за 500 евро по 10 часа на ден, да карат кола на 20 години, да чакат по институции с часове, управниците да се отнасят с тях като с кучета и т.н :)))

209

Бизнесмен

преди 2 години

Това е добре за бизнеса, нова свежа и евтина работна рука, квалифицирани. Могат да се включат в развитието на бизнеса и на икономиката на Евроатлантическа демократична България.

208

Може

преди 2 години

Ама ние 8 години не сме убивали жени и деца!

207

Вън

преди 2 години

окраинците!!!!!!!!

206

Дидо

преди 2 години

Приберете си ги не ги искаме.

205

Анонимен

преди 2 години

Украинците тук могат да се включат в селското стопанство - нещо подобно на бригадите от соца или ако искате така както Рузвелт е построил магистралите в САЩ по време на голямата депресия. С лежане и правене на нови държавни дългове на България те ще загробят държавата ни.