481

Равнопосавеност

преди 2 години

Азов са очевидни неофашисти, а ЕС и САЩ уж не забелязват 50000 неофашисти в Мариупол, но видяха фашистки поздрав в ЕП на наш депутат. НАТО "не видя" когато неофашистите от Азов запалиха хората в Одеса, а който се измъкна от огъня го убиваха с камъни или го разстрелваха. Пропуснаха и рязането на ръце на хора от Беркут на Майдана... И сигурно не знаят, че Азов е официално държавна структура с държавен бюджет. Ето затова сега Украйна е като разорано поле! Е, и защото има добри съюзници също!

480

Star

преди 2 години

Последното изречение на статията обяснява всичко от което един читател има нужда.Дори нямаше нужда от статия при наличие на това изречение.

479

юлиян

преди 2 години

Отново фейк.Току що .слушах заявление на висш служител на Пентагона.Пентагона засега няма данни за употреба на забранени вещества от Руските военни в Мариупол.Както казват зад океана ''Сори''.

478

В устата

преди 2 години

На всички фалшистки Азовци в устата да ва острие Путин от лицето на земята фашистки гадове до 1 май няма да я има тази фашистка Украйна ще има една цяла Русия Слава на Русия смърт на фашизма и капитализма който не е сагласен да духа супата на бял крем

477

Costa

преди 2 години

Лондон и Вашингтон взеха участие в тиражирането на фалшивия "Азов" за използването на химическо оръжие от Русия. "Отровени" със зарин, всички азовци... оцелея. И Великобритания, заедно със САЩ, попаднаха в Мариуполския "котел"

476

Фалшиви новини

преди 2 години

медиите са препълнени с фейк новини....Демокрацията изисква да се внушава, колко са лоши руснаците.

475

Анонимен

преди 2 години

Полк!? Как един полк воюва с армия - руската? Що за армия е това? Пък и в свободното си време азовци тепат и украинци ей така - щот са главорези. русия и всичко идващо от там е един голям фейк!

474

Вън

преди 2 години

неофашистите азовски!!!!!!!!!!!!!

473

Поредният фейк

преди 2 години

Стартира поредният фейк на русофобската пропаганда употреба на химическо оръжие от руската армия в Мариупол. Имало хора с главоболие и загуба на ориентация (най-вероятно от препиване). Очаквайте два-три дни тумба-лумба по всички медии, ще се изкажат и Макрон, и дядо Байдън и наши пишман-анализатори и политици. И всички ще са много възмутени. За обстрела с ракети .У на ж.п. гарата в Крематорск вече не се говори, разбра се че дело на украинците и стана забранена тема. На дневен ред е новият фейк.

472

БРЦК

преди 2 години

Азов е фашистка подразделение. Каква достоверност . ЛЪЖА.

471

Беновска пита

преди 2 години

Ало, азовците! След като е неизвестно,откъде знаете,че е отровно?? " Ковида" също причинява дихателна недостатъчност и вестибуларния нарушения!!!

470

.

преди 2 години

ВСИЧКИ РУСНАЦИ - ВЪН ОТ ЕВРОПА !

469

Анонимен

преди 2 години

Гладният Вълк който знае цялата гора ,ще разследва кой нападнал стадото с овцете и ги изял !

468

Fallschirmspringer

преди 2 години

Руски командуващ заяви,че завода може да бъде превзет за половин ден,но тагава ще се наложи използуването на високоразрушителни бомби,които проникват на 30 метра дълбочина и тогава се взривяват,но можело да бъдат използувани и термобарични бомби,като част от масивните построики на завода ще оцелеят,но никой няма да остане жив.Тъй като Язовците са завлекли стотици цивилни хора,командването за сега не желае да използва такива средства.Ще се взривяват входовете и ще се оставят два за излизане

467

Chemical Weapons

преди 2 години

Най-зле са за цивилните. Доста брутално е там. Ако не ги застрелят то или ще ги уморят от глад и жажда или ще ги изтровят. В Мариопол е страшно.

466

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИма и друг начин, пускат димки в тунелите и чакат на изходите, обикновено лисици се ловят така, щото и те копаят тунел с повече от една дупка.

465

Азов е СС девизия.

преди 2 години

Щом вече използват химически оръжия, явно не могат да превземат Мариопол по друг начин.

464

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не желая да слушам. Не желая да виждам. Моят съдъ за Русия е Любов. Преди петнадесет минути се случи деветото ми спиране от полицаи. Защото съм Българин.Защото обичам Русия. Защото съм директен потомък на Българските Канове. Защото съм наследник на Дионисий. Няма да спра! Няма да слушам! Няма да гледам! Аз съм Слепият и Глухият,защото моите очи и моите уши са тези на Руските Свети Солдати,които този път завинаги ще освободят света от нацизъм и мизерия! Да живее Руско-Българо-Сръбската Держава !

463

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Мъже? Нима са мъже последователите на АЗОВ и Бандера? Не,не са! Никой Мъж не се крие зад полите на изнасилени Руски девици и Майки Руски! Никой не е Мъж, щом наема някакви загубеняци,които да екстерминират Изконното Българо-Руско население в Руска Украина,а сам той мигрира на Запад с претенцията да е малтретиран. Да живее Русия!

462

Какво -честито

преди 2 години

Неонацистите от Азов говорят; Поканете ги пред българският парламент да споделят убежденията си . Реклама за фашизъм . Ами никога няма как да съм за една такава проамериканска фаишизирана Украйна,няма как да стане ако човек слуша сбственият си глас и гласът на разума.