81

Кекъл

преди 2 години

До Кармазъ Сикиш/// Киевска Рус е много повече Русия от Московчани умешени със златната орда. Русия в момента пък каква държава е? Я виж колко пъти ордата е онождала московчаните. Тимуджин има 412354235 деца в Рашистан, а Путтлер е монголоид и това си личи кат одърте сега с тия дръпнати очички

80

WW3

преди 2 години

С всеки изминат ден се приближавам. Да му мислят джуджетата с тяхната ръждясала техника. Голем ги чака, НАТОвски.

79

Певицата Дони

преди 2 години

"Лампата сама се загасииии... ХА-ЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!! Сепсис, сепсис, сепсииииииис! ХА-ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!" - текст на песен на Дони

78

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

А бе я кажете, кой ще си кръси "Украйна" собствената си държава. украйна ...демек "на майната си", "в края". Ясно е че Руснаците са я кръстили така тая област. Ако искат усраинците да говорят за история, нека да говорят за Киевска Рус. Ама нещо не им изнася, щото имат думичката Рус.

77

Анонимен

преди 2 години

И Паси ще иде в окопите?! И Кирчо! И Кокорчо! Малийййййй!

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен споко и запада ще им метне и всички ще изпукаме освобождавайки Земята от безумното ни естество.

75

Анонимен

преди 2 години

Тия западни доставки на оръжия са точно като даренията на Пеевски за болниците в началото на пандемията. Излиза А. Салич и обявява по тв, а после се оказва, че никоя болница никога нищо не е получавала.Та и с Украйна е така.

74

Живко от Варна

преди 2 години

Драги хора запознайте се с мен и ме опознайте !Аз няма да викам и няма да съм лош !Бъдете себе си !

73

Анонимен

преди 2 години

НАТО непрекъснато си търси поводи, но ако може да изкара другия виновен. Давайки непрекъснато оръжие на Украйна, те поддържат войната. Защо всички тези не търсят диалог с Русия и постигане на мир. Зеленски един път не каза всички да се обединят и да се търси мир. Най-виновно е това зелено джудже.

72

Анонимен

преди 2 години

Нито съм русофил, нито родоотстъпник, само сте смешни, че не искате да видите реалността, а си живеете в друга вселена, при положение, че има интернет. Слушам и чета американски анализатори и военни, които са по-обективни, от поклонниците на Украйна.

71

Анонимен

преди 2 години

Вече и аз ставам за рашистки *** - научих ви всички опорки. Благодарете се, ме_керета, че така обичната ви РаZZия има ядрен арсенал, защото досега щеше да е пребита и щяхме да сме забравили за войната. Благодарете се, че САЩ, Франция и Великобритания, които са ядрени сили, не се управляват от болни мозъци, щото обратното би означавало край на живота на Земята.И не забравяйте, че всеки презира ме_керетата, вкл. идолите им, в името на които са станали ме_керета.

70

Единственият начин

преди 2 години

Една бомба върху Кремъл и всичко заспива!Стига сте чакали! Хайде, веднага!

69

Анонимен

преди 2 години

Гледам доста полирани мозъци, които про руската пропаганда е полирала до блясък през годините. Гордостта ви, за която пълните памперсите от емоции, за 2 месеца вече е напреднала има няма 50 км и вече е оставилаповече желязо по пътищата от колкото азов стал е произвел за 10 години и то срещу Украйна сама. Пийте си лекарствата и си лягайте, екзалтирани фатмачета

68

До 102

преди 2 години

Ти какво хубаво си видял от Русия? Аз лично нищо.

67

Анонимен

преди 2 години

Нато ли? Те работят, хурвачката на Русия, еле пък САЩ, то не бе Грузия сега Украйна. Те не излизат в пряк двубой, търсят си такива будали като урките, които си продават дирниците, за пари. Същите като нашите хубавци. За тях, понятие като род и Родина, не съществува. Бизнеса си е бизнес, все пак, заблудени оФци.

66

Анонимен

преди 2 години

Юроейовете, са станали анализатори.

65

Анонимен до 89

преди 2 години

Мишок мислиш ли, че сащ НАТО и други джендърски оранизации и държави ако можеха да направят нещо на РУСИЯ нямаше да го сторят ? В момента ситуацията е такава лъвът си яде спокойно и хиените в случая сащ, НАТО, ЕС обикалят около него скимтят но нищо не могат да му направят. Русия има капацитет да води война тя смачка *** с 1/9 от армията си със старото си въоръжение от 70 год. и 3% ново оръжие. А това беше 4-та най добра армия в Европа където бяха наляти 14 милиарда за въоръжение и подготовк

64

Жалко за живота

преди 2 години

Хора пиите ,яжте и си носете новите дрехи,в въздуха има голямо напрежение и запада ще направи белята и край.

63

Анонимен

преди 2 години

Много американски екшъни сте гледали, хахха, мозъчета са ви закърнели.

62

Анонимен

преди 2 години

Ако руската армия си свърши работата преди 9 май, войната приключва.