31

Анонимен

преди 2 години

БСП, Радев, Нинова, ГЕРБ, ИТН,ДПС, Възраждане всичките са предатели и Руски агенти. Целта е ясна да ни набутат насила обратно в новия СССР !Така техните деца ще управляват и крадат народа до спукване

30

BG-Гражданин

преди 2 години

Нищо европейско няма в столетницата от Бузлуджа, евроазиатските и корени датират от времето когато дядото я зачена с постановление на Кремъл ... БКП-БСП си остава един постсъвеЦки тумор в тялото и организма ва България, където е забила и ръждивата арматура на петата си колона, откъдето продължават да се пръкват руски шпиони и предатели ... тази червена джихадистка клетка е вредна за България, като винаги е била, а сега и повече от всякога ... !!!

29

другаре

преди 2 години

през никакви кризи не можете да преведете България , вие създавате кризи !

28

Г-жа ЛЪЖА

преди 2 години

НЕ МЕ СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРЯ! ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПРАВЯ!!! !

27

Калеко Алеко

преди 2 години

Див червен популизъм в действие, а и няма как да бъде другояче след като по-голямата част от следовниците на "Импексова и СиЕ" поради старческата си деменция си живеят още във времената на "нерушимата българосъвеЦка дружба", а унучетата на червените бабички са наследили от бабите си мозъчните травми нананесени на населението от Тошовия СОЦ и затвърдени на генетично ниво от мутагенните фактори на аварията в Чернобил ... !!!

26

Стига бе

преди 2 години

То май всъщност излезе на яве кой управлва България, комунистите. За всяко нещо с което не са съгласни плашат с напускане и така реално нещата се случват като те да управляват сами. *** Кире го раздава фигурант, рекламно лице. Не го ли е срам. А онези демократи от ДБ защо не кажат че ако не изпратиме , напускат , нали уж са демократи, ама явно Нинова ги управлява и тях

25

комунист

преди 2 години

ЩО и ние да напускаме коалицията,като може и да не си Министър....!!?И БЕЗ ПЕТЕЛ ШЕ СЪМНЕ.....ХАХАХААА ....

24

Анонимен

преди 2 години

Кво стана Мотропрофанова нещо млъкна ... не и се прибира в благодата на блатная... или си съчетава пак нова история . Тя нали е "писал"

23

Излезе

преди 2 години

ли БСП от коалицията се отива на избори! ГЕРБ и ДПС това и чакат. ДБ и ИТН ще гледат парламента през крив макарон. А познайте с Кирчо какво ще стане?

22

Анонимен

преди 2 години

Разтуряйте седянката! Този парламент и правителство са вредни за България...........

21

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори да се коалират с Възраждане да видим колко национални предатели има в България

20

Анонимен

преди 2 години

Вече сте изпратили, снаряди за гранатомети ,патрони и мн.др по свободните медии ви са ви ги снимали в изоставени от нацистите позиции ! Репортажа го даваха преди малко

19

Анонимен

преди 2 години

Аз викам направо да напуснете политиката

18

Анонимен

преди 2 години

Бсп следва не интересите на България а да не по дразни избирателите си

17

ПРЕВОД

преди 2 години

Българска партия заплашва българското правителство, че ако то не изпълнява проруска политика, тя ще го напусне/свали.

16

Първо из-

преди 2 години

казване на Нинова: "Ние сме против оръжията, но решението е на НС. Не рекетираме никого." Второ изказване на Нинова:"Ние не рекетираме никого, но реши ли НС да изпрати оръжия, напускаме коалицията". Конституция: "Президентът е главнокомандващ на въоръжените сили на България... и има пълномощия да обявява война, военно или извънредно положение, да обявява пълна или частична мобилизация". Т.е. какво била казала Нинова - ами не и влиза в работата.

15

Омръзна ми

преди 2 години

Нека младите най после да видят кои са подръжниците на Кремъл в България и че не са се променили за 30 години, а са си останали просто комунисти. Войната все някога ще свърши и тогава Европа няма да забрави кои са били Путинсите *** и ще видите пари и подкрепа на куково лято. *** са доказали че геноцида за тях е нищо, сега само потвърждават това

14

Анонимен

преди 2 години

Чудесна новина, след това да напуснат парламента и следващите избори под 4% и в кофата.

13

Анонимен

преди 2 години

Реши ли НС да прати на Украйна оръжия, напускаме коалицията --- А какво ще правите след като Киро пренапише историята ни в полза на СМ???

12

Анонимен

преди 2 години

Излиза,че Киро го управляват БСП и Слави.Еми....