212

Тираджията Z

преди 2 години

Ще подадеш ще подадеш.И от МС директно в комуната

211

Анонимен

преди 2 години

Просто простака Наско. Ама и тия преди него-Вежди,Банов не остават по-назад защото бяха корумпета. Ама тоя е много зле. А и е нагъл след като не желае да си ходи

210

Анонимен

преди 2 години

Появи се дрогирания, но много пиян гербан тpoл, да пази Бойковата чест. Може ли да се намеси ***? Мерси

209

Анонимен

преди 2 години

Ама че *** човек. И тоя *** е имал за предшественик велик българин като Иван Вазов. Вазов се обръща в гроба като гледа какъв наследник му се е паднал. Ако бяхме нормална държава тоя щеше още на същия ден да си е подал оставката

208

ЛЪЖА

преди 2 години

Лъжа е , че Балкански поток била тръба на "Путин"! Този газопровод си е българска собственост и само досега е донесъл печалба за 700 милиона! Някои май са бесни, че тръбата е държавна собственост и още не са го прилапали/приватизирали/!

207

Сине сине, ти си анг

преди 2 години

Митьо Каратиста е духовен син на Баце. Направил си момчето охранителна фирма от мутри, да пазят държавна собственост. Снимат се като терористи с огнестрелни оръжия. Демек ще убиват който е против Боко Тиквата ли? Не схващам. Каква е идеята? Някой знае ли?

206

ИПОН

преди 2 години

Бойко Борисов е охранявал бай Тошо. СЛОЧАЕНОС?

205

преди 2 години

комунистите

204

Комунисти

преди 2 години

ГЕРБ са минало. Ще ги запомним с тръбата на Путин. Борисов излезе най-големия комунист. Явно за това рИва толкова много против *** - искаше да се разграничи. Ама както е казал Чърчил - "Вече не съдя хората по думите, а по делата". Много мъдро и вярно. Борисов е кумундел. Охранявал бай Тошо. Участвал във възродителния процес. Ами ако ще трижди-генерал го направете. Момчето си е комунистче. Ако ще сто милиона лелички да са влюбени в него.

203

8======в ... , , ,

преди 2 години

Гласувал съм за ***-***. Окей. Да, добре. Съгласен съм, човека е хахо. Чисто луд. Кирчо е грозен, да. Окей. Всичко, което казвате е така. Обаче... има едно "но". За всичко ще гласуваме, стига да не е ГЕРБ. Ако ще магаре да вържат. Сега. С оглед на казаното... Ако искате да знаете какво предстои, казвам веднага и това не е пророчество. Народа вижда всичко, и си пише черни точки. ПП имат вече на половина записани черни точки, както и ИТН, но никой никога няма да гласува за ГЕРБ, дето имат черни яко.

202

Анонимен

преди 2 години

Ха - ха .. Имаше коментар по-долу .. Направо бисер .. "Ведрото лице на Промяната" ... :)))

201

Анонимен

преди 2 години

До 250 Дамаджан Чашков е министър на вътрешните работи издигнат от ПП.

200

Случаен минувач

преди 2 години

До 248 Дамаджан Чашков не е от ПП, той си е комунист - сталинист.

199

Случаен минувач

преди 2 години

Значи Асенчо е Стан Лаурел, Кирчо е Оливър Харди, а този... този е Чарли Чаплин, само дето няма мустачки.

198

Анонимен

преди 2 години

Всички от ПП са Прости пияници и наркомани като се започне от Дамаджан Чашков.

197

Германец

преди 2 години

Щом гaнюгитe нададоха вой срещу човека, значи прави всичко правилно :)

196

Радой

преди 2 години

Ралин беше казал, че не трябва да ни е страх от Министерство на културата, а от културата на министъра!Излиза, че най-кофти е, когато се сбъдват думите на пророците.

195

Лллл

преди 2 години

Написах някъде , че младежът е много подходящ за учителка в детска градина !

194

Анонимен

преди 2 години

Тоя като лъже сам не си вярва. И как да не е друсан или пил, вижте му очите, зениците му са уголемени, което значи, че е взимал нещо. Сега излиза да се оправдава и мисли, че някой ще се върже на "историята му", че искал да привлече внимание. С пияндурски и наркомански изцепки ли си привлича внимание бе, смотльо дрислив? Айде подавайте си всичките оставката в това мизерно правителство.

193

Циркаджии

преди 2 години

То пък една култура, едни филми, музика, и този министър е много.