20

Анонимен

преди 2 години

Къде е това Рубежное?Украинците са обявили химическа атака.Пак постановки,пак ще искат оръжие.А Джонсън е бил на среща със Зеленски да се нарусат заедно.

19

Кек

преди 2 години

До Кек -- "Идддддеот" еее егати цензурата

18

Кек

преди 2 години

До Кек -- Като напишеш думичката "***"

17

Анонимен

преди 2 години

Падна маската на демократичния свят.

16

Анонимен

преди 2 години

Колко "Демократично". Забравих, че западните сатрапи определят какво е демокрация и какво не, какво е истина и какво не.

15

Кек

преди 2 години

До Хахаха -- Така е, както Тръмп искаше от Гугъл да премахнат образа му от резултатите на първа страница като напишеш "***" в изображения, ама то тва е алгоритъм, не можеш да премахнеш мнението на света...

14

Евро цености

преди 2 години

На запада не им харесва хората да знаят истината.

13

До 15

преди 2 години

Значи няма драма, но както се вижда на рушистанците им е много важно до си качват видеа там, но да са блокирали алфабет в русия. Алфабет са напуснали русия, защо им е на русия да си качват видеа? Имат си руски платформи, да си ги ползват. Алфабет няма интерес, защото печелят от реклами. В момента няма какво да рекламират в русия и съответно не печелят от нея.

12

Анонимен

преди 2 години

До ХахахаАми просто е - youtube ограничават по свое усмотрение какво може да се качва, държавата решава по свое усмотрение дали youtube ще може да излълчва изобщо нещо на тяхна територия. Всеки е свободен да прави избори в действията си стига да е готов за евентуалните резултати от тях. Няма драма :)

11

Анонимен

преди 2 години

Руският парламент е като цирк. Вътре седят едни угоени лелки и чичковци милионери и милиардери в долари, които гласуват за това минималната заплата в Русия да е 100 долара (12000) рубли. Безочието на болшевиките... А в същото време Русия е страната най-богата на полезни изкопаеми. А народът мизерува.

10

Истината

преди 2 години

нали е на руска страна? За какво им е тубата?

9

Д-р Исня

преди 2 години

"Павел Дуров е бил готов да сътрудничи в борбата с тероризма и екстремизма в платформата." Което означава, че Путинягата чете всичко каквото пишат потребителите на тази компрометирана платформа!

8

Анонимен

преди 2 години

Украинците сами си ги качват,а после Русия им била виновна.Това като с клипчето на онзи украинския военен,който се обади на майката на един убит руснак,за да псува.Клипчето се въртеше из нета и го лайкваха и,з,р,о,д,и,т,е.Не намирам такива с руснаци да се гаврят с украинци.Само онези чеченците където караха пленените да викат Ахмат сила.

7

До асан

преди 2 години

Алфабет няма нищо общо с Марк Зукърбърг. Не коментирайте неща, които не разбирате. Тези опорки не работят. Мета е на Зукърбърг, Алфабет на Лари Пейдж и Сергей Брин.

6

Бай Гроздан

преди 2 години

На Бай Гроздан платформи му не требат.Ракията му казва всичко,дори по-добре от виното.Като са нямали ракия римляните са я карали на вино,само дето не са спали в бъчвите като Диоген.

5

Хахаха

преди 2 години

Алфабет е частна компания листната на най-голямата борса. Право на борда на директорите е да реши какво да блокира и какво не. Това не е държавна компания държаща се от олигарх назначен с политически протекции, който не знае как се прави бизнес. Те можеш да плашиш частна компания, защото тя просто ще те блокира и няма да ти предлага услугите и продуктите си. Някой не разбира разликата между демократичен строй и фашистки строй.

4

Анонимен

преди 2 години

Да блокират и украинските,защото днес видях как по украинска телевизия са давали как украински военни дърпат с въже труповете в Буча,за да ги разположат за снимки.Също така вчера гледах на украинския влогър Юрий Подоляк как обяснява,че точка-У по гарата Краматорск е пусната от украинци като имаше карта,обяснение на траекторията,разположение на руските и украинските войски и всичко.Гледах и как Арестович обяснява за промиването на мозъка,което сега правят...въобще всичко да спират.

3

Венелин

преди 2 години

Някй почне ли да блокира някого и нещо, направо го отпиши. СМРАД (средства за масова реклама, агитация и дезинформация) си имаме предостатъчно и в България.

2

Анонимен

преди 2 години

Путин щял да блокира ютуб... Дреме им на гугъл за някакъв полудял дядка...

1

какви

преди 2 години

До L.////////////////сайтове започнаха да посещават.