133

За сезона

преди 2 години

Добре е да свърши войната преди началото на сезона. Украинците да се прибират, че вече няма места по хотелите.

132

Актьора си е актьор

преди 2 години

Тия преди зеленчука нищо не направиха, даже не успяха да ядосат Путин. Затова сложиха комик, защото е свикнал да слуша режисьора и да изиграе ролята добре. А заедно с овациите и нобелова награда за мир ще получи, за това, че успя да разпали война, пък и умело повлича и други в масовката.

131

чичко милиционер

преди 2 години

До Анонимен 154 очаквай да ти се обадят в най скоро време. преди време сънувах как такива плашещи им спираме тока в мвр

130

Анонимен

преди 2 години

Гответе се за грандиозно събитие ,преди години сънувах ядрен взрив и много самолети в небето ,а после по наскоро пак сънувах не един ,а поне два ядрени взрива ! Беше много сумрачно в съня и толкова истинско !

129

IQ 3.14

преди 2 години

лелче, мисли кво ше праиш като свърши войната. ако не те набутат по нпотата шумкарски, нема да дотраеш до пенсия на борсата

128

IQ 3.14

преди 2 години

До Deep Zoneа в индия умират по 100 човека при влакова катастрофа. само че нито една от тия държави не ни е съсед. не ме разбирай погрешно, сине.

127

Хм

преди 2 години

До Даскал КольоНа Путин не му стига, иска още смърт.

126

Анонимен

преди 2 години

Наркомана следва без условия заповедите на господарите,кръвосмешението явно води до голяма злоба - сем.ротшилд ! Така става когато многото пари са в ръцете на мизантропите !

125

Deep Zone

преди 2 години

Заглавията обаче радват на макс, загинали 26 души, ти ще си кажеш, че е поторение на Сребреница или Катинското клане... Не ме разбирайте погрешно, всеки живот е ценен, но днес в Ирак или Сирия или дори Бирма 26 души са загинали насилствено само сутринта, а за тях няма да чуете никога..

124

Анонимен

преди 2 години

А миличките от ВСУ най-невинно и миролюбиво си били паркирали реактривните системи за залпов огън между блоковете тъкмо в детската площадка.Подобен номер правиха и в моловете.Украйнците се правят на умрели лисици ама удрят и като ги подпукат "олеле малеле ТЕ стрелят по децата" А защо слагате при децата танкове скъпи театрали ?

123

Viva USA

преди 2 години

В САЩ ми е надеждата. Те ще се бият до последния украйненец.

122

До 148

преди 2 години

Можете ли да отговорите на въпроса защо Зеленски беше толкова устремен да направи нещата,за които знаеше,че ще увеличат вероятността от война?

121

Това живот ли е?

преди 2 години

Не искам войната да свършва. Не мога да си представя как ще започва деня, ако не прочета какво е казал Зеленски днес. Трудно ще понеса още една празнота след Мутафчийски.

120

До анонимен

преди 2 години

Те тва ви е болката, на вас, маргиналите,някой да не вземе да спечели нещо. . "Миролюбци" завистливи. Умря соца, вече не дават на всички по равно - работиш, не работиш...

119

БГ е просто животно

преди 2 години

До рософилите в БГ- Вие сте тъжни и загубени хора. Щом се радвате на война и такива зверства, заслужавате да ви застгнат само беди и мизерия.

118

Анонимен

преди 2 години

До Даскал Кольо Тогава що ревеш, а не седиш с изути га-щи към изток, че да стане по-лесно. Победата.

117

До даскал Кольо

преди 2 години

Е как да стане като милиардерите,производителите на оръжие и банкерите печелят от това?

116

Анонимен

преди 2 години

Война като на война, не ми е ясно кой реши, че войните вече ще се водят без цивилни жертви, щото виждаш ли сме били незнам кой си век, нищо подобно войните са точно такива каквито са били преди 1000-2000 години само че оръжията са други, цивилните жертви са нещо нормално, колкото и ужасяващо да звучи за нечии уши, това е истинското положение!

115

Анонимен

преди 2 години

Даскал Кольо е герой - заповеди дава той. Никакъв даскал не си, иска ти се. Те тук всички маргинали са с по три виШи, та човек ще си помисли университетите са приемали по 2-3 милиона студенти на година.

114

Даскал Кольо

преди 2 години

Путин ще бъде спрян толкова, колкото беше спрян и в Крим !?!!!