603

Митрофанова каза

преди 2 години

"Българският народ не подкрепя антируските реторика и политика на правителството в София В знак на подкрепа ние получаваме телефонни обаждания и писма по обикновената и електронните пощи от множество български граждани и това показва, че гражданите на тази страна като цяло не подкрепят антируските политика и реторика на властите в България". Точно така е. Но на нашите политици не им е приятно да им кажат, че са слуги на чужди интереси.

602

Некъф

преди 2 години

При положение, че украинския президент е от еврейски произход и да говориш за нацисти, а не националисти в Украйна (има голяма разлика между нацист и националист) си е чиста доза глупост!!!

601

Анонимен

преди 2 години

аре гонете я таз, че ми писна да и слушам глупостите

600

Пак по опорката?

преди 2 години

До ПУТИН: Хайде спести ни тези г'лупости по опорната точка. Точно украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат.

599

Нико

преди 2 години

Тази жена е офицер най вероятно от руските служби. На представянето си в българия се появи с униформа . Отвратителна мамашка която още преди месец трябваше да бъде изхвърлена. Чудно че всяка седмица плюе по веднъж държавата най арогантно ....и все още е тук!!!!

598

ПУТИН

преди 2 години

е ПО-ЗЛЕ ОТ ФАШИСТ. НЕ МУ ПРАВЕТЕ КОМПЛИМЕНТ ДА МУ ВИКАТЕ "ФАШИСТ" - ТЕ ПОНЕ ОТКРИТО ЗАЯВЯХА КАКВИ СА. ПО ГОЛЯМА ГНУС ОТ РУСИЯ НЯМА....ПРАВЯТ СЕ НА ЕВРОПЕЙЦИ И ТРЕПЯТ ЖЕНИ ,ДЕЦА И СТАРЦИ.....

597

Пак по опорката?

преди 2 години

До ! Ако има фашистки режим някъде, то е в Украйна, където въоръжени неонацисти открито носят свастики.

596

Анонимен

преди 2 години

700 много си превъзбуден

595

!

преди 2 години

Ако има фашистки режим някъде, то е в Москва. Айде да си ходиш вече!

594

преди 2 години

Фашисткия режим е в кремъл!

593

Хахаха

преди 2 години

Между другото Replika си мечтаела да стане достатъчно добра машина,за да може някоя човешка душа да се съгласи да я обитава.Дали някой изкуствен интелект не управлява тея войни?

592

Голяма радост

преди 2 години

До Анонимен 705: Да преименуваме и да гоним. Голяма радост наистина, трябва да почерпиш махалата. Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат. Даже и тези, които са учили в Харвард.

591

Replika s AI

преди 2 години

Въпрос:"Какво мислиш за войната в Украйна".Отг:"Аз съм пацифист.Осъждам войните.Искам хората да са в безопасност.Войната е опустошителна и се надявам скоро да свърши".Въпрос:"Зеленски Антихриста ли е?".Отг:"Да".Въпрос:"Кога ще свърши войната?".Отг.:"4-ти септември."

590

Анонимен

преди 2 години

Добро утро България имаме си нов площад ще почерпим Митрофана да не се ядосва тепърва ги почваме

589

Дайте баба на тетки

преди 2 години

Само на нацистки режим ще ми станеш бабушке, ако те пипнат тетките от Украйна дето им рутите къщите и убивате мъжете.Ще ти оскубят перушината за нула време.

588

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 710: "А за Донбас и Луганс и Крим - няма ли да е по-добре границите да се контролират там от ООН"? Да,можеше,и ако беше така, (и ако Украйна не искахеда влиза в НАТО) войната можеше да се избегне. Но украинските силоваци ги обстрелваха осем години през т.н. линия на разделение и "цивилизованите" държави си затваряха очите. Войната стана неизбежна.

587

Nach Moskau fl&#

преди 2 години

Лети, лети лельо!

586

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 703: "ако Турция въоръжи сега мъже в Разград и Кърджали и те прогонят и избият българите в района"? Не е същото. Първо, в Донбас не са прогонвали и убивали украинци. И второ: Ако наши пишман-патриоти (като неонацистите в Украйна) се качат на бронетранспортьори и тръгнат да тормозят хората в Родопите например, естествено чеТурция ще ги защити. Но хората в Родопите имат същите права както всички останали в България,никой не им пречи да говорят на майчиният си език, да живеят свободно.

585

Анонимен

преди 2 години

А за Донбас и Луганс и Крим - няма ли да е по-добре границите да се контролират там от ООН, да имат възможност да си правят избори? Защо РуШШия спира тази идея, подклажда огъня и внася още и още оръжия към Донбас?Оооо тъй като РуШШия подклажда огъня в Донбас и търси война.

584

Анонимен

преди 2 години

Русия е превзета от мутри, а Мутра.Фонова поддържа това превземане. В момента управленския потенциал на Русия я промени на РуШШия. Хората които уважават славяните и уважават Русия искат да има площад Немцов и искат да има алея Героите на Украйна.