65

Гаварит Вызражданье

преди 2 години

А ние ще защитим боречката за мир Митрофанова с жив щит от руски знамена! Ще се бием до последна копейка, последен Копейкин и последна Нинова, ще си бием всеки ден жените! Напред, КГБ науката е слънце и като въздуха под наблягане за всяко живо и умряло кремльовско същество! Да живей ветерана от междусъседките, междублоковии междуфирмени войни Кастадин К., вожд на всички Е-нтел-Е-гентни клошари, маргинали и ултраси! Няма да работим, няма да учим, за да сринем фашистка България! Да живее КПСС

64

Анонимен

преди 2 години

Е ама много тъпо ми стана,честно тамън България се напълни с едни от най-красивите жени Украинките .. Викам тва лято ще отаковаме. за съжаление тези руснаци и една война не могат да направят кат хората

63

Анонимен

преди 2 години

А ние кога ще се върнем към живота. Сметки, горива, парно, ток, вода, храна, жилища, паяци и какво ли не, всичко нагоре, кога ще заживеем.

62

FFF

преди 2 години

До Анонимен 69 а не така, Пyтлеp каза че ще свали тези наркомани и фашисти от власт. Не се прави на ударен, ти утре ше кажеш че не са искали да вземат и изтока, а само са искали да изтрепят фашистите и след като са го направили, са си тръгнали по живо по здраво.

61

Анонимен

преди 2 години

Браво, хора! Айде - и в Мариупол така. Че да си посрещнем морските най-сетне.

60

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли сега голямата лъжа. Разрушения, ужасии, сринато всичко, а сега хоп с магическа пръчка всичко е ОК. Народа на Украйна хукнал по кръчми, кафенета, фризьори. Ние от пандемията още не можем да се опомним, а те преодоляха и война, чудно как ли .

59

До 65

преди 2 години

Нали знаеш, че и ти сам не си вярваш.

58

Анонимен

преди 2 години

Още от началото на военната операция Русия каза, че няма намерение да превзема Кииивския батак.

57

FFF

преди 2 години

Украйна вече поставя условия за преговорите, а руснаците се оплакват че са неприемливи за тях, но ще продължат преговорите.

56

Лллл

преди 2 години

А , значи вече си отвориха ресторантите ?! Е да идем да ни нагостят безплатно и да си паркираме колите безплатно в центъра на Киев . Може и да си харесаме улица в града и да я кръстят ,,Балъците от цяла България

55

Милен Шестака

преди 2 години

Киев се възстанови, но Русия няма да се възстанови идните 20-30г. от санкциите

54

FCKUKR

преди 2 години

Нали знаете ,че до седмица от този град няма да остане нищо !

53

Анонимен

преди 2 години

А тука крякат да пращаме оръжия, да веем украинския флаг и да провокираме руското посолство...

52

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбрах, нали Путин завзе Киев за 72 часа. Да не би Путин да е лъгал?

51

Анонимен

преди 2 години

Уффф, на Русия Киев не и трябва, както виждате след като се изнесоха руснаците, живота е тръгнал с пълна сила, ама ние сега ще се чудим кое как ще платим.

50

Анонимен

преди 2 години

много бързо влязоха в ритам на живота като чета разбирам че нищо не се е случило браво стънаха си на краката тези бендеровци за дълго ли ще е жалко че този се върна желая му злраве дано остане жив макар че това е пропаганда

49

Анонимен

преди 2 години

В Киев вече подготвят парада за 9 май. Ще преведат през централната част пленените руски орku дето имаха мерак да го превземат за 2 дена. Да огледат добре Киев, да видят как живеят свободните хора, защото после ги чака път към Московията и крепостничеството.

48

Анонимен

преди 2 години

Нали колони беха тръгнали към Киев, колко километра беше? От НАТО им дадоха малко джавелини, малко дронове и нещо се изпариха. Ами ако се бяха включили с бронирана техника с авиация, нямаше да смогнат да ги догонят да им се извинят.

47

Асан

преди 2 години

Да копат жито и картошки че иде Голодомор :)))

46

Велик Народ !

преди 2 години

Браво на украинците - показаха твърдост, патриотизъм, сила и издръжливост !