42

6557454

преди 2 години

Замръзнаха, ядоха бой...кой какво открадна е напред и сега ще праща на жена си, но много жени няма да получат нито "подаръци", нито мъжете си.

41

До 51

преди 2 години

Значи и си прав ама не съвсем! Путин от години не е влизал в Киев да! Така, че няма как лично путин да сложи мини в Киев! Така, че и си прав, че путин не е влизал в киев и не си прав, не за друго ми снимки има на путин в киев! Ха със здраве и да змеш да направиш разлика м/у руската армия и путин!?

40

Анонимен

преди 2 години

Той и да иска неможа да влезе в Киев. Половината му колона стана на консерви. А пехота неможе да вкара, защото дроновете ще е направят на кайма :))

39

Анонимен

преди 2 години

Скоро рускитеще напуснат цяла Украйна, включително Крим и Донбас.ш;

38

Анонимен

преди 2 години

Фашистката руска армия изобщо не е подготвена тактически и умствено да превземе цяла държава. Това беше комичен опит стил Чечения . Тоя болния много се обърка тоя път с Украйна. Тояа е държава водила 2 световни войни на предната линия. Русия е толкова слаба,че трябяа са се моли Сащ и съюзниците да не влязат в небето ... че тогава ще разбере, какво е война от небето :)

37

:)

преди 2 години

Както се казва афганстан ей талбан ей! :) нема да се плашите! Ама питинофили айде да земете да подкрепите путинофилията тука с разни гръмки лозунги и пропаганда! Ама не се разсейвайте! Съберете и малкото си мозък и да подкрепите путина!!

36

Гениален стратег

преди 2 години

Предстои най-тежката част от войната- отбраната на Масква от подивелият укрофашистки агресор, но и да не се справим- ще я запалим и ще избягаме, като при Наполеон, после като свърши патакламата ще се върнем да строим газопроводи във всички възможни посоки, само това ни интересува в крайна сметка.

35

До 36

преди 2 години

Намали малко емоциите, ватниче. Нещо много почнахте да се палите като стана ясно, че великата руска армия няма да мине през украйна за 3 дена, а я наритват ежедневно.

34

Анонимен

преди 2 години

За информация на русофилите, никой от 64 км колона от бронетехника пдо Киев не се е върнал

33

...

преди 2 години

Абре путита ко стана бре!? Нал уж щехте да превземете украйна за 3 дни бре!? Ееее пътита путитааа! Толкоз сте глупавички че само за путита ставате ей! :) Хай със здраве и дано да се намери некой дето да ви плаща .. за работата дето вършите! :)

32

Анонимен

преди 2 години

След 15-ти април, Нептун и Плутон влизат в съзвездие Риби. Никой няма да се измъкне невредим, всички ще страдат и ще загинат в ужасни мъки. Ще оцелеят само тези които са стъпили на собствена земя и знаят какво правят

31

Реалист

преди 2 години

Това значи, че всяка една стъпка им се следи от сателитите, и им знаят с предварение всеки ход! Войната не е само да меткаш ракети и да изравняваш градове със земята! Все пак на руснаците ще им се наложи да слезнат от танковете и да идат до ...тоалетната! А там вече ги дебне украинската "любов"!

30

Анонимен

преди 2 години

Направиха золумите. Обраха перални и телевизори и айде, обратно в коч1н4т4

29

До 28

преди 2 години

Смешка, ти там ли беше? За *** не знам, но имаш буустерни дози със сигурност. Cкапаняк

28

Анонимен

преди 2 години

Кво стана с оня *** брадат ислямист, със шкембе? Нещо му пратиха половината наемници песове в ада :) Освен цивилни жертви и съборени блокове с нищо друго неможе да се похвалите. Както винаги. 2022г стреляте срещу християнския свят и се биете редом с исляпишисти... бляяяя

27

Анонимен

преди 2 години

руснаците вкарват в Украйна т.н. батальонни тактически групи, които включват допълнително танкова рота, рота разузнавачи, рота артилерия, рота ракетчици, като всичко броя на войниците не е голям - около 500 души

26

Анонимен

преди 2 години

Следва оттегляне от Херсон, Бердянск и Мариопул. Накрая от Донецк и Луганск.

25

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха като аслани, бегат като *** асвабадителите

24

Анонимен

преди 2 години

Копейкин е резервирал площа пред НС за един месец напред, само той може да протестира там

23

Друг анонимен

преди 2 години

Откраднатите яхти, оборудване, злато, активи звучат най-вече от кравефермата, но и от други ЗАПАД-нали, отколешно крадливи места!