702

Мюмюн

преди 2 години

До О-ОТова е абсолютно вярно ! Но Мутрафонова може да промени нещата ако се появи на заседание на министерскя съвет чисто гола !! Страхотна паника и ужас ще настане и може да яя оставят за дълго време в България !

701

Анонимен

преди 2 години

Със същите фашистки тези - да помогнем на народа от лошото му правителство, нахлуха и в Украйна. А всичко свърши с изнасилвания, убиства на вързани цивилни, разшушаване на жилищни квартали..Айде нема нужда, ходете да си освобождавате собствения народ и да му осигурявате прекрасния руски мир. Ние сами ще си подреждаме нашата държава.

700

Анонимен

преди 2 години

Двама *** веднага дошли за пари да пишат глупости. И да слагат лайкове. Смешковци дрогстери.

699

О-О

преди 2 години

Кел файда - ще изпратят още по-грозен и нагъл бухал!

698

Ватенка проста

преди 2 години

Ние сме независима държава, а не задунайска губерния. Митрофанова, марш от тука.

697

Анонимен

преди 2 години

Нейно превъзходителство каза истината на властимащите и ги заболя. Решиха да я изгонят. Но народа може да реши тях да изгони. Народа е суверен.

696

Митрофанова каза:

преди 2 години

"Българският народ не подкрепя антируските реторика и политика на правителството в София.....В знак на подкрепа ние получаваме телефонни обаждания и писма по обикновената и електронните пощи от множество български граждани и това показва, че гражданите на тази страна като цяло не подкрепят антируските политика и реторика на властите в България"............... Е, кое не е вярно и кое е обидно за българския народ? Естествено на нашите политици не им харесва да им кажат, че служат на чужди интереси

695

Анонимен

преди 2 години

Мустафова нарежда и се разпорежда но митрофанова ви пречи.

694

Анонимен

преди 2 години

Русофилите се страхуват от Русия та две не виждат. Това ли ви е -филството, страхливци такива. Наплашени котета са сите русофили, само като си помислят за Русия се насиррат от страх!

693

аз

преди 2 години

Тези които искат посланика да бъде изгонен нека да не спират на това. Нека да нарамят пушки и като гулеми мъжаги да отидат да се борят с Путин в Украйна. Ама за това трябва наистина топки. Които диванни мъжаги нямат. Апропо, за тези които коментират външния вид на г-жа Митрофанова, предполагам че Херо Мустафа е идеал на женственноста - само да разберем това е мъж или жена

692

Анонимен

преди 2 години

Хер Флик от руското гестапо.

691

Анонимен

преди 2 години

Тя , npocmomuяma не ходи по гората , но чак такива gynegaвцu да са нашите бого(американо)избрани премиер и министри направо не е за вярване !

690

Анонимен

преди 2 години

"Възможно е днес да обявят руския посланик Митрофанова за персона нон грата" и българите ще се радват от това, докато не изгубят съзнание

689

Антинатовец

преди 2 години

Затвор за сегашните властници на чело на държавата водещи я здраво като колония на краварите и всички които искат да не сме такава колония биват газени от мафията. Това го правят за тлъсти комисионни от краварите.Краварите колят там където *** са на власт в страните. Защо не колят в Унгария при Орбан защото им *** майката и ако иска напуска ЕС.

688

марги

преди 2 години

И ще "плеснем с ръце и ще се прегърнем" с Байдънчо! А той само гледа да ни хвърли като съчки във войната с Русия! Голяма печалба!

687

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова: Ролята на България за формиране и разпространение на славянската писменост е безценна. "Ролята за формиране", ли..., марш в блиадостан, вампир ниеден.

686

Анонимен

преди 2 години

Ако вземат та изгонят Митрофанова, аз ще си направя публично харакири пред Министерски Съвет. За такова нещо се иска топки, каквито никой български политик или партия притежават. Това да не е Орбан в Унгария. Това са нищо повече от едни лилипути и

685

Анонимен

преди 2 години

А Мустафа кога?

684

Анонимен

преди 2 години

Много поздрави на БСП - големите критици на Кирил Петков, за това че правил отстъпки На Македония: Май 2021: По-рано днес Посолството на Русия в Скопие написа публикация в Туитър, в която се цитира президентът Владимир Путин. "Днес в Русия е празник Денят на славянската писменост, а писмеността дойде при нас именно от македонската земя Владимир Путин".

683

Анонимен

преди 2 години

24.05.2021: По-рано днес Посолството на Русия в Скопие написа публикация в Туитър, в която се цитира президентът Владимир Путин. "Днес в Русия е празник Денят на славянската писменост, а писмеността дойде при нас именно от македонската земя Владимир Путин".