26

Анонимен

преди 2 години

Сече има доказателства за клането в Буча, но някакви перверзни некадърници и калпазани коментират, наострени като оси, че всичко е фалшива пропаганда на Запада. Русия е вече отритната от света, никога няма да се съвземе! И по-добре!

25

Мишо

преди 2 години

Реално доказателство, че религията на запад винаги е средство на геноцид, убийства и горене на вещици. "Божия посланник" папата е просто инструмент за манипулиране на човешкото съзнание! Задайте си въпроса, защо постоянно ни го показват! Нали сме православни?!!!!!

24

ЬЬЬ

преди 2 години

путиновите убийци не са християни,те няма,а и да искат,не могат да чуят призивите на папата.

23

Руски от Варна

преди 2 години

Божеее, колко русофили, колко мъка... Деца вързани, изнасилвани и после запалени! Цял свят ви го каза, вие не, фалшиво било, "Первый канал" друго ви говори. Не ви ли светна лампата, че нещо не е наред? Имате ли съвест? Спите ли добре? Копейкин руско знаме развяваше докато руски зверове са убивали...

22

Анонимен

преди 2 години

Те самите измислиха обвинението, самите те измъчваха, те сами изнесоха присъдата, те самите изгориха еретика. Както често се случва в такива случаи, въпросите за духовността са последното нещо, което интересува праведните хора, надарени с голяма сила. Унищожавайки неприемливото, те организираха откровен грабеж, присвоявайки си злато, недвижими имоти и други. Първо светските блага, а едва след това борбата за свята кауза

21

Анонимен

преди 2 години

Сегашните санкции на западния свят срещу руската държава, икономика и бизнеса много напомнят методите на Inquisitio Haereticae Pravitatis Sanctum Officium (Светиян отдел за разследване на еретичната греховност, бел. ред.).Днес виждаме с очите си това, което Европа е наблюдавала през почти цялото минало хилядолетие и за което Римокатолическата църква се покая в края на 20 век. Говорим за инквизицията

20

папата

преди 2 години

да не забравя,че има един ОТГОРЕ,дето го гледа.И да си коментира педофилията и издевателствата в "светата" католическа църква,дето е от векове и занапред.

19

Може би

преди 2 години

Може би папата черпи информация свише какви събития се случват по света.

18

Анонимен

преди 2 години

Цирк!!!!!!!

17

Дупетат

преди 2 години

Слугата на дявола.

16

anonim

преди 2 години

католицизъм срещу православието. Махай се

15

бааа го

преди 2 години

И папата го апе кучето........

14

Анонимен

преди 2 години

Предишният Папа Йоан Павел 2ри имаше повече тежест върху световните лидери и събития...вслушваха се в думите му. Откакто почина, спрях да гледам традиционните служби по Великден и Коледа Урби ет орби.

13

дедо от село

преди 2 години

А бре ,по[ерко ,що си не седнеш на дъртия гъс и да си лекуваш деменцията,ами си вреш дъртия фуй където не ти влиза ??

12

Анонимен

преди 2 години

Най-масовите кланета и войни в историята не са ли става ли по заръка на папите? А кръстоносните походи? Търсели са начин да смегчат социалното напрежение като изпращат всякакви озверели от глад селяни и престъпници да колят наред за християнството....

11

Za родината

преди 2 години

Ако братушките бяха направили операцията през 2014 година, когато започна майдана, сега нямаше да има нужда. Още тогава трябваше да офр.аскат нацягите и сега щеше да е мир.

10

фъ

преди 2 години

Помислих че си простира прането на снимката XD

9

Кой

преди 2 години

Матрицата е повредена някой да я оправи.

8

Alex

преди 2 години

Баси и като го гледам с каква погнуса и неразбиране го държи това знаме, очевидно реликва от майдана и нищо общо с Буча... Такива снимки много говорят.

7

Alex

преди 2 години

Нали са на война - може би и те като нас обръщат знамето в такива случаи :)