29

ognyanz

преди 2 години

Мислех Макрон за по-разумен и по-умерен човек. В някои случаи създава впечатление на такъв. Но все пак е политик, и то преди избори. Учудвам се на това, което е казал. Може ли така лесно да е повярвал на тази постановка.

28

Русия

преди 2 години

Макарон чу няа да сиди гладен на студену, ний ши сми. ***. ФАЩ са увеличили вноса на нефт и торове от Русия, там почна да ги пере глада и са усетеа.

27

dakotabg

преди 2 години

Тези доказателства,са като рашковите...

26

Анонимен

преди 2 години

Абе нали гледах как се правят фейкнюз. От режисурата до изпълнението. Особено си ен ен ги изобличиха тотално. Ковид имамата и измамните новини за Украйна вече са по-усъвшенствана обработка на наивниците. След много репетиции ще имитират и Апокалипсис чрез холограми. Така ще се усъвършенстват, че вече ще стане невъзможно да различиш истина от лъжа и илюзия.

25

Тарас

преди 2 години

Руските войски са се изтеглили от Буча на тридесети март 2022. Зеля обяви днес за убитите цивилни със свински опашки по ръцете. Четири денонощия ви трябваха, за да установите престъпленията на Русия? Или да ги изфабрикувате? Смешници.

24

!?

преди 2 години

Никой няма полза от тази война,освен САЩ!ЗАЩО НЕ ПРЕГОВАРЯТ!?

23

Ужас

преди 2 години

Ето защо е било клането в Буча ....зада се обвини Русия и да се наложат още санкции.

22

Анонимен

преди 2 години

Има си хас и да признаят. Те даже не признават, че са нахлули в чужда държава. На калъп да те хванат - отричаш. Това винаги в била стратегията на СССР/Русия.

21

аз

преди 2 години

"Има много ясни улики, които сочат към военни престъпления. Повече или по-малко е установено, че руската армия е отговорна (за убийствата в Буча)", заяви Макрон пред радио "Франс Интер", цитирано от "Ройтерс" - хайде да ги покажете тези доказателства. До сега се виждат само цензурирани фигури по земята. Не веднъж вече се видяха постановки, масово хората не вярват

20

не разбирам

преди 2 години

Тази война я подпалиха САЩ!Защо ЕС се тика като пале и джавка,след като много добре знае как стоят нещата!Ако скръцнат със зъби на зеленски и войната моментално спира,и руснаците се прибират!Защо не го правят!?

19

Анонимен

преди 2 години

Основните виновници за тази война са Анжела Меркел, Никола Саркози, Франсоа Олан и Емянюел Макрон. Те са основните спонсори и дългогодишни лакеи на Путин. Баце Борисов и той даде едно рамо за войната от 3 милиарда лева наши пари за заобикалящ Украйна газопровод. Днес виждаме че толкова щедрата към Путин България се цинцари за 3 лева помощ за жертвата на руския агресор Украйна.

18

ДжО1984

преди 2 години

Ако проследите историята, ще видите, че Англосаксонците винаги са воювали срещу Россия!Наполеон, Османската империя, Поляците, Хитлер (цялото ЕС), сега украинците, преди тях грузинците.Но те са толкова ХИТРИ, че все намират наивници да мрът заради тях! Сега наред са украинците, слявяни срешу слявяни, християни срещу християни това е и огромна загуба за всички слявяни!

17

БАНко

преди 2 години

САНКЦИИ , ОЩЕ САНКЦИИ !!! А РУСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ЛАВРОВ ПРОДАДЕ ОТКАЗАНИЯ ОТ ЕВРОПАТА ПЕТРОЛ САМО ЗА ЕДИН ДЕН НА ИНДИЯ И ДОГОВОРИ ОЩЕ ГАЗ ЗА КИТАЙ !!! А ПУТИН НЕ ДОЧАКА ПРИБАЛТИКА ДА СЕ СЪВЕЩАВА И ТРИТЕ ДЖУДЖЕТА ОСТАНАХА БЕЗ ГАЗ ОТ 01.01 !!! ВЪПРОС: ВАЖНИ И ЛИ СА МУ ДОЛАРИТЕ ВИ ???

16

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Гадната германцка и френцка политика да оставят фащ да правят каквото си искат в ейропата. Краварите си мислеха че ще могат да сложат ракети пред портите на Москва, ама нещо не познаха. Днес унгария, утре и по другите ейроейски губернии. На хората им писна от политически игрички, от които те обират само негативите.

15

Анонимен

преди 2 години

Господин, Макарон, как можах те, да се явите по едно и също време, толкова слаби политици и дипломати, в западна Европа.

14

Анонимен

преди 2 години

Макрон, да си гледа Франция, че като гледам, как палят и протестират, увисна. Няма да е единствен от запада.

13

D и FR да се опомнят

преди 2 години

Гадната германска и френска политика на непрекъснати отстъпки и омиротворяване на Русия дълги години на ред е основния виновник за тая мръснишка война на Путин. Парите за тази война са най-вече от жадната за печалби Германия, а и френския дял никак не е малък.

12

Макрон

преди 2 години

Ще го сменят.

11

Анонимен

преди 2 години

Необходим е нов кръг от мерки срешу народите на ЕС..... Това ли каза Макрон?

10

Анонимен

преди 2 години

Трябва нито един западен лидер да не отиде на сватбата на Путин и Лукашенко. Тотално да ги игнорират.