41

Дай Боже

преди 2 години

скоро и България...

40

Анонимен

преди 2 години

така у нас на следващите предсрочни скорошни избори

39

хаха

преди 2 години

Преди няколко годинио един евродепутат яростен противник на гейовете ,беше хванат в оргия с мъже ,че и по улуците се спускаше да избяга от камерите.

38

Анонимен

преди 2 години

Чакаме и хелзинския комитет да си тръгне

37

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат в софия бе . Тука ги обичат то са все соросоидниДжендари

36

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой родител да нопише, с какво днес промиват возъците на децата в училище?

35

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да си тръгнат и от цяла южна и източна европа....

34

Правете разлика

преди 2 години

Проблемът НЕ Е в хомосексуалните и транссексуалните а в Сороската зараза идваща от фондациите му.Не ЛГБТИ общноста напуска Унгария а Сороските Фондации... Има разлика. Тия самопровъзгласили се защитници на ЛГБТИ хората прикриващи се зад техните проблеми ПРОКАРВАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ СОРОСКИ ИДЕИ... Имайте предвид че огромна част от тия нашарени предизвикателно клоуни по Прайдовете НЕ СА НИТО ХОМО НИТО ТРАНС СЕКСУАЛНИ а платени агитки на Сороското Отворено Общество... ДАНО ГИ ИЗГОНЯТ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА.

33

Сиси

преди 2 години

Браво на Орбан. Не съм против всеки сам да определя какъв е. Но не искам обратни, транс и тн.н да промиват мозъка на деца, да искат привилегии и повече права, да демонстрират "превъзходство" и да занимават обществото с първичните и вторичните си полови белези и особености.

32

Анонимен

преди 2 години

Ама можело ли така?!? Ако не ги харесваме и те да си тръгнат?!? Е геееееееее... що не казвате, ние тука не си ги харесваме тайно!!! Божкееее, да почваме да го показваме и да си ходят!

31

добре дошли

преди 2 години

В България. Тук те управляват и приемат закони

30

Анонимен

преди 2 години

Това е занимавка за дебилните глупави европейци! Дават им "правото" да си сменят пола, ама им всимат правото да пътуват без маска и ваксина в автобуса. Дават им "правото" да се "женят" двама с бради, а им вземат правата за свободно движение през границите без сетификат... и те така ... Овците протестират и правят референдуми срещу новите "права", па цените хвърчат нагоре, още им бъркат в носа с клечките, напълниха ги с мигранти ...

29

Teo

преди 2 години

Хомосексуалисти е имало от векове! В повечето общества са приемани нормално и никой не ги закача. Но тая мода да ми демонстрират с пера в четирибуквията и да скимтят като бити котета - не, драги, вие не сте гейове, ами направо пееаси! И това е мръсно и пошло! Ако ще си правите паради - моля, пролетта, някъде в гората се съберете, а не всички да ви гледат голите з..ци!

28

Анонимен

преди 2 години

До абе 28 Това, колега, е разреван бит пиира3. Готините сред тях като Дим Дуков и Денди ги няма вече, останаха само фейковете тип комсомолци, на които светът вечно им е крив и длъжен за нещо. Браво на унгарците!

27

До 21 Барба Ганьо

преди 2 години

Той ясно показа начина-забрана на всички сороски НПО,забрана за демонстриране на сексуални отклонения,ясен закон за семейството и покрепа за младите семейства..Затова и е трън в очите на еврогейците-изгони баш пропагандаторите и нещата полека-лека започнаха да се нормализират..

26

Анонимен

преди 2 години

Браво, само така, побъркаха света тия обратните, не мога да разбера защо непрекъснато трябва да са център на внимание, да си живуркат объркания живот и да не занимават нормалните хора с извръщенията си.

25

Алко Балко

преди 2 години

Пред дедите ни този народ е треперила Римската империя ,та Гейропата ли ще ги уплаши?!

24

Анонимен

преди 2 години

А дано и при нас такова щастие...ама нямаме Орбан за премиер Ами Просто Киро

23

абе

преди 2 години

това на снимката какво е ?!

22

Добра новина

преди 2 години

Хайде и от Европа да се махат!!!