42

Факиров

преди 2 години

Верно ли така е казал тоя мaзник? Да не е грешка в превода или развален телефон?

41

Петя

преди 2 години

Стига бе,вие нали бяхте ,,непобедими".Ха,Ха,ха

40

Патриот

преди 2 години

Слава на Украйна!Не украинците нападнаха Русия, а руските *** ги нагазиха!

39

Анонимен

преди 2 години

Защо да бъдат в Бешорус? От белорус изстрелват ракети срещу мирни жители, не ми звучи разумно там да има мирни преговори.

38

Анонимен

преди 2 години

До анонимен===Гладна кокошка просо сънува!!!

37

Слава на Украйна

преди 2 години

Клякат, клякат ордата на малкото изчадие. Преговори при *** Лукашенко обаче искат. А що не в Хага? Някой от варварите-мужици ще посмееш ли да иде там? Ама Лукчо е хитрец. Врътна едно батальонче два дена в Украйна и си ги прибра, след като видя пълната некадърност на впиянчената и изродена руска армия. Дори верният пес Лукашенко не иска да си жертва войниците за безумното фиаско на руските нацита

36

Светозар

преди 2 години

Драги русофиллистици и руски трролове, само един въпрос. На Песков дъщерите, що имат американско гражданство и живеят в САЩ, а синът му в Париж ?

35

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви и мислите, ама У-Крайна привърши. Никога няма да я оставят цяла и в предишния й вид. Що мислите че Путин оставя цивилното население да се маха? Махат се тия, дето не са про-руски настроени. После какво остава? Компактно про-руско население. А колко от укрите мислите ще се върнат от ЕС? Че те мечтата им е да отидат в ЕС и да не се върнат. Мислите че ще се върнат в руините и ще изграждат всичко наново и ще чакат 10-15 години да ги приемат в ЕС, че след това да градят икономика?!?

34

Z

преди 2 години

Провала дойде,бегам обратно

33

Анонимен

преди 2 години

накрая ще ти оскубят мустачките преял папагал

32

професор пръц

преди 2 години

Идат като тигри,бегат кат овци....Иван Вазов

31

Анонимен

преди 2 години

След 15 г. Какво щяло да стане... Той дядката в бункера след 15 г. може и да не е жив.

30

Анонимен

преди 2 години

Мисля че малко познавам руснаците. От украйна след време няма и спомен да има. Койт разбрал. Не е задължително да приемате мнението ми

29

Анонимен

преди 2 години

Колко смешно...Украйна им вика да се изтеглят и тогава ще има преговори и като почнат да се изтеглят се почват новини как Украйна печелела и си върнала това и онова.Да живее манипулацията!Нали ако се изтеглят от Крим онея нацисти с пречупените кръстове ще изколят хората?15 години преговори за Крим...никой нормален няма да е съгласен.Това означава война след 15 години и вашите деца ще умират в нея,защото ще въвлекат натовски страни в конфликта,защото ще са гаранти.

28

Анонимен

преди 2 години

Наистина тази война беше ненужна и даже вредна. Вредна за Русия. За Украйна е очевидно че като нападната държава не е доволна. Но Русия унищожи икономиката си. Всички тези мантри за газ в рубли, азиатски пазари са за простолюдието. Русия не беше само "бензиностанция" а се беше превърнала в производител на западни технологии. Автомобили и битова техника. Голям резил за Путин. Жалко за руския народ.

27

Анонимен

преди 2 години

Изтеглят се от Украйна, включително Крим и тогава може да има преговори

26

Хичо

преди 2 години

Сринаха една мирна държава,убиха деца,и сега ще преговарят,все едно нищо не е станало?Ще си бършите с рублите си....

25

Петко

преди 2 години

Руски инсинуации, Беларус не е неутрална страна, от нейна територия окупираха Украйна. Преговори се водят на неутрална територия. Дмитрий Песков да си опасе дипломата.

24

Иисус

преди 2 години

Няколко бележки до българската интелигенция. България е много по-опасна и стратегическа цел от украйна чрез козлоду235. Обаче до сега не сме имали политиьи а украински мафиоти във властта в България. Всички схеми заигравки със ес или русия са платени циркове и импоттентни обслужващи алчни необразовани селяяяци. Имаме късмет че русия спря 1945 фашистите.

23

Анонимен

преди 2 години

Кефите се кой какво губил,а не виждате,че вие губите.По-бедни сте,имате по-малко права и доходи от украинските бежанци,може да стоите на студено и да няма какво да ядете.Балъци...продължавайте да взимате страна и да повтаряте до малоумие пропагандата.