272

Анонимен

преди 2 години

За памперса сигурно наградата ще е $1, защото може да пукяса всеки момент.

271

Анонимен

преди 2 години

И аз призовавам съда да арестува Памперса като доказзан военно-престпник. Хахахахахах

270

Anonimen

преди 2 години

А, да. Всички русо.фобчета и евр.оатлатичета тук са много горди сигурно с новата придобивка във фащ от вчера - да можеш да си сложиш х за пол. Деградацията е пълна. Само че сега Путин ви го натиква лека-полека отзад. И квичите яко, щото е много дебел.

269

Анонимен

преди 2 години

Поне оня френски лигльо Макрон ще престане да звъни на Путин и да му се моли да се деескалира. Това ще сложи край на любовните му разговори и безконечни обяснения с Путин.

268

Anonimen

преди 2 години

ББ, фащ изб.омбиха целият свят, ти си тръгнал за тия фашисти да се жалиш. Фашист ли си ти? Нямате грам срам, лицемери такива.

267

Анонимен

преди 2 години

Призовавам нашия президент русофил утре да качи на сайта на президентството снимката си с Путин в Москва където той стои на долната стълба а Путин на горната стълба и са ухилени и двамата като алабаши. По такъв начин Радев ще засвидетелства подкрепата си за Путин в тоя труден за него момент.

266

Анонимен

преди 2 години

До ББ 303 Ще Ви кажа 303 следното. Бог съществува и е над всичко. Властниците управляват защото с негова помощ са дошли на власт. Войските заминават на война след като ги осветят за победа свещениците. Нали така. Воините са изпитание, огромно нещастие, но Бог ги допуска. Нашия Отец има план който ние човеците изпълняваме , но не разбираме веднага. Само пророците отчасти ни "отварят очите" - като Нострадамус, Ванга и т.н.

265

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Неее, не го пипайте, кой ще ни забавлява.

264

Анонимен

преди 2 години

До до 304 от славянин славянин, Ти си най изявения русофилски проостак в България. Не стига че си русофил т.е. убиец ами си и изключително *** и изключително проост човек.

263

Анонимен

преди 2 години

Елементарни коментари вие какво - мислите си, че в Ирак и Афганистан нямаше цивилни жертви ли?Война е, няма с цветя да ги посипват.Вместо мъченически да се жертват украинците и да реват по медиите, да отстъпят.Ясно е,че щом се е стигнало до война изобщо,от тук нататък сценарият с жертвите ще е все по-черен.Защото в резултат на малоумното управление на Украйна,страдат обиковените хора.Богатите украинци ги видяхме вече-седмица преди войната те пристигнаха със скъпи коли в Бг.

262

Антикомунист

преди 2 години

путин вече започнал да се сбогува с роднинити си...

261

ББ

преди 2 години

До Анонименмитрофанова и тр.ловете им заговориха бре...Бог...Кой Бог насърчава убийсва на мирни,рушене на чужди домове бре митрофанова,путин...ама не е бог...ченге от кгб е,последовател на хитлер,ареста му и предаването му на Трибунал...би смекчил отношението на Света ни към русия...путин е военнопрестъпник от където и да погледнете,Света ни...Украйна следващитне 300 г. ще гледат на русия като...на убиец,към днешна дата са...убиват невинни жени и деца,няма по безсмислена и глупава война

260

Анонимен

преди 2 години

В град Буча са разстреляни всички мъже от 17 до 60 годишна възраст, просто където са ги видяли по улици по дворове по площади в автомобили или на мотори и колела моментално са ги застрелвали и едва след тази кървава вакханалия са напуснали града. Русофилите трябва да са сигурни че това няма да остане ненаказано.

259

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да посмее да развива такива глупави теории, освен пенсионирани евроатлантици. След 20-30 дни ще видите, кой всъщност ще бъде арестуван. Имайте предвид, че това което наблюдаваме днес и още малко време, всъщност е пръста на съдбата. Путин и този или онзи са само човешките оръдия за изпълнението на божествения план, който ние хората изпълняваме, но не разбираме. В нашия човешки свят става само онова , което допусне единствено Бог. Това е частно мнение!

258

Анонимен

преди 2 години

Престъпленията на Путин и путинската военщина в киевска област са потресаващи. Просто германските нацисти са едни 5 годишни дечица които са си играли на пясъчника в сравнение с това което днес откриват украинците след бягството на руския башибозук от киевска област. Това наистина преля чашата и Карла дел Понте издаде заповед за ареста на военнопрестъпника задминал Сталин и Хитлер в престъпленията си срещу човечеството.

257

Анонимен

преди 2 години

Никак не съм сигурен че тая новина ще попречи на нашия русофил президент да се срещне с военнопрестъпника Путин ако бъде поканен в Русия.

256

Анонимен

преди 2 години

Голяма простотия! - заповед да задържат Путин! Нека, ако някой разбира да развие темата как Путин ще го арестуват? Путин е победител в тази война, това вече е ясно на всички. Нищо че някои се правят на недоразбрали. Сигурно някой си представя това така - отива Путин на междудържавно посещение, приближават се двама полицаи и го арестуват, край тях стои съдия от Хага. Не, не отказвам се. Нека някой знаещ да каже!

255

Анонимен

преди 2 години

Всъщност трибунала в Хага е същия съд който е заседавал в Нюрнберг. Така че Путин ще попадне точно там където му е мястото, където са съдили германските нацисти сега ще съдят руските нацисти. Краят на Втората световна война наближава, тя не свърши през 1945 защото на подсъдимата скамейка бяха само германските нацисти, руските нацисти които имаха същата вина като германските за подпалването на ВСВ успяха да си спасят кожите заради хитреца Сталин. Ето че най-сетне ще видим логичния край на ВСВ.

254

Анонимен

преди 2 години

Е как може да побликувате тази глупост, нека отиде и да арестува Путин. То и някаква Украинска прокурорка извика на разпит Шойгу и той взе че дойте, Ако дойде Путин при тази т.н. дама интерсно е кой ще се окаже в затвора.

253

ха-ха-ха

преди 2 години

Изгоря Путьонушка. Може да напусне Расссия само в посока Хага. Карла му е приготвила килията на Милошевич.