143

стефчо

преди 15 години

И тази година дъждовете ни изненадаха... Също както и снегът, отоплителният сезон, летните суши, пойните птички...'Баси мамата, в каква изненадана държава живеем!

142

gabito

преди 15 години

исках да подчертая,че съм наистина от София, но все пак имам толерантност към хората, живеещи извън София. Дразня се много на хора, които са дошли от селата,а се мислят за принцове и принцеси, нахални, обиждащи и ръгащи се навсякъде!!!

141

преди 15 години

139 - И като си била "трето поколение софиянка" какво трябва да направя? Да се обръсна например ли? А предните ти поколения какви са? Има ли някакво значение тия глупости.

140

gabito

преди 15 години

кой ти каза,че получаваме добри заплати? това е мит!нали уж имало къде да живеем и не плащаме наеми?????:((((смешно жалки сте!

139

габито

преди 15 години

вместо да се караме кой е от село и кой - от градО, трябва заедно да се обединим срещу мафиотската ни държава и да дойдат кадърни хора да ни управляват.трето поколение софиянка съм и се гордея с това. за мен всички са хора, но някои прекаляват с наглостта и това ме дразни. визирам двете страни. човек трябва да е по-сдържан.но, като се има пред вид "или София, или чужбина, няма друг начин"....... :))))) какво да гооврим повече?по въпроса за доматите - имаме си парници,отглеждаме си!

138

преди 15 години

Цяла България ви хрантути, а плюете и обиждате всички хора извън София. Вярно, че в София се домъкна много ***. Но колко от вас са кореняци софиянци. Дядовците ви са се домъкнали в София от селата. Спрете да обиждате хората.

137

преди 15 години

136, ха, това пък откъде го измисли, че ВСИЧКИ сме ИДВАЛИ да работим в София?! Аз не ща да идвам, мерси. Имам си хубава работа.

136

Ivan

преди 15 години

Всички идвате и работите тук, а само плюете, не мога да ви разбера

135

цанко

преди 15 години

Те софиянците така наречени ни докараха до тук от много акьл и реване все компетентни по всичко и накрая нищо по добре е да живееж в някой село от колкото в тая мрьсна София....

134

selqnka

преди 15 години

abe te grajanite sa dobre i po specialno sofianci polu4avat golemi zaplati sled rabota se 4udqt kakvo da pravqt na kino li da xodqt na kafence li?a mi nie selqnite dase vidim 4e i na rabota xodim i domati i4u6ki za tqx trqbva da proizvejdame da ne umrat za glad.

133

zmoto

преди 15 години

BAYEBOIKO PREZIDENTA AZ ^TE GLASUVAM ZA NEGO !AKO NE BE^E TOI NQMA6E KAK DA SE SPRAVIME S DUJDA:)))))HAHAHHAHAHAH

132

анонимен

преди 15 години

с това заяждане особено по линията варна - софия. Това си е нормален процес течаш от много години насам.

131

селянин

преди 15 години

в София се движат същите смарангясани тролеи и автобуси, както и в моя град, улиците са мръсни досущ като в моя град, заради задръстените им шахти щяха вчера да се удавят, пак като в моя град, балконите им олющени, ама точно като в моя град, къде ли са 10- разлики, някой спешно да ми каже!А моят град е малък:(А, сетих се, беее, ми в София е елита на обществото-Евг. Минчев, Азис, Преслава,Мреслава, бре как забравих1СМЯЯЯХ!!!

130

преди 15 години

Boiko maymuniaka da si iz4isti grada

129

ot selo

преди 15 години

ei grajdani q se vzemete v race po4istete si grada i ne pluite poselata za6toto pri nas kato i ma navodnenie izlizame vsi4ki i 4istim ,a lvie marzelivci 4akate nqkoi drug da vi svar6i rabotata,da ne si izcapate nejnite ra4i4ki,a stezi ra4i4ki kato papkate domati ot selo ne se li capate ?selski grajdani ste vie tova e.

128

преди 15 години

Да ти обясня ли откъде-ами от вашето презрение към провицията, колкото по-злобно е то, толково по-злобни ставаме и ние.Аве, хора, и ний сме виждали свят и сме били в някоя и друга столица, та знаем за кво иде реч, нещо напротив, че от София по- изостанала столица в света няма, та и Букурещ вече е по- добра. Нещо против моля?То хубаво да имаш самочувствие, ама се поогледай и задръж леко.Става ли?

127

преди 15 години

Да , в София дойде много ***. А дядо ти от къде е дошъл? Само не лъжи, че е от София. Никой няма да ти повярва.

126

plamarch

преди 15 години

Не мога да разбера тази просташка злоба от страна на част от провинцията ,към София.За съжаление ,точно от провинцията дойде цялата ***,която в момента е заляла столицата.

125

преди 15 години

124, много си прав. Кажи им го на тия гашници. Аз учих пет години във Варна и за мен това е най-прекрасния български град.

124

варненец

преди 15 години

затваряме вратите за богопомазаните/хохо/шопи,изтегляйте си бизнеса от тука, стига си пльоцахте разплутите гъ.ове в нашите квартири, стига сте яли на нашите маси и стига се гъчкайте в нашите магазини. Окопайте се дълбоко в най-изостаналата столица, плацикайте се в мизерните си басийни и да не сте мръднали насам, макар, че цяла година събирате парици "за мечтаното море"Аре чупката!