36

стига бе

преди 2 години

Май само Русия има разузнаване, всички останали са девици. И какво като изгоним всички, с какво ще се подобри живота ни. Не трябва ли да има диалог? А Киро от къде ще вземе газ, нефт, гориво за АЕЦ? Или Киро ще си бие камшика и ще иде при господарите си отвъд океана, но България е тук! Аман от меко тели, които ни управляват, все гледат да се сложат на някой.

35

Нито е луд Киро

преди 2 години

нито е ***. На къса верижка е и лае който му заповядат.

34

БГ

преди 2 години

До Анонимен Глупавият си ТИ! Значи си затова държавата ти да я шпионират, тебе да те шпионират, да нямаш в последствие държава?А? Ще изчезнеш тогава от тая "държава". Затова има прокуратура, разследване, щом има нарушение да се омитат! А ти си взимай багажеца и айде далеч на севроизток! Продажник!

33

До 38

преди 2 години

Прав си братле, но това важи за нормалните хора, а тези иб рици не им дреме за народа, защото след 2-3 месеца като изтеглят още 10-20 милиарда, ще отидат на служба в САЩ и няма да ги чуем повече... за съжаление това е играта и народа с тъпо тията си заслужава съдбата. проблемът на давещият се си е само негов проблем, така че всеки да се хваща за косата и да се дърпа нагоре, а не да чака някакви политици да му оправят живота. За съжаление за една година около мен починаха 12 чакащи да ги обправят

32

Анонимен

преди 2 години

А митрофанова кога ще бъде из-го-не-на ? Държа по стар обичай - да я намажат с катран и овъргалят в перушина !

31

я по-полека

преди 2 години

До До 28 Анониюник, Има го написано в тевтерчето!

30

Анонимен

преди 2 години

Какъв кяр имат наще хора да гонят и да се зъбят? От 100 км се вижда, че всичко е за да се покажем колко сме зли. Ама последствията пак ще са дългосрочни и пак за народа. Толкова ли е трудно да си затвориш устата и да изчакаш да отмине бурята или поне малко да се разясни?

29

Кога

преди 2 години

Ще подкарат русоробите? И спрат путияфилите в българските сайтове?

28

Анонимен

преди 2 години

*** тва правителство са верно олиго/френи, АЕЦ другия месец с кво ремонтираме ? след лято зима идва =)

27

До 28 Анониюник,

преди 2 години

тази лъжа на Плевнелиев Никога не е изричана от Апостола! Не веднъж историци са го казвали. Ама троловете мозък нямат, дращят си.

26

МНЕНИЕ

преди 2 години

Сина на Байдън като се напие в Лас Вегас се обажда кой Руснак да се изгони от ЕС .

25

Анонимен

преди 2 години

Имало ли е закачка лятото на Шкорпиловци между Костя и Митрафана? Сега разбрахте ли защо мама Меркел се тресеше цялата когато излизаше пред хора. Знаела за плановете на Владимир Крючков.

24

До 30

преди 2 години

Киро тва не го вълнува. Затова има една скороговорка-Киро плет плете, през три плета преплита................................... И накрая падна плета.

23

Анонимен

преди 2 години

Закриите ги тези посолства.Българското в Москва и Руското в София.

22

Анонимен

преди 2 години

"Който ни освободи, той ще ни пороби!" Васил Левски

21

Анонимен

преди 2 години

А Ko3яцитe, га?

20

Анонимен

преди 2 години

Точно се освободим от едни, яхнат ни други. Научете си историята от 1878 гд. и тогава вдигайте или сваляте палци.

19

Анонимен

преди 2 години

В историята винаги, когато една метрополия надвие друга, гони от колониите й предните окупатори, за да сложи там своите...

18

Емо

преди 2 години

До 16Има не само руски шпиони, но другите си работят тихо и кротко и не наглеят. Да не би през социализма да са изгонили турски шпиони? Ами не са. Не можеш да гонеш американци, след като сме от НАТО, да не решат нас да изгонят.

17

Анонимен

преди 2 години

Е пък прекаляват тия русофоби, това вече не е политическо или правно средство, а чисто - на основа - омраза, по нареждане на Кирил Петков!