11

Анонимен

преди 2 години

Лавров е същия лъжец и пoдлец, като Путин...

10

Анонимен

преди 2 години

Върховният главнокомандващ на Въоръжените сили на Руската федерация точно и ясно е формулирал и поставил задачите: 1. Зашита на населението на Донбас 2. Демилитаризация, 3. Денацифиакция, 4. Неутрален статус на Украйна. Значение има само заповедта на Върховния главнокомандващ, и преговори може да се водят само и единствено за тези 4 точки.

9

Мхм

преди 2 години

Всеки ден е 1-ви Април за Лавров.

8

Анонимен

преди 2 години

След първия взрив на тяхна територия "Рашъните" вече са готови май за преговори!Докато не се развенчае напълно мита за руската "непобедима армия" :)

7

Хахаха

преди 2 години

Кво става лавров? Нали на 30 и 31ви беше в Китай за да обявиш новият световен ред? Нещо нямаше гръмки новини и изказвания сред срещата. Китай да не ви каза *** на х.й? Как сега прецени Индия да бъде гарант? Индия е част от съюза quad и го знаеш много добре.

6

Анонимен

преди 2 години

И за какво ви беше тая война. Да си гарантирате Крим и Донбас ? Ако територии се завземаха на базата на етническа принадлежност, дайте си тогава Кавказ, Татарстан и всичко на изток от Урал на местното население.

5

Анонимен

преди 2 години

Не става ясно защо се публикуват "мненията" на руските военопрестъпници. Никой не вярва и на една дума от казаното от тях, нито вярва, че имат намерение да правят друго освен да сеят разруха и смърт. Единственото интересно, което искаме да чуем от тях, ще бъде това, което ще кажат на скамейката на подсъдимите при прочитането на присъдите им.

4

наглост

преди 2 години

Нападнахте Украйна, надявахте се за 2 седмици да я прегазите, да вземете половината територия и да оставите западните части да се оправят. Видя се че Украйна се бие храбро, навсякъде вас ви посрещат на нож, дори и в рускоговорящите региони, загубихте 20 000 войници и сега ще обсъждате предложенията за мир. Агресори.

3

Анонимен

преди 2 години

До 1Той първо беше казал че нямало да нападат и това било западна истерия :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Прогворои по руски... нещо като референдум по руски :)

1

Анонимен

преди 2 години

Нали другаря Лавров каза че Русия не са нападали никого. Даже Украйна. За какво преговарят тогава?