55

Анонимен

преди 2 години

Те ще дадат на Ердоган но ако дадат и на Зеленски ще стане малко неудобно . На него да му дадат Оскар.

54

Данчо

преди 2 години

Е па що да не е възможно. В света, в който живеем и Бойко Борисов може да получи Нобелова награда за ядрена физика.

53

DO 60 ЛИЛИ

преди 2 години

Явно Алкохола не ти понася .

52

До Агджа

преди 2 години

Ердоан не е сив вълк, а ислямист. От мюсюлманските братя - ихван /брат/. Това е сунитска секта, основана в Египет. Ако дойде сив вълк в Турция ще разбереш лично. Спокойно, не се мори сега малката глава.

51

Лили

преди 2 години

Абе драскачи,погледнете се само какви дребни душици сте,колко сте ограничени,какви еснафи сте,изтъкани от злоба,завист,про..ст.о.тия.Вие не само не можете да понасяте,другите а и сънародниците си не понасяте.Що за хора сте бе ? Само се перчите и развяват на гол ту..м.б.ак чифте пищови.Я се засрамете ,я погледнете от ,,много акъл" какви недо.. ра..за.. мнения доказахте да управляват.Това турците дали ще си го разрешат?! Едва ли.Вечно сте недоволни,вечно търсите нещо,но не знаете и вие какво търс

50

Анонимен

преди 2 години

Абе чета коментарите на турците под клиповете в Тубата - турски клипове за войната в Украйна и 90% от коментарите са в полза на Русия. Ще излезе че като процент русофилите в Турция са много повече. Явно не забравят преврата през 2016 и войната с Гърция 1921 и Галиполската Операция когато единствено Русия им се притичва на помощ с оръжия, муниции и злато докато гръцките оръдия се чуват в Анкара а аскера е в дрипи.

49

Дуплика 43

преди 2 години

За теб коя е родината ?И ако воюваме с Турция ти от кой ще си ?Кажи

48

Анонимен

преди 2 години

А след Обонго, всичко е възможно. Но реално Ердо няма миротворчески, а собствени цели в геополитическата игра. Отделно по отношение на Украйна не е фактор, а само се бута за имидж. Отделно последното му задкулисие бе да задейства Азерите срещу Арменците. Отделно върти в момента някакво задкулисие с ингилизите, ама още не ми е ясно какво.С фокусирането върху Украйна, медиите ни пропускат разни паралелни нишки, които никак не са маловажни.

47

Тъпанар

преди 2 години

Че то от известно време насам такива награди се раздават по усмотрение, не по заслуги. Така че, що да не му дадат и на тоя. Те ако преценят, че трябва, може и Оскар и Грами да получи...

46

Ива

преди 2 години

Възможно е ,защото турските политици са мъдри хора,още ли не сте разбрали,че те със зъби и нокти бранят идентичността на турския народ.Турците където и да отидат по света си остават турци и бранят авторитета на държавата си.Турския народ не може да бъде подведен така лесно на пропаганда,която ще навреди на държавата им,камо ли да си избира некадърни управници.И там някои се опитаха но народа не се подаде.Направете сравнение какви сме ние и какви са те.Добре,че не ни обръщат внимание на прос..то

45

Анонимен

преди 2 години

43 При теб е друго родителите са ти тука .Аз има дете от туркиня от Истанбул баща и ме изгони не ме допуска не съм виждал дъщеря си 10 г а жената която ми роди 2 г е държа вкъщи.Изгони ме като мръсно коте ,но казах ти при теб е друго .

44

Анонимен

преди 2 години

Добре, че е маждународния тарикат Ердоган да оправи работата, че, ако трябва да чакаме на клоуна ще има да чакаме.

43

Анонимен

преди 2 години

Не зная, но часосовникът на ядрения апокалипсис е 12 без 1 минути.

42

Майтап бе

преди 2 години

Ще получи Нобелова награда за тарикат.

41

Анонимен

преди 2 години

Продават байрактари на украинците.... Награда за мир... Пфффф :)

40

Анонимен

преди 2 години

Ония преврат му праеха, па тоа да им вземе наградата! Гюленя ли ше му я връчва? Мухахахахаха...

39

Анонимен

преди 2 години

Освен майка Тереза, има и едно българско момче Даниел Дешибашев, и други такива хора, никой друг не заслужава тази награда.

38

Мустафа Александров

преди 2 години

Баща ми е християнин,от Пловдив, майка ми мюсюлманка - от българско мохамеданско село! Обичта не признава!

37

Германец

преди 2 години

Кой би могъл да си представи, че някой ден ще благодарим на Турция, че ни освобождава от Русия.... Ди айръни...

36

Анонимен

преди 2 години

36 Що лъжеш сега?Туркиня няма да се омъжи за българин .Що лъжеш хората?