287

Мда

преди 2 години

Рублата ще е сигурна валута в бьдеще

286

Анонимен

преди 2 години

Скоро нищо няма да правиш. Твойте ще те свирнат.

285

Анонимен

преди 2 години

Тук много млади деца,си правят майтап със ситуацията!-:) Не е така деца! И докато 1 вият Американски кораб от Америка пристигне с " петрол" в Европа,ще минат годинииии! Ако изобщо стигне до Черно море!-:( След 1989 г,бяха нужни години ,за да преминем от социализъм към " демокрация"! Селяните си изливаха млекото по площадите,защото нямаше кой да го купи!-:( Помня тези времена! Америка далеко,Русия Близо! Вдявате ли? Поспрете се! И вие ще го усетите! Колкото и време да мине още!-:((((

284

Пловдив

преди 2 години

До herr muler: много си зле,жалък си,ще плащаш в каквото ти кажат,зависим си,ти си ограничен човек.*** Заради,такива като теб,страдат обикновените хора .

283

Анонимен

преди 2 години

НАТО не е изстреляло един куршум и не е дало 1 войник жертва, а Русия е на прага на пълен крах. Това е най-лесната Война за НАТО. Не мога да повярвам, че Русия реши да види, кой има повече пари да удържи на инфлации и кризи той или ВСИЧКИ страни от първия свят и почти всички от развиващия се. Само третия свят и Русия ще духат супата като се тегли чертата. Да започнеш икономическа война, като си по-слабата икономика е чисто самоубийство и не знам какво е очаквал.

282

коко

преди 2 години

Недалече от нас има обменно бюро,там има огромна опашка и хората се бият кой да купи рубли, всички си носят чували.

281

ебаното джудже

преди 2 години

не дава вече без да му платят. ..ха.ха.ха Да оправиш гладна рускиня и да и дадеш 2 лв вече си е хуманитарна помощ.ха.ха

280

Анонимен

преди 2 години

Американците опънаха джуджето а тоя сега те сети да де прави на важен. Изпусна влака баце. Тегли си куршума до къде не са те рачекнали и да береш срама.

279

Анонимен

преди 2 години

До 292 Вярвам ти! Но то ако няма " папо" няма да има и " ако" нали? В близките години в ЕС,няма да им е нужна тоалетна хартия! Много си повярваха за 32 г след 1989 г! И тръгнаха " задружно" да оплюват Русия и се гушкат с Америка?! Алоууу,тук е Европа Американофили! И щем не щем,нямаме шанс да " задраскаме" Русия! Иначе още утре тръгваме с колела или пеша!-:((( Хайде вече напрегнете си сивите вещества а?

278

Анонимен

преди 2 години

Тия се гръмнаха сами.

277

Анонимен

преди 2 години

То и ние няма да плащаме с тоалетна хартия. Спирай газта по-бързо и да ни отървеш от теб.

276

Анонимен

преди 2 години

Един приятел по време на ковид беше заснел в западна Европа празни рафтове за тоалетна хартия и консерви - ако го кача днес в тубата, ще повярваш ли че Европа го закъсва. Честно, толкова ли си лековерен и безкритичен?:)

275

У бре

преди 2 години

Няма,няма..Но руска военна техника за около 5-6 млрд. отиде за "благотворителност" за един месец. Отделно 15-16 хил.руски бойци няма да се върнат в къщи...и там благотворителност. А от НАТО даже още не са дошли за "среща"..Благотворителност,значи!

274

Интернационал

преди 2 години

Да живее международното положение между народите.

273

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не е пил газ ?

272

Па сме тука

преди 2 години

И тоя не то слуша главата

271

Анонимен

преди 2 години

До 260 - не бе, някои просто имат мнения и разсъждават. Други като теб освен да дават квалфикации друго не могат.

270

Анонимен

преди 2 години

Ще стане и тъжно и интересно но такава е съдбата на балъците

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 281 "До 279 - аз от блогъри, инфлуенсъри и други индивиди жадни за внимание в социалните мрежи (и готови да покажат всичко ако им се плати) новини не черпя " Може, но те не ги "правят" новините, ами обикалят с камерките и ПОКАЗВАТ какво е вътре в магазините. Ако не гледаш, това е защото те е страх какво ще видиш, не за друго :))))))

268

Анонимен

преди 2 години

Какво гарантират специалните им сметки на които трябва да си изпрати твърдата валутата инвеститор, предприемач,че да плаща трансфер до там където му назначат в някой 1.град и от там до 2.друга банка за дълъг трансфер и след туй до 3.централата в град с банка за сменената валута с корекции как да увеличат цената на газта от занижен курс на обмяна на измислен от тях/несъществуващ от сравнение с допълнения неблагоприятни за купувача,с трупане девиденти за тях,като няма накъде как приложена хватка.