68

Анонимен

преди 2 години

До 78 Отговори си,как точно се пръкна самият ЕС?!! Защо беше създаден,основно от Германия и Белгия?! Защо НАТО присъства в ЕС? Защо и заради кого точно е тази война в Европа?!

67

Радев-матрьошка

преди 2 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

66

Анонимен

преди 2 години

Откъде се пръкна Зеленски? Откъде се пръкнаха Кирил Петков и Асен Василев? Хайде, моля, очевидни разработки на ЦРУ- политици-марионетки. Колкото хора попитам, никой не е гласувал за ПП. Излиза, че ги избра сървъра на държавните компютри. Всичко е фалш и измама с цел едни па разитиращи нации да се докопат до повече народи, които да са им гостоприемници като въпросните невинни безделнишки нации нямат нищо против върхушката им да им подсигурява свежа плът за изсмукване.

65

Анониемн

преди 2 години

Всичко е в бъдеще време. Щяло да извади. Еми Рашков да ги вади тия списъци, какво чака? Излишни закани.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68-Ааа,грешиш ! Има такива с мнооого кратки срокове....

63

Анонимен

преди 2 години

До Сержант-Не гласуват защото не могат да се справят с МАШИНИТЕ !

62

Анонимен

преди 2 години

И кое е откраднато бе гольовци, всичко построено от ББ е на лице и се ползва от народа, напоследък да сте видели нещо да се изгражда, НЕ, и повече няма да видите.

61

nightWatch

преди 2 години

Имам аз една мечта,всеки откраднал и пара,бързо в затвора да се озове,и да разбере какво отзад ще го боде!Работете по промяната и дано след още няколко месеца има вече ефективни присъди, че на хората им писна да ги крадат!

60

Сержант

преди 2 години

Откакто Рашков пое МВР изборните секциите с преобладаващо ромско население почти не се гласува. Казвам го от опит. Имам причина да му вярвам.

59

Анонимен

преди 2 години

Изглежда прокуратурата е абсолютно недосегаема. Единственият въпрос е какво става с престъпността? Явно си и е много добре.

58

Анонимен

преди 2 години

Рашков - светило в борбата срещи гербероизродите - пълна подкрепа !

57

Рефрен

преди 2 години

Рашков-Божков във един и същи строй ,винаги готов за бой!!!

56

стар човек

преди 2 години

Този ортодоксален комунист е съсипал толкова животи и не му стига !!Стига сте,,чегъртали безмисленно бе из.роди! Вземете направете нещо добро за тази държава .От както сте дошли вече година и половина ,само празни обещания,кухи приказки и недоказани обвинения.Върнахте ни 30 години назад и действате като преди 76 години!Срамота !

55

Дамаджан, следобед

преди 2 години

повече не чета.

54

Деиствай

преди 2 години

Действай Рашков, действай! Ти си моята надежда да падне това правителство. Само моля към цирка да добавиш и Гугъл балерините от кабинета на Киро. Със тях повярвай ми ще е по весело. Радев и просто Киро, дайте му на този милиционер още малко тласък! Да се изяви, на светло е най смешен. А по тъмно е жалък. Бог да ни пази от вас лицемерни лъжци.

53

рашко

преди 2 години

Ежедневни престъпления стоят на трупчето в МВР а се меси незаконно и издава следствена имформация в полза на мифията ДС

52

перко

преди 2 години

Рашков кажи какво стана с онзи с 59 милиона и саковете и чувалите, щото всичко дотук е само кьорфишеци!

51

Анонимен

преди 2 години

В ТОЗИ СПИСЪК ЛИ Е ДЕЛОТО НА СПЕЦОВ ДЕТО РЕГИСТРИРАЛ ФИРМА НА АДРЕС НА НЕОБИТАЕМА ПОЛУСРУТЕНА СГРАДА, А ПОСЛЕ Я ПРОДАЛ НА КЛОШАР И КАКТО КАЗА ТОЙ КУПУВАЧЪТ ТОЛКОВА МНОГО Я ХАРЕСАЛ ЧЕ Я КУПИЛ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ НАП ОТ 1 500 000ЛВ А КОКОР РЕЧЕ СПЕЦОВ НЕ Е ПРОДАВАЛ ФИРМА СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЕ, КИРЕТО НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА И СРУТИХА ДЪРЖАВАТА ЗА НЯМА ЕДНА ГОДИНА, НО ГЕРБ СА ИЗЧАГЪРТАНИ, 40% ЦЕНИ НА ХРАНИ НАГОРЕ, ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО ВИСОК ТОК И ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ- ИЗМАМНИЦИ И ЛЪЖЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ

50

Анонимен

преди 2 години

ПРОКУРАТУРАТА ОТЧЕТЕ 97% ЗАВЪРШИЛИ ДЕЛА С ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА И САМО 3% НЕ ПРИКЛЮЧИЛИ, ТА ЗАТОВА ДАМАДЖАН ЩЕ ВАДИ САМО 100 ДЕЛА, НО СЕ ПОКАЗВА КАТО ОСОБЕНО СТАРАТЕЛЕН СЛУЖИТЕЛ НА ЧЕРЕПИТЕ. ГЕРБ КРАДЯЛИ- ЕДНА ГОДИНА НЕ ДОКАЗАХА НИЩО- ДАЖЕ ПРИКАЗКИТЕ ЗА ЧУВАЛИТЕ И САКОВЕТЕ КАКТО КАЗА ТОЙ ПО БНР БИЛЕ ПОЛИТИЧЕСКИ, И СЕГА ИМАТ ОПОРКА- ГЕРБ НЕ СА РАЗКРИТИ ЗАЩОТО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР Е ТЕХЕН ЧОВЕК.

49

Майора

преди 2 години

Рашкоов само ти не разбра че ин хаус процедурата за мадистралите се използва в целия свят! И като си толкова принципен защо не разследваш аферата Батко и Братко за 100 млн за "Струма"! А кога ще докажеш как с една заплата имаш 22 имота?