12

Анонимен

преди 2 години

не, не е застинало. Там положението се влошава от десетилетия

11

Анонимен

преди 2 години

В милицията от 1989 г. не е провеждана реформа!!!! От там трябва да излязат пожарна, гражданска защита, пощи...... Ида остане само полиция!!!!Както е в нормалните държави!!!!

10

БОЙ ЗА ОЛИО В БГ...

преди 2 години

Докараха ни го НЕКАДЪРНИЦИТЕ - Радев, Рашков, Петков, Василев,Нинова, Бойкикев....... Печелят ОЛИГАРСИТЕ - Черепа, Бобокови, Прокопиев, Баневи......

9

Анонимен

преди 2 години

Е, размърдай го, ако можеш, а не само да си прехвърляте пликове с пари. Отивам да си вадя нова лична карта и гледам един мицифай си бройка тлъсти пачки с една от гишето. Отде тие пАри, бе? Мислех, че сте само едни служители, да служители, но много богати.

8

Така беше комунизма

преди 2 години

Нас ще ни вкарвате ли аз 15 години в затвора за дислайк, питам понеже искам да внеса няколко доноса срещу нудобни за мен хора.

7

данчо

преди 2 години

Всички които биха български граждани на 10 юли 2020г.трябва да бъдат уволнени и съдени.Същото важи и за кървавата сряда на 2.09.Кадри и снимки има.Еничарите трябва да бъдат изметени.

6

тцтцтц

преди 2 години

Божеееее.....тая номенклатура говори за математически модел?!?!?!Алоууу ти знеш ли кво е математически модел бе другарю Рашкооооффф....Тва да не са ти имоти че да ги моделираш бе?Тъкмо човек си мисли че сме се отървали от комунистите и току изпълзи някой от нафталина като тоя Румен Гечев и Импексова.

5

ПроСоТо

преди 2 години

Успех,г-н Рашков!..В момента така наречената "полиция" е некакъв бъркоч от милиционерщина и подразделения на мафията...Успех!

4

пфффф

преди 2 години

То туй да не ти е мастика че да изстине бе комунист.

3

Анонимен

преди 2 години

Господине 2022 год Моля ви погледнете си календара Господине България не желае разни Милиционери от татово време да ни връщат в социализмът Господине Моля ви подайте си Оставката Има млади българи можещи да направят Демократични Законни РеформиОставка

2

МАРИОНЕТКИ НА ЧЕРЕПА

преди 2 години

ИЗКУФЯЛ АЛКОХОЛИК

1

Пустиняк

преди 2 години

Дамаджнов, от дека ти идат тия умни мисли.