56

ами

преди 2 години

Един голям провал за Русия

55

Анонимен

преди 2 години

До Бум "Русия никъде не е казала че ще спре прочистването и операцията а само ще намали атаката в някой райони,ясно наци." След "не сме нападнали Украйна" на Коня, сега следва Песковото "Русия не се изтегля", и двете доказателства за това, че Кремълските сатрапи говорят на аудитория от пълни лунатици и зомбита в лицето на тези, които им "вярват". Лунатици и зомбита не защото вярват на това, че няма такива неща, а защото са склонни да защитават явни фашисти военопрестъпници.

54

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на Путин е в бункера, а след това или в килията, или ако изберат другарите, да прави компания на Ленин. Така е, един ден носиш якенца на Лоро Пиана за 13 хиляди евро и се виждаш като Победител в близкрига за Украйна, а след един месец си даваш сметка, че си свалил историческата маска на Русия и си я приравнил на Хитлеристка Германия.

53

ДдД

преди 2 години

До АнонименА Либия и Арабската пролет? Едно време помагагаха на Афганистан, че Руснаците били лоши, а те 20 години какво правиха там и се износаха като бити пед...си и заебаха хората на талибаните.

52

Бум

преди 2 години

Русия никъде не е казала че ще спре прочистването и операцията а само ще намали атаката в някой райони,ясно наци.

51

Анонимен

преди 2 години

Зеленски как иска мир след като говори за мир а неговите хвърлят бомби върху Донецк? Тази сутрин са бомбандирали блок с хора, дават го по независимите медии, жени и деца ранени и мъртви! Ако това му е мира на тоя! Прави ли ви впечатление, че всеки път когато има надежда за мир, Украйна ги върши уникални? Явно някой не иска мир! Кой ли е той?

50

факт

преди 2 години

Тука някой явно искат Русия да действа като сащ и нато да руши и убива всичко по пътя си за да победи!болни сте,болни...

49

Ferdo

преди 2 години

Ти какво си мислиш си е твоя работа. Дай да видим Путин и Байдън какво са решили .

48

до 79

преди 2 години

То отдавна свърши и Украйна си прибра танковете, а Русия изтегли "силите" доста далеч от Киев. Май не четеш новини? Гледа ли последните сателитни изображения от Мъск? Нищо не си гледал, дори не знаеш къде да ги видиш.

47

Анонимен

преди 2 години

'' Зеленски: Преговорите са положителни '' .................................. Зеленски ще остане в историята на Украйна като герой ... в първия ден на руското нападение, американците бяха готови да дадат Украйна на Путин, а на Зеленски предложиха убежище в Америка ... обаче Зеленски каза - не ми трябва билет за самолет, дайте ми оръжие ... и така се почна. Колко български политици биха постъпили така ? Не се сещам нито за един

46

Начо Културния

преди 2 години

Как да преговаряш с украинците, те ще подпишат за всичко, и после ще се отметнат след намигване от Вашингтон. Изходът в такава ситуация е ясен, макар и твърде антихуманен и жесток.

45

Ястребител

преди 2 години

Ами да ... пак Турция трябва да въдвори ред в котчината. И къде отиде Россия носи само смърт и разруха. Не си взеха урока от Авганистан пияното мужици. Само във великата българия пияното мужик се посреща с хляб и сол от нагиздени българки с влажни погледи и подмокрени гаштиччки, смъкнати под коленете и пола, повдигната над кръста.

44

Анонимен

преди 2 години

Русия стана за смях в Украйна това е пределно ясно и на децата. Невинните войничета измряха или капитулираха заедно с дузина генерали. Остарялата техника беше унищожена на над 50% и Русия се изтегли от Киев. Руският бедняк разчита само на крилати ракети, с които обстрелва държава без никакво ПВО и тук-там антични C-300 без никакви ъпгрейди от 70-те години. За справка Пейтриът има доста recent ъпгрейди и последните версии нямат общо с нищо друго на света. Взаимстват доста от Железния купол.

43

Анонимен

преди 2 години

Един народ, който си е избрал такъв президент не заслужава да съществува. Не може да бъде възприеман сериозно. Но дори да не са го избрали, а да им е посаден, те го следват като сляпо стадо.

42

Наблюдател

преди 2 години

Зеленски в затвора или на бесилото

41

Мислещ

преди 2 години

Браво на Ердоган който помирява два братски народа

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя е абсолютно неадекватен и ще затрие укрите. Тия дето успяха да избягат, пък ще затрият света. Все е за добро. Слава Русии! Единствената държава, която ще остане след края на света.

39

Да

преди 2 години

Цифрите са верни но се отнасят за загубите на ВСУ и наци батальони те.

38

Анонимен

преди 2 години

Това негативно вредно човече няма ли да се скрие най-накрая?

37

Сталинград отново

преди 2 години

Зелен си Зеленски! Изпуснахте от бутилката духа на свирепия Сталин. Жив и здрав бъди. Здрасти и довиждане!