88

Анонимен

преди 2 години

Казах, че ще ревете за Боко!!! Тези не са българи!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Превземане на държава с манипулиран машинен вот. Теглене от името на държавата на милиарди заеми с неясен краен реципиент. Настаняване на чужди войски в държавата. Жалко за този народ!

86

Давам веднага

преди 2 години

СССР, Виетнам, Лаос

85

Призив

преди 2 години

Бихте ли ми дали пример с държава, в която прокуратурата работи тъй добре, както в България? Искам да си направя паралел. Благодаря

84

The Procuratura

преди 2 години

Човек, викахме ги на разпит хората, всички казват, че са невинни. Какво искате от нас? Да си измислим хипотези за възможни обвинения ли? Oh, wait...

83

не протестирайте, ей

преди 2 години

Не протестирайте, че ще се счупи държавата! Ааа ооофффф... чакай бе. Сега се сетих. Те гербаджиите са една газка народ на протестите. Няма повод за притеснение.

82

Ти па си Ален Делон

преди 2 години

А пък Баце е правен на Малдивите под хризантема, аре стига и ти хахаха :D

81

Анонимен

преди 2 години

Какво да внимаваме? Той е неадекватен прислужник, уволнение веднага и служебно правителство! България си има национални интереси и някакъв безродник е окупирал премиерския пост.

80

Прилика - БАце/КиКи

преди 2 години

Приликата между Баце и Кики е, че нямам нищо против, който и да е от двамата да бъде разследван за престъпления, съден и вкаран в затвор.

79

Психолог

преди 2 години

Този пършивец, Просто Киро , явно е с повреден ген! Ами, баща му го е правил като е събрал рзсипаното семе от пода и така го е вкарал на майка му - силно замърсено и некачествено! А ние този некадърник го сложихме държавата да управлява !!!

78

Респект

преди 2 години

ПП внася ред в хаоса на България. Най-накрая има видими резултати. Даже и Хемус строят. Освен че се справят с кризата и с ГЕРБ. Ами успех! Браво!

77

протестерчета

преди 2 години

Внимавайте с протестите срещу Киро. Ако протестирате много, ще се счупи държавата.

76

Кинжали няма да

преди 2 години

Хабим за теб. Високоточкова ракета за тебе

75

Жалко

преди 2 години

Жалко за Томислав Дончев и СДС, че не се откъснаха от тази токсичност. Те имаха остновата да управляват в коалиция с ДБ, ИТН и ПП, но ГЕРБ ги върна 3 хода назад. Сега ще чакат следващия мандат. Защото Киро ще изкара пълен.

74

НДСВ 2

преди 2 години

Няколко месеца след местните избори, няма да има вече партия ГЕРБ. СДС може да я има, но за ГЕРБ... не е сигурно.

73

era

преди 2 години

Киро Пекинеза иска да го пускаме без парашут от самолета за Канада

72

Грешна посока

преди 2 години

ГЕРБ просто трябваше да си изберат Томислав Дончев за председател, щяха много да си вдигнат акциите. И аз щех да им дам един лайк даже, но не. Цялата партия трябваше да я използват за параван. Ми айде използвайте я.

71

Анонимен

преди 2 години

Киро е в поза партер, вече всичко е решено!

70

Ей момченце

преди 2 години

Мноого ВНИМАВАЙ !!!

69

Делюзия

преди 2 години

Делюзията на ГЕРБ-аджиите се изразява в много посоки. Едната е в грешна себеоценка, втората е в натъртени световни политкоректности, примесени с български народен фолклор, третата е в параноята им. Ако си бяха седяли мирно на гъ3ъ, ГЕРБ можеше и да оцелее. На този етап, вече всичко е погубено. Всичко. Тоталка.