225

Анонимен

преди 2 години

Която oвцa не е съгласна с Путин е свободна, да си направи харакири, никой няма да й пречи, пълна свобода!

224

Божеее опази

преди 2 години

Тази е хем гроз*на , хем тъ*па . И това нещо е в елита на държавата ни ?

223

До “ стига демагогия

преди 2 години

Лелеее, толкова ли си т*ъ*п /а ? Жалиш за агресори, нападнали независима държава ? Много изкривено разбиране за справедливост и морал . Как ще се чувстваш , ако Турция ни нападне и иска да си върне териториите или пък руски войници отвлекат детето ти или близките ти в Сибир ? Верно има много промити мозъци но българските Путин овци нямат мярка . Руснаците се сремуват от войната и я осъждат и ние защитаваме един военен престъпник . Русия напада Украйна , а не обратното .

222

....

преди 2 години

Не мога да разбера,как подобни ненормални индивиди са в българското народно събрание. Срам и позор.

221

Анонимен

преди 2 години

Като ви променят договорите от виваком, вие какво правите подписвате или се отказвате и отивате при А1, например. Така и сега газпром променя договорите и ги изпраща на енергетичните компании, който не е съгласен да си търси други доставчици. Не плащаш спират газовите доставки -- на балтийските страни ги спряха. Тъ-тъннн!

220

Анонимен

преди 2 години

България е съгласна да се разплаща с рубли, това са последните новини, някой напротив?

219

Анонимен

преди 2 години

Вашингтон е безмълвен! В Европа се намериха необходимите рубли за закупуване на руски газ.

218

Анонимен

преди 2 години

Киро е ужасен...той си гледа Канада.Не е българин.А Елена трябва да внимава какви ги пише.Възраждане ми бяха надеждата да изгонят Кирил Петков и ако им се урони престижа няма как да стане.

217

Всеко Ленче с Кремче

преди 2 години

До Анонименл ти написа: Името Елена и производни трябва да се забрани за политици май. Елена Йончева, Елена Гунчева, Лена Бориславова,... чак до Елеонора Митрофанова. Елена Йончева подсипа пясък на останалите Ленчета, особенно Поптрътковата , онази дето ограби кремчетата на едно цяло полско летище и хората засъхнаха. Та тази Ленчурка е известна от партиен БКП секретар на ЮрФака в СУ, посланник в Щатите и крадла на кремчета в Полските летища

216

?!?

преди 2 години

Платени интриганти идите на ***

215

Анонимен

преди 2 години

Тази не трябва така да се изказва,защото партията й ще загуби привърженици.Харесвам Възраждане,защото защитават българското,но на Елена Гунчева на предателство звучи.

214

Анонимен

преди 2 години

Киро вече е предупреден, че не се справя и ще бъде сменен до 15-ти август, гответе се за избори, по-нататък, търсете коалиционни партньори, пишете програми.

213

Анонимен

преди 2 години

Първи Април -- ден на европейския глyпaк!

212

Огромният проблем

преди 2 години

на България е марионетката Киро и неговото правителство! Някой знае ли този американски лакей какво подписва? ГЕРБ-СДС го подкрепят само и само ББ да оттърве ефективната присъда.

211

Анонимен

преди 2 години

Доларът вчера -- 95+ рубли, а днес -- 87.88 рубли.

210

Цинизъм и двуличие

преди 2 години

И тва при положение че същите тия слугинажни бюрократи не могат да се разберат фейкбука какво е и трябва ли въобще да е позволен на територията на ес.

209

Стига демагогия!!!

преди 2 години

Точно тези посолства!!! Във Фейсбук "разрешиха" призивите за смърт на Путин, външни министри събират доброволци да убият Путин, отпускат се милиарди долари за въоръжение на украинските нацисти...Това е мнооого демократично! Мълчаха като гъ...ве, за над 16000 убити в Донбас, Одеса и др., мълчат се за зверствата над пленените и ранени руски войници!

208

Анонимен

преди 2 години

Хм къв е проблема? Фейкбука е частна чуждестранна платформа, не правителствен или партиен сайт. Още като се регистрираш се съгласяваш че всичко от снимки до публикации става собственост на фейкбука. Ако има нарушение то е на тези които са допуснали фейкбука да става някаква друга платформа освен за изразяване на лични становища. Аз лично агитирам за внасяне в парламента на базука или гранатомет както направиха от господари на ефира. Тия които се правят на агенти и правят доноси са за съд

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Както и да го увърташ, вие сте проблемът в момента. Възраждането.

206

Анонимен

преди 2 години

Проблемът не е изказа на тази леличка, а че "Просто Киро" е спонсориран от запада, за да ни прецака не само иконимиката, ами и дипломатическите отношения. Така че естествено, че всеки, който се изкаже против този продажник ще бъде бойкотиран. Сега очаквам и да обявят партията и за нацистка и да ги изхвърлят от парламента "демократично", разбира се.